Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב לוודאי אחד מהמנהלים. מי עוד היה לוקח שלט כזה?

(עכשיו כשאני חושב לעצמי, זה בטח שמר שם את זה בכניסה לחנייה, ככה כשהצרפתיה שלו לא מניעה, הוא יכול להרגיש כאילו הוא בחנייה של ג'ימקאנה...).

פורסם

ועם כל הכבוד לחברי הפורום אני מרגיש שאני היחיד עם סטיקר של הפורום על הרכב. תתביישו.

ואני על הכביש 10 שעות ביום. כלום לא רואה שום רכב עם סטיקר, מסתכל ומסתכל. רק כשאני מחנה את האוטו אני רואה סטיקר.

haters will hate

פורסם

לי יש סטיקר, אבל מכיוון שהרכב שלי כסוף, והסטיקר לבן - אני נמנע מלשים אותו, מה גם שיש לי כבר מדקה של אודיובאהן על השמשה מאחורה(שגם ככה לא ממש גדולה).

אם היו עושים את המדבקה על בסיס שקוף במקום לבן הייתי מדביק ובכיף!

אלעד

פורסם

חלוקת סטיקרים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=118238

הדבקתי את המדבקה על הרכב שלי, ולא יצא לי לראות מדבקות על רכבים אחרים גם כן.

מאז שהדבקתי את המדבקה אני (משתדל מאוד) לציית לכל חוקי התנועה ולנהוג באדיבות (לתת לרכבים לצאת מהחניה, להשתלב ביתר קלות וכו')

אני מניח שיהיה לא נעים להיכנס לפה ולראות מישהו מתלונן עליי על איך שנהגתי. אני מניח שזה הכי קרוב שאני בחיים אתקרב ללהיות עובד היי-טק :lol:

אסף

פורסם

זה נראה כמו אחד השלטים ששכחנו באזור הכניסה למתחם (אני וחן פרחי הצבנו אותו בעצמנו).

ספר לנו באיזה עיר ראית את השלט ואולי נוