Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה מעצבנת. הדלת לא נטרקת. המנגנון נראה בסדר וזהה לדלת של הנוסע. זה מפריע לנעילת המכונית, ובמהלך הנסיעה האורות ברכב נדלקים ונכבים. רק טריקה חזקה שכמעט פורקת לי את הכתף פותרת את הבעיה.

מישהו מכיר את התופעה בדגמים אלה?

איפה כדאי לי לבדוק ולסדר את זה?

אני רכשתי את המכונית לפני פחות משבוע והדלת היתה בסדר גמור למשך יומיים.

פורסם

תבדוק את הצירים שמחברים את הדלת לקורת הרכב-סיכוי קטן שהם משוחררים

אפשרות נוספת-הדלת הוחלפה/תוקנה והורכבה לא כראוי/לא תוקנה כראוי

גש לפחח רכב שיבדוק את העניין.

פורסם

לפני כן. בדוק אם המנגנון של המנעול (תפוס אל חלקה הפנימי של הדלת עם 3 ברגים בד"כ) לא משוחרר (הברגים התרופפו) , או שהפין שנמצא על מפתן הדלת (אליו נטרק מנגנון הנעילה) לא השתחרר ממקומו (סגירה בעזרת אום אבטחה. תזוזה של אחד מהם ממקומם יגרמו לדלת לא להיסגר באופן מלא.

פורסם

דלתות סטנדרטיות תפוסות בד"כ בשלושה מקומות אל הגוף. שני צירים במפתן , והלשונית שנתפסת אל הפין.

בדוק, כפי שאמרו לך , אם הצירים במקומם , ואח"כ - בעזרת מוט דק קשיח (גודל של עט יספיק) נסה לדמות את סגירת הלשונית בעזרת הפין. הלשונית אמורה לעשות שני "טיקים". אחד לסגירה ראשונה (דלת רופפת) , והשנייה לסגירת הדלת למקומה. אם אין את ה"טיק" השני , זו הבעייה.

פורסם

יש בעיה ברכבים אלה (בדכ בדגמים ישנים יותר) בחלקו הפנימי (הגישה מתוך הדלת לאחר פירוק הריפוד) של ידית הפתיחה החיצונית.

בינתיים, לאחר שאתה פותח את הדלת, לפני שאתה נכנס אל הרכב, פתח את הידית כאילו אתה רוצה לפתוח אותה, החזק אותה, ושחרר אותה באגרסביות, ואז נסה להכנס לרכב ולסגור את הדלת באופן רגיל.

יש לגשת ל-ב.מ.וו או למנעולן.

תדעכן האם ה"פטנט" שרשמתי עזר לך. אם לא נסה זאת מס' פעמים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חבל לדעתי להתעסק יותר מידי אם הדלת שלך.. בכל זאת לא מדובר בפיאט אונו,

סע למוסך מורשה של BMW ותסדר את זה שם, התיקון לא יעלה הרבה עם בכלל,

לקרוב משפחה שלי הייתה אותה בעיה בדיוק בBMW שלו לפני כשנה.. והמוסך לא לקח לו כסף אל זה,סידרו לו תוך 10 דקות

• תוכן חדש...