Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206XS נגד יאריס TS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתיהן מודל 2003 , שתיהן עולות בערך אותו כסף

מי תתן לי יותר כוח האצה ? מה לגבי צריכת דלק ?

קראתי בפורום לגבי כ"א מהן , אבל חסרה לי הסתכלות השוואתית.

מעוניין לשמוע יתרונות וחסרונות מחבר'ה שנהגו על שתי המכוניות

תודה

פורסם

תחפש קצת יותר חזק. The truth is out there

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לאחר נהיגה על יאריס T ו206GTI (לא XS) , לדעתי ה206 עדיפה מבחינת כוח (אבל שוב GTI).

מבחינת היגוי , דיוק , וכייף , לדעתי היאריס בראשונה.

החיסרון בשניהם שהם מאוד יקרות!

קליאו ספורט נותנת תשובה לשניהם...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מבחינת כוח ה XS נמקבלת את הכוח בקצה. אני אוהב את זהה. ליאריס יש יתרון של מומנט בסל"ד ביינוני.

היאריס טיפלה יותק מהירה מה XS אבל במרווח לא משמעותי.

היאריס יותר ספורטיבית מבחינת הרגשה - ידית הילוכים קצרה יותר, דוושות נוחות יותר. היא נכנסת בקלות להיגוי יתר. אני העדפתי אותה. שלא לדבר על אמינות מוחלטת :!:

אני הייתי לפני בחירה שכזאת לפני שלוש שנים ובחרתי ביאריס.

פורסם

ל 206 יש שני דברים שהופכים אותה לרכב ספורטיבי טוב יותר .

היגוי הרבה יותר טוב ומתקשר ושילדה הרבה יותר טובה.

ה206 משמעותית נוחה יותר ולדעתי משמעותית יפה יותר ומאובזרת יותר .

לגבי נותני האצה וכיו"ב , אין הרבה הבדל בינהם אם בכלל .

פורסם

ל-206 יש שני יתרונות עיקריים על ה-TS: היא נוחה יותר ומרגישה יותר "שלמה" ו"נעימה".

שזה טוב אם אתה מרגיש שהתבגרת ונמאס לך מספורטיביות שדורשות פשרות.

היאריס היא התזזיתית, הכיפית והספורטיבית מהשתיים, והמחיר הוא בנוחות נמוכה ורעש מנוע מוגזם (יחסי העברה סופר-קצרים).

מבחינת ביצועים אין הבדל מהותי, והיאריס תהיה חסכונית יותר (כנראה שלא רק בדלק :-P).

כספורטיבית, אני מעדיף את השלדה וההיגוי של היאריס, עם התגובות העצבניות ותחושת הקראט לכביש.

כמכונית יומיום, שגם צריכה להיות נוחה ולהרגיש מהודרת פה ושם, אין ספק שה-206 עדיפה.

בסך הכל, הבחירה אישית מאוד וכדאי שתתבצע אחרי נהיגה שלך בשתי המכוניות.

פורסם
בסך הכל, הבחירה אישית מאוד וכדאי שתתבצע אחרי נהיגה שלך בשתי המכוניות.

כמובן. ביאריס כבר נהגתי , מאוד נהנתי אבל הפריעו לי הרעש בשיוט על 120 ותנוחת הישיבה.

מחר כנראה אני אקבל סיבוב על ה XS של ידידה.

עשיתי נסיעת מבחן גם על ה C2 , היה חביב , אבל מאכזב.

עושה רושם שה XS זה מה שאני צריך. מה המשמעות שזהו דגם יוצא ? האם צפויה ירידה במחירון אחרי שה 207 תנחת כאן ?

פורסם

אם רעש מפריע לך, אין לך מה לחפש אצל היאריס. זה אכן אוטו רועש מאוד בשיוט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...