Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חום איימים, סופי מפמפמת לה באדישות מתישה, החום מוגרש היטב תחת הקסדה, ואפילו הרוח שהמשקף הפתוח מאפשר לה ליבש את בפנים, איננה מצננת.

בימים כאלה אני משתדל להתנהל בשיוט, כאשר יד ימין זהירה ביותר, ואינה נדיבה בגז כבכל יום, המנוע עובד על "טורים" וגלישה יותר מאשר על מומנט ומשיכה.

אדום ברמזור, לפנינו אס טייפ של החתול הבריטי הגדול, נהגו משתדל לשפר הופעתו בפני הבלונדית בעלת המחשוף הנדיב שמזיעה בתחנת האוטובוס הסמוכה, החלונות סוגרים עליו, והוא בשאננות קרירה אינו חושש או אינו יודע, כי בעלי החברה שלו מכרו את רכבו להיצרן משאיות הודי, מה שמעסיק אותו כרגע הוא לפזר קצת רושם יקר ברכבו המרשים.

עליית מחירי הדלק האחרונים יקרו את התידלוק השבועי של סופי בשקל וקצת, ואומרים כי עדיין לא נאמרה המילה האחרונה בנושא.

סופי ידידה נאמנה ולוחמת אמיתית, ממשיכה לעשות את העבודה האפורה יום יום ללא תלונות ומחאות, לא עוצרת ולא עומדת לרגע, לפעמים בדיוק בגלל זה, היא נעלמת ונשכחת בטירוף היומי, היא שם כדבר מובן מאליו, נכונה להסיע ולשנע מתי שרק תידרש, ללא בקשות או טענות מיוחדות. הזמן היחידי שאנו ביחד, הזמן הפרטי, הוא במהלכם של הנסיעות בין שם לכאן, אז נעצר המרוץ ונשכחות ולו לרגע הבעיות והצרות ולרגע קטן אחד רק אני והיא לבד בעולם, ביחד עם המחשבות ההנאות הקטנות והחום, נקודה קטנה של שפיות...כמה חם.-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 498
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברוח הבא חזרה! מתי חזרת?:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
שימו לב לדבר הבא, אחרי שתצפו שום דבר כבר לא יהיה אותו דבר!:

תהינו-רן

יפה מאד אבל תשמע, ראיתי כבר שיפוצים קשים יותר.

נקודת ההתחלה שלו היתה יחסית מצויינת, היו לו כל החלקים בסך הכל ניקוי וצביעה ואני חלילה לא מזלזל בכלל יצא מדהים אבל לפי התאור שלך ציפיתי ליותר:roll::wink:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

ההתרגשות שלי נבעה מזה שלא צריך להשקיע הון בכדי להגיע לתוצאה טובה! שים לב שהשדרוג יכול לשרוד כמה שנים עד לשיפוץ מלא, היו כמה טעיות בסיסיות בצביעה, אי פרוק הכנף למשל, אבל עדיין עבודה יפה!-רן

פורסם

מצב נפשי משפיע על הרכיבה נקודה!

לאחרונה שמתי לב שמשהו קצת חסר ביחסים ביני ובין סופי, לכאורה שיגרה בריאה, יחסים מצויים של תן וקח, מעט תן והרבה קח, אם נהיה ישרים, אבל באמת שלא נישמעו תלונות באיטלקית.

ביום שיש האחרון התפנה לי קצת זמן ועשיתי משהו שהזנחתי אותו התקופה האחרונה, צאנו קצת לטייל, לא משהו גרנדיוזי גדול, פשוט היא אני והטבע. ההרגשה היתה שסופי מתנהגת יותר טוב מאשר ביום יום, יותר נכונה לשתף, יותר נועזת, יותר זורמת,

רציתי להבין מה יום מימים, ואז זה היכה בי:

לאחרונה החלפתי בעבודה את הבוס שלי, וכתוצאה השתנה מעט לוח הזמנים שלי, במקום להיות בעבודה ב-0630 שפרוש הדבר לצאת בשעה שש מהבית ולרכב בצורה רגועה עם הזריחה, היציאה מאוחרת יותר והצורך להגיע עד לשעת העוצר גורמת לי להיות לחוץ יותר בנושא הזמנים, פחות קשוב לטבע ויותר קשוב לתנועה המתרבה בשעות אלה... הצורך להגיע בזמן גורם גם לבצע מעשיים שבדרך כלל כאשר עיתותי בידי אני לא נוהג לעשות!

