Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היית מבצע חיפוש לגבי סופר צ'רג'ר או מגדש על, היית מגלה שההשהיה בו פחותה משמעותית לעומת טורבו.

אני מציע לך להתעדכן בכללי הפורום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מאז שהגעת יש אחד.

בכל מקרה, כל מי שעונה ולא מבין על מה שהוא מדבר מיתבקש לא לענות.

.

כל כך הרבה BS בשרשור אחד א נראה כבר הרבה זמן.

כמו שאמר שלומי בהודעה המקורית שלו - החלפה כזו היא באמת עניין של מה-בכך.

אם אתה מעונין - פורומים של E36 ברחבי הנט ייתנו לך המון מידע בנושא.

הרכב שלך יודע לקבל ולטפל במגוון מאוד רחב של מנועים, והחלפות כאלה נעשות תדיר גם בארצינו הקטנה.

הכי טוב יהיה לפנות למי שעוסק בזה - מוסך \ סדנא ולקבל הצעות מחיר.

סיפור פשוט שהעלויות מוגדרות מראש.

אני, בניגוד לאחרים לא הייתי ממליץ להחליף אוטו מייד - כי לפעמים אתה מכיר את האוטו שלך ויודע מה הנקודות החזקות והחלשות שלו ויותר קל להתמוד עם זה מאשר להחליף אוטו ולגלות שהאוטו שקנית סובל מתחלואים רבים ומנוע גדול יותר - ואז לא הרווחת כלום.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

חחחח , האוטו שלי יותר יפה משלו תאמין לי, לדעתי הג'אנט הזה לא יושב עליו טוב.

בכל מקרה, אני צריך עכשיו למצוא מקומות שעושים את הדברים האלה , אם למישהו יש המלצות על אנשים שיודעים תעבודה *** תעבודה = את העבודה *** שירשום.

לנסיך, מסכים איתך, את האוטו שלי אני מכיר כמו את כף היד שלי, מה גם שלמצוא סידרה 3 במצב טוב זה יותר קשה מלמצוא את נסראללא.

עכשיו יש לי התלבטות, מה עדיף מנוע גדול יותר או סופרצ'ארג'ר.

BMW - the ultimate driving machine

פורסם

בני , אולי משרד התחבורה לא מאשר , מצד שני הוא מאשר בערך רק החלפות של סובארו מ1.3 ל1.6.

אישור מהמחלקה הטכנית של קמור לעומת זאת אני משאר יעשה את העבודה יופי , כמו אישורים מלובינסקי שאיתם אפשר לשנות נפחי ודגמי מנועים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לחבר שלום

אל תתן למראה החיצוני להטעות אותך

אני מוכן להראות לך 3 סוגים של בולמי זעזועים של e36 שנראים בול אותו הדבר ומתנהגים שונה לגמרי

מוטות פיתול בעובי שונה,נקודת שיא מומנט שונה ממנוע אחד למישנהו (קמשפט מחשב ) עובי קפיצים שונה

סרנים אחוריים בעלי יחסי העברה שונים, אבל נראים אותו הדבר, מבחר המכוניות כיום בארץ גדול אם לא תקנה אוטו שבור (עם כל החלקים המכניים שלמים)קומפלט ותעמיד אותו ליד שלך ותעביר את כל החלפים אבל את כולם! אתה מבזבז את זמנך לשווא

פורסם

חבוב, במקרה עומד מולי קטלוג חלקים מלא של כל ה E36.

בשביל להוכיח לך שאתה טועה :

----------------------328--------------------320-----

רדיוטר מקט---------17111712835-----------17111712835

בולם קדמי מקט ------31312227485-----------31312227485

קליפר שמאל --------34116758113 ----------34116758113

מוטות פיתול מקט-----31351090858-----------31351090858

אתה מוזמן לבדוק תמקטים (תמקטים -את המק"טים. קרא את כללי הפורום).ולראות שאני לא מחרטט .

אם תירצה לדעת עוד משהו תשאל אותי.

BMW - the ultimate driving machine

פורסם

כל הכבוד, נראה שעשית את שעורי הבית שלך זה נדיר בארצינו!

רק תבדוק שמקט הממיר מומנט ,תמסורת (gm 4l30e) ואצלך zf יש פחית בצד הגיר , אני בטוח שהיא שונה ויחס הינע סופי מתאימים וצא לדרך

אם לא ,התמסורת, שהיא חלק חשוב לא פחות מהמנוע עלולה לגרום לניצול לקוי של שיא מומנט המנוע עי החלפות מהירות או איטיות והממיר להעברת תנועה לקויה והתחממות השמן עליך לבדוק את הstall speedשלו

רוצה רק לעזור לך לא להתנצח

יגאל

• תוכן חדש...