Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי בבוקר יצאתי מהבית, נכנסתי לרכב, הנעתי, סובבתי את ההגה והתקדמתי באיטיות, כהרגלי, בין הבור בכביש למדרכה.

רק הפעם היה זה קצת יותר מדי קרוב למדרכה. כשני סנטימטר, להערכתי.

צידו הימני של האוטו קיפץ לו בשניים וחצי קמ"ש וקול פגיעה חזק נשמע.

אוי לא.

יוצא החוצה, ובצידו של המישלין פיילוט אקסלטו PE2 הקדמי הימני שלי נפער חור.

בעצם, זה לא היה כ"כ נורא - פשוט חתיכת צמיג נחתכה לה החוצה, אבל האוויר לא יצא.

אחרי שסיימתי לקלל (כשבע וחצי דקות לערך), נסעתי לי לכיוון הפנצ'ריה. מה רבה הייתה הפתעתי שאת הצמיג הנ"ל, שהוא באמת ברמה מאוד גבוהה, ניתן להשיג בארץ במחיר נמוך משמעותית משחששתי.

כ-600 שקלים ליחידה במידה 195/50R15 (תלוי ביכולת המיקוח שלכם, אפשר גם פחות) ויש לכם צמיג באמת איכותי לנהיגה ספורטיבית.

לצערם של בעלי ה-14 אינץ', אין אותו במידה הזו. אבל יש 195/45R15, יש גם בחתך 55. יש גם ב-205 כמובן וגם למעלה.

הנה טבלת השוואה בינו לבין המתחרים (קטגוריית ULTRA HIGH)

עוד אפשרויות מעניינות:

דאנלופ SP9000 או DIREZZA DZ101 החדש, קצת פחות טוב, כנראה, גם ULTRA HIGH

גודייר איגל F1 GS-D3 - יקר יותר, קטגוריה אחת למעלה (MAX) אבל כנראה נשחק מהר יותר.

צייד גומי מוצלח לכולם!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קרה לי גם פעם, רציתי לקחת פס האטה עם חצי אוטו, כשהחצי השני עובר ברווח בין הפס למדרכה.

לא נגמר טוב כמו אצלך, הצמיג נקרע ונהיה פנצר ענקי.(פליסיה של אימא שלי בזמנו...)

ד"א - אני כבר כמה אלפי קילומטרים עם הגודייר על האימפרזה והם מחזיקים יפה בינתיים.

STI 2004

פורסם

יפה מאוד - אני שמעתי על כ-700 למידה הזאת. בכל מקרה, גם הגודייר אמורים להיות מצוינים, אבל כמו שאמרתי, לפי TIRE RACK יש להם שחיקה גדולה יותר. למרות שהם MAX והמישלין ULTRA HIGH, אני חושב שזה נכון להשוות בין השניים, והייתי שמח לעשות השוואה בתחושות ביניהם על רכב זהה (יענו - אם למישהו יש קליאו ספורט עם F1-ים במצב טוב, יהיה מעניין להשוות על מסלול (נניח ב"מסלולים") את הבדלי התחושות בין השניים)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
רוני,

שבע וחצי דקות של קללות, זה היה רק בעברית או גם בשפות עזר נוספות והאם לא חזרת על איזה קללה פעמיים?.

היכן קנית הצמיג והאם רק אחד?.

בברכה - רפי לין :-)

פעם חבר שלי, שיודע פורטוגזית וקצת רוסית (רק קללות), לימד אותי מספר קללות בשתי השפות הללו. מאז, אלו המילים היחידות שאני זוכר בשפות אחרות. כך שארסנל הקללות שלי כולל לא רק עברית, אלא גם אנגלית, פורטוגזית (פוהה) ורוסית (פיזדה, חויובה וכולי, אם ככה כותבים את זה בכלל).

ולעניין - בסוף השגתי את הצמיג בהנחה משמעותית בעזרת קשרים, אבל זה לא משנה כיוון שאני לא יכול להשיג את זה לאחרים.