דוגמא נוספת כיצד הכלי והסביבה משנים את מצב התודעה שלך, מכיר ויודע כל אופנוען. בכל פעם שמישהו עולה על כלי ספורטיבי

מיד לאחר ההתנעה הוא נותן שתיים שלוש מכות גז בריאות...(מוכר לא) צליל המנוע ונביחת האגזוז מכניסות את הרוכב ל"מוד" מאוד מסויים ועכשיו אם יש אנשים בסביבה, בעיקר אנשים מהסוג היפה, תמיד אבל תמיד היציאה לדרך תהייה מהירה מהדרוש, ויהיו גם כאלה שיניפו גלגל לאוויר, ללא צורך אמיתי באמת! אם יד על הלב, איזה רוכב שהגיע ראשון לרמזור והצטרפו אליו כמה רוכבים נוספים לא ניסה לצאת הראשון מהרמזור ללא קשר לטיב האופנוע או יכולות הרכיבה שלו? צורך נפשי קדום? יצר תחרות? לך תדע...

גם העייפות משפיעה על הרכיבה, התגובות איטיות, וחוסר הרצון להרים עצמך מכיסא הרוכב בהתקרבך לבאמפ (התודות לעירייה) או בור בכביש גורם לך להעדיף ולספוג חבטה על פני הפעלה של השרירים העייפים. לכל אלה השפעה קריטית על טיב הרכיבה, המהירות וההנאה ממנה!

זאת ועוד ברכיבה בקבוצה, תמיד הרכיבה לא תהייה זהה לרכיבה הרגילה שלך, הרצון להראות, להרשים, להיות חלק מהקבוצה גורם לך להתנהג קצת אחרת. קצת שונה, פחות טיבעי.

בקיצור, מי שרוצה באמת להינות מהכלי שלו (המכאני המכאני-רז) חייב לפתח יותר את שעות הפנאי שלו על חשבון השעות האחרות בהם הרכב משמש יותר כמכשיר ופחות כידיד!

וסופי? סופי מחייכת בסלחנות למודת נסיון ומלמדת אותי בסבלנות של נזיר זן פרק נוסף מהוויות עולם הרוח!

בקיצור...סעו ותהינו!-רן

פורסם

לאחרונה נישברה המראה היחידה של סופי, מדובר במראה מלבנית ארוכה כאשר בית המראה עשוי מפח, הבעייה היא שגם הפח ניקרע, ואז גם אם אחליף את המראה בזכוכית חדשה עדיין בית המראה פגום!

ולכן-מחפש עבור סופי (ווספה ספרינט 150 1969) זוג מראות ניקל, הקאץ' שאני מחפש מראות משנות השישים והשבעים מקוריות ולא חדשות, למטרת שיחזור אמיתי! אין צורך שיהיו עם לוגו מפורסם או משהו דומה, רק מראות שבאמת היו מורכבות על אופנוע בשנים הנ"ל. להיסטוריה שלהם יש ערך עבורי למצבם פחות!-תודה -רן

פורסם

תגובה ראשונה שלי בשירשור הארוך והמקסים הזה. רן, יופי של כתיבה ולא פחות חשוב- יופי של וספה. פשוט כיף לעבור על כל השירשור, לראות את השינויים החיצוניים ולקרוא על ההתקדמות במצבה של סופי. אמנם זה מאווווד לא מקורי להגיד, אבל לאבי הייתה בדיוק כזו... ספרינט, שנת 69', (גם כן עם ידיות בצבע ירוק

:-D) ומאוד אהבתי אותה. מבחינתי וספה ישנה זה רק ספרינט.

דבר אחד לא ברור לי- מה פשר השוני בין מספרי הרישוי בשתי התמונות??

חוצמזה, סבתא ננה הייתה אומרת שמראה שבורה מביאה מזל רע, לזרוק ישר לפח!

שביט

DSCF8187.JPG

1oe2_640x479.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

השוני הוא שהמספר החדש הוא הנכון אם תסתכל בכל התמונות תיראה שגם על הכנף הקדמית הוא מופיע בכתום אופנתי, מישהו בסיבוב האחרון שלה לפני שם מס' שונה היום היא לפי הניירות תואם שילדה ומנוע המקורי מהחברה!-רן

פורסם

רן...

אתה יודע שעד הימים האחרונים, עם הסיפור של הלמברטה, לא נכנסתי הרבה לפורום מפאת קוצר הזמן.

כעת, אני מצטער מאוד שכך היו הדברים.

אתמול, קראתי בשקיקה את כל השרשור הזה, ולא יכולתי להפסיק לקרוא, עד שעת לילה מאוחרת (מאוד).

סגנון הכתיבה, המחשבות, הדברים שאתה עובר, המקומות שאתה עובר בדרככם המשותפת לעבודה וממנה, החוויות - אין מילים... פשוט אין מילים...

הלוואי ואוכל אי פעם להעביר בצורה בה אתה מעביר את הסיפור, המחשבות והרגשות, כמו גם המראות.

המון המון תודה!!

מקווה ומייחל לאיזה טיול בירושלים בשבת שמשית, אתה עם סופי, אני עם הלמברטה, עוברים דרך העיר המדהימה והשלווה שלנו, רואים את המראות המוכרים והכל כך מיוחדים, שאין בשום מקום אחר בעולם.

נתת לי עוד סיבה טובה להתחיל (וגם לסיים) עם הפרוייקט הזה, ועל כך שוב תודה!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מתכונן לבצע שיפוצון קל לסופי, לצורך העניין הוברר לי שבירושלים אין להשיג כימעט כלום, בעזרתו של יוני ניסית גם בבני ברק וגם שם התשובה מעורפלת...

ולכן סופי ואני צריכים את עזרתכם באיתור של הפריטים הבאים:

1. פלטינות לווספה ספרינט (יש הבדל בין הדגמים האחרים) וקבל!

2. בולמי זעזועים קדמי ואחורי (עדיפות למקוריים איכותיים)

3. ספידומטר (צדפה או באנגלית SHELL)

כל מי שיודע בוודאות על אחד מהפרטים הנ"ל שנימצא בסביבה ,נהייה אסירי תודה לו ולמשפחתו עד קץ הדורות!-רן

פורסם
מתכונן לבצע שיפוצון קל לסופי, לצורך העניין הוברר לי שבירושלים אין להשיג כימעט כלום, בעזרתו של יוני ניסית גם בבני ברק וגם שם התשובה מעורפלת...

ולכן סופי ואני צריכים את עזרתכם באיתור של הפריטים הבאים:

1. פלטינות לווספה ספרינט (יש הבדל בין הדגמים האחרים) וקבל!

2. בולמי זעזועים קדמי ואחורי (עדיפות למקוריים איכותיים)

3. ספידומטר (צדפה או באנגלית SHELL)

כל מי שיודע בוודאות על אחד מהפרטים הנ"ל שנימצא בסביבה ,נהייה אסירי תודה לו ולמשפחתו עד קץ הדורות!-רן

תנסה אצל "איציק" נמצא בסמטה מרחוב המסגר בתל אביב ,פחות או יותר מול BMW,הוא עבד תמיד על הווספות האלו,וכמובן לאט לאט עבר לכיוון היפניות למיניהן,אולי יש לו עדיין חלקים.

פורסם

מה זה הקטנוע הזה?!?:shock::roll: זו גם ווספה??:roll::?:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...