Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב חדש מסוג טויוטה קורולה רניקס ואני לא מוצאת מבחני ררכב בנושא, ידוע לי שמדובר ברכב טוב ואמין וכן בעל שוק טוב, ובכל זאת לכל רכב יש את מחלות הילדות שלו והייתי רוצה לדעת למה לשים לב ברכב.

מישהו יכול לספר עליה קצת או לתת קישור לכתבות?

קרין

פורסם

לקורולות אין מחלות ילדות זה רכב אמין במיוחד ואני מאמין שאם רכשת רכב חדש בעיות הילדות שלו תוקנו במודל החדש.

בכל אופן לדוד שלי במשפחה יש רכב כזה, הוא מרוצה עד השמים, עד כה לא נתקל בשום תקלה מכנית או חשמלית.

בכל אופן מבחני רכב לא עושים בדר"כ מגזינים אירופאיים לרכבים מקטגוריות אלו.

מה שכן אפשר להגיד לך בבירור שהקורולה שלך לטעמי טובה ממאזדה 3 ומפורד פוקוס(בגלל המנוע) , לדעתי הראנקס זהה רכב הכי טוב בקטגוריה שלו מכל בחינה.

לטעמי עשית קניה טובה אין לך מה לדאוג את יכולה להיות שלמה עם הקנייה שביצעת.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

היי, ברשותי גם כן RUNX, שלי גיר רגיל.

אני יכול לאמר לך בלב שלם,קנית אחלה אוטו, אמין מאוד,זריז יחסית,טיפול שנתי ותו לא.

תתחדשי.

פורסם

כן ככה זה בעדר, כולם מרוצים מרכב בינוני, העיקר שהוא סחיר ואמין, מעבר לזה יוק..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כנראה של"עדר" אין כסף מיותר לבזבז על מוסכים..... :-)

מה אתה היית רוכש במסגרת קבוצת ה - 1.600 החמודות והלא גדולות במיוחד? (ובמחיר סביר)

פורסם

מדובר ברכב חדש מודל 2007 או יד שנייה?

בכל אופן, לפי דעתי מדובר ברכב הטוב ביותר ביחס למתחרים בקבוצה שלו. (משפחתיות קומפקטיות).

אין ספק, אנשים שלא רוצים לבקר במוסכים רוכשים טויוטה.

פורסם

לי יש מגאן מליסינג אומנם, עברה למעלה מ 22,000 ב 7 חודשים ללא כל בעיות, גם ה 307 שנמצאת במשפחה משנת 2003 , גם היא לא מפתיעה לרעה.

אם אני לא טועה, מוסכי טויוטה לא פשטו רגל, כך שעבודה יש להם סביר להניח ולא רק מהחלפות שמנים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

פיג'ו 307 - חח הייתה לי ארבע שנים - איום ונורא, לא יצאתי מהמוסך, כל רגע תקלה אחרת, אחרי שבעה חודשים (כשהיא חדשה מהחברה!!!!) כבר הלך לי מצבר ואחרי שנה וחצי - שוב הלך מצבר, מנורות נשרפות על ימין ועל שמאל, סליל הצתה הלך אחרי שלוש שנים, פאקום הלך בראש המנוע והיה צורך לפרק ולהחליף אחרי 3 שנים ו- 3 פעמים הוחלפה ידית איתות שלא עבדה... (היו עוד- ואני מזכירה לך שקניתי את הרכב חדש מהחברה).

מישהו שעובד איתי קנה לפני 8 חודשים פיג'ו לאישתו - חדשה מהחברה, במשך 8 החודשים שהייתה אצלו לא הפסיקה להכנס למוסך - עד שהוא החזיר אותה לחברה ואיים בתביעה - החזירו לו את הכסף - כנראה יש סיבה לחשש מתביעה........ מספיק??? (יש לי עוד כמה סיפורים).

פורסם
אם אני לא טועה, מוסכי טויוטה לא פשטו רגל, כך שעבודה יש להם סביר להניח ולא רק מהחלפות שמנים..
זו הוכחה מוחלטת לכך שטויוטה זה רכב לא אמין, כל הכבוד.

מוסך, אגב, עושה את הכסף הגדול שלו מטיפולים, ולא תיקונים.

פורסם

אין מה להשוות את הטויוטה קורולה RUNX לפיג'ו 307 מבחינת אמינות.

הטויוטה כמה וכמה יותר אמינה מהפיג'ו.

לקרובי משפחה יש פיג'ו 307 מודל 2002 עם 60000 ק"מ. במשך השנים היו לא מעט תקלות, אך לא כמו הרשימה שהזכרת. אין ספק שהרכב שלהם עוד ימשיך לבקר במוסכים...

בכל אופן- רכשת רכב מעולה. תתחדשי, אני בטוח שתמשיכי להנות ממנו עוד שנים רבות.

פורסם

אני לא מצליח להבין אותך, קודם רכשת את הרכב ורק לאחר מכן את בודקת את טיב הרכב. זה לא אמור להיות קצת הפוך?!?

נראה לי שיש לך סוג ל דיסונאנס קוגניטיבי ואת למעשה רוצה לקבל חיזוקים חיובים על הרכב.

מה הטעם שאני יעביר דעה על מכונית שכבר רכשת? אם אני אטען שזה הרכב הטוב בעולם או הרע בעולם זה לא ישנה כלום.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

האמן לי שעשיתי בדיקות וחקירות על הרכב לפנאי ולפנים רכישתו ומס' נסיעות מבחן על כמה רכבים, אין לי כל תהייה האם ביצעתי קנייה טובה או לא ואם תקרא שוב את הודעתי הראשונה תראה שלא לכך כוונה פנייתי.

היות ורבים וטובים פה סייעו לי בעבר, רציתי לשמוע דיעות מאנשים נוספים בנוגע לבעיות אפשריות ברכב אם יש רק על מנת להיות מוכנה אליהן היות ובכל רכב - גם יהיה הטוב ביותר ייתכנו בעיות המאפיינות אותו.

אני לא מוצאת בכל כל פגם וודאי שאין פה כל דיסוננס קוגניטיבי או אחר..... :-)

• תוכן חדש...