Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מניח שהתכוונת לספונטניות...? איזה מעצבן אני אה?
בסימולטניות , תוך כדי שהוא משתין ואני קולט את זה אני מטפס לו על הגג ומניח שתיים .

ים long time no

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא יכול לקנות את הפורום, אם הוא לא עשה את זה עד עכשיו הוא גם לא יהיה חבר פורום ולא תהיה לו מדבקה מאגניבה כזאת

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

השתין על הרכב אז מה?

שתק ביקש סליחה ונסע מה קרה?

זה כלום לעומת עגלות של סופר שאתה מגלה בתוך הדלת שלך לפעמים או דפיקה ללא פרטים.

קח לשטיפה אוטומטית וזהו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אבל אם כל הסנריו הזה התנהל בנימוס, למה לא ביקשת בנימוס להשתין לו על האוטו? נראה לי הכי לגיטימי...

איזה דברים הזויים.

פורסם

כניראה ש"השתן עלה לו לראש"[משחק מילים שכזה..] בכ"א לא אמרו לך שהשתן מעולה כנגד קרינת הUV של השמש ?

כולה עשה לך "ציפוי הגנה" על חשבונו-ישראלים טובים באמצע הדרך....:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני מאוד בספק אם זה אדם עם בעיה נפשית . אולי בן אדם עם בעיה שכלית ויותר מדיי בטחון עצמי .

קרה לי מקרה דומה לפני שבועיים שבאנו לחזור לאוטו אני והקצין שלי ועד איזה כמה חברה וראינו שמישהו השתין על כל הדלת . פשוט כי האוטו חנה קרוב לדלת של משרד כלשהו .

ים long time no

פורסם

הייתי נותן לו סנוקרת לפנים וגורם לו לראות שאני רציני ואח"כ כמובן הוא היה מנגב (זה בהנחה שאין לי פיפי באותו הרגע). לאחר מכן כמובן הייתי מצטער...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

היתי מפליץ לו על הסמל......

כולה שתן. נכון שזה לא מכובד ובהחלט מדובר בזילזול כלפי רכוש, אבל הוא התנצל וזה מה שחשוב.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

הייתי מרים טלפון לחבר שלי, רמבו, הוא היה בא, שם סרט אדום על הראש ומתחיל להפציץ לו את האוטו עם חמישים ושתיים אלף ארבעות תשעים ושלושה כדורי 5.56 מתוך משין-גן עצבני ביותר שיורה 1200 כדורים בדקה..

כמובן שזה לא היה מספיק, אז היינו גם מסדרים כמה רימונים לתוך הבמוו הסופר-עבריינית שלו כדי להחריב את סלון הפנים,

ואז יורים 2 בזוקות וRPG חמוד על הרכב כדי להבטיח הריסה טוטאלית..

בסוף הייתי הולך וגונב לו את הסמל של הBMW..

יאללה כל אחד פה משחק אותה רמבו..

"הוא לא היה יכול להשתין יותר" "הייתי נותן לו סנוקרת.." "תופס אותו בשיער ומצמיד אותו לרכב"

טוב שאתם לא יורים לו בין העיניים, מנסרים את הגולגולת שלו ומורחים את המוח על כל הדשבורד..

ואז כשאשתו והילדים יראו את האבא מת ויבכו, תירו עליהם איזה HELLFIRE מהאפצ'י שבדרך ללבנון..

איפה נראה לכם שאתם חיים?

נכון, החניה הזאת ליד הים, אבל די להסחף..

אז הבןאדם השתין לכם על הרכב.. ביג פאקינג דיל..

אפשר לדבר, לצעוק - לדרוש תשלום על ניקוי של הרכב.. אבל מפה ועד אלימות פיזית?

אח"כ כולכם תיכנסו לת'רד על זה שרצחו מישהו בדקירה על זה שהוא עקף מישהו - ותדהמו באיזו מדינה אנחנו חיים...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הייתי מרים טלפון לחבר שלי, רמבו, הוא היה בא, שם סרט אדום על הראש ומתחיל להפציץ לו את האוטו עם חמישים ושתיים אלף ארבעות תשעים ושלושה כדורי 5.56 מתוך משין-גן עצבני ביותר שיורה 1200 כדורים בדקה..

כמובן שזה לא היה מספיק, אז היינו גם מסדרים כמה רימונים לתוך הבמוו הסופר-עבריינית שלו כדי להחריב את סלון הפנים,

ואז יורים 2 בזוקות וRPG חמוד על הרכב כדי להבטיח הריסה טוטאלית..

בסוף הייתי הולך וגונב לו את הסמל של הBMW..

יאללה כל אחד פה משחק אותה רמבו..

"הוא לא היה יכול להשתין יותר" "הייתי נותן לו סנוקרת.." "תופס אותו בשיער ומצמיד אותו לרכב"

טוב שאתם לא יורים לו בין העיניים, מנסרים את הגולגולת שלו ומורחים את המוח על כל הדשבורד..

ואז כשאשתו והילדים יראו את האבא מת ויבכו, תירו עליהם איזה HELLFIRE מהאפצ'י שבדרך ללבנון..

איפה נראה לכם שאתם חיים?

נכון, החניה הזאת ליד הים, אבל די להסחף..

אז הבןאדם השתין לכם על הרכב.. ביג פאקינג דיל..

אפשר לדבר, לצעוק - לדרוש תשלום על ניקוי של הרכב.. אבל מפה ועד אלימות פיזית?

אח"כ כולכם תיכנסו לת'רד על זה שרצחו מישהו בדקירה על זה שהוא עקף מישהו - ותדהמו באיזו מדינה אנחנו חיים...

אתה גאון , איך לא חשבנו על זה מוקדם יותר :-)

ים long time no

• תוכן חדש...