קניתי שני צמיגים כמובן. רציתי רביעייה אבל מכיוון שאני מעדיף שלא להוציא כפול (בסה"כ מדובר בהוצאה לא מתוכננת), העדפתי לקנות זוג כעת כי האחוריים שלי עדיין במצב טוב, וזוג בעוד שנה לערך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני תתחדש ותהנה.

אני בטוח שזה צמיג מעולה.

גם אני קניתי השבוע צמיגים חדשים, GOODYEAR Excellence.

425 ש"ח לצמיג, TW240.

http://212.15.75.248/excellence/subsection.asp?section=excellence

חיפשתי מישלין כמו שלך, אבל אין במידה שלי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אז מה יש לנו פה:

רוני תורם לפורום את ה-2 סנט שלו

כ-600 שקלים ליחידה במידה 195/50R15 (תלוי ביכולת המיקוח שלכם, אפשר גם פחות) ויש לכם צמיג באמת איכותי לנהיגה ספורטיבית.

ואז :twisted:

ולעניין - בסוף השגתי את הצמיג בהנחה משמעותית בעזרת קשרים, אבל זה לא משנה כיוון שאני לא יכול להשיג את זה לאחרים.
תודה באמת על ההמלצה, אני מזמין רביעייה :evil:

הייתי שמח לעשות השוואה בתחושות ביניהם על רכב זהה (יענו - אם למישהו יש קליאו ספורט עם F1-ים במצב טוב, יהיה מעניין להשוות על מסלול (נניח ב"מסלולים") את הבדלי התחושות בין השניים)
can't you just ask ? 8-)

ואגב, היו לי גם את ה-PE (הקודמים) אבל מזמן ועל רכב אחר...חשבתי אפילו על לקנות אותם עכשיו בתקווה להתנהגות דומה רק עם שחיקה טובה יותר אבל לא היו לי קשרים :???:

ניר

פורסם

דנלופ SP9000 גם כן מדורג מקס-פרפורמנס, לפי האתר:

http://www.dunloptires.com/dunlop/display_tire.jsp?prodline=SP+Sport+9000&mrktarea=Performance

מוזר שהוא לא מופיע במידה הרלוונטית (195-50-15)

הסט שלי הוא בעל דירוג מהירות ZR.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה can't you just ask??

על הצמיגים שלך אי אפשר להגיד "מצב טוב", בקושי אפשר להגיד אליהם "מצב" :wink:

את האמת אתה תראה שעוד נשאר מהם הרבה גומי :twisted:

רוני אני שמח שהסתדרת בסוף. הגודייר למידה של המיאטה 204/45/16 עלו 730 שקלים, אז למידה של הקליאו צריך להיות זול בהרבה.

הסט הבא שלי על הקליאו גם יהיו כנראה המישלין האלו, השילוב של האחיזה עם השחיקה היחסית נמוכה פשוט עושה לי את זה!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

גם לי קרה השבוע משהו מאד דומה, משום מה כשבאתי לנפח אוויר אחרי התדלוק אני רואה איזה קרע חיצוני על הSP9000 הקדמי ימני.

באנטון לא היה את הצמיג במלאי ולכן הוזמנו זוג 205/50/16 במחיר של 750 ליחידה כולל הכל..

שזה בהחלט אחלה מחיר, בטייר קלאב רוצים עליו 850 בלי איזון והרכבה.

כמובן שהצמיג חדש וטרי, שבוע 52 של 2005, ירד מהעטיפה המיוחדת שהיצרן עושה להם.

פורסם

צמיג בן 9 חודשים הוא לא ממש חדש וטרי. אצל נשים הוא אפילו מתפוצץ ברוב המקרים (ואז יוצא תינוק).

למרות זאת - בקצב השחיקה הממוצע של הצמיגים הללו - בהחלט לא נורא.

• תוכן חדש...