Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בנהריה והשבוע ניגמר לי רשיון לרכב . אם משהוא יודע איך עוברים טסט ? כי הכול סגור בנקים/דואר/מוסכים/מכון הטסטים .

האם ניתן להאריך רשיון או משהו בסיגנון ?

תודה לעוזרים

aj cool

פורסם

מבחינת אכיפה, הבנתי ששוטרים לא ירשמו דוחות לנהגים על רשיונות רכב שפקעו.

מבחינת משרדי הרישוי וטסטים כדאי שתמתין לתשובה מעמית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא יודע אם זה אפשרי אבל מה עם לרדת לאיזור השרון ולבצע את הטסט בחדרה\נתניה נגיד?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בקשר ללינסוע לאיזור שרון לעשות טסט מנהריה זה כמו שאתה תסע לאילת לאכול פלאפל.

ובקשר לאכיפה ללא טסט משהוא יכול לאשר את זה רשמית או שזה שמוע בלבד

תודה מראש לכל העונים!!

aj cool

פורסם

(1)מבחינת המשטרה - "נהגת שודים" כבר נתנה את התשובה.

(2)לא ניתן לקבל רשיון תנועה זמני מאחר וכל השירותים הדרושים סגורים.

אם בכל זאת חפצה נפשך בביצוע מבחן שנתי, אתה יכול לברר לגבי המכונים בנצרת ובסכנין(שגם שם נופלים קטיושות) האם הם פועלים.

אתה יכול להגיע גם לעפולה ולבצע טסט.

אמנם המשטרה לא תאכוף ותקנוס רכבים הנוסעים עם רשיון רכב לא תקף, אך אל תצפה ליד קלה במידה ותתפס נוהג ברכב שאינו תקין ו/או אם היית מעורב חו"ח ב-ת.ד. ורכבך לא היה תקין.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה לכל העונים

לנסוע שעה בשביל טסט אי אפשר , כי עובד בבית חולים וישר אחרי עבודה למקלט , ככה שבוע שלם .

aj cool

פורסם
בקשר ללינסוע לאיזור שרון לעשות טסט מנהריה זה כמו שאתה תסע לאילת לאכול פלאפל.

ובקשר לאכיפה ללא טסט משהוא יכול לאשר את זה רשמית או שזה שמוע בלבד

תודה מראש לכל העונים!!

נאמר בחדשות ערוץ 2 .

ירון מאיר

פורסם

הכי טוב לא לחכות לרגע האחרון... מקבלים את הטופס בדואר איזה 5-6 שבועות לפני המועד האחרון...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם בכל זאת חפצה נפשך בביצוע מבחן שנתי, אתה יכול לברר לגבי המכונים בנצרת ובסכנין(שגם שם נופלים קטיושות) האם הם פועלים.

.

עד היום בנצרת עבדו, אני לא מאמין שמחר כן יעבדו אחרי הנפילות היום

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
הכי טוב לא לחכות לרגע האחרון... מקבלים את הטופס בדואר איזה 5-6 שבועות לפני המועד האחרון...

אני בטוח שאם הוא היה יודע שיפלו 100 קטיושות ביום הוא היה עושה את הטסט לפני :roll:

למרות שבעיקרון אני מחזיק בדעה שלא צריך לדחות למחר את מה שהיה אפשר לעשות אתמול במיקרה הנ"ל זהו חלב שנישפך.

• תוכן חדש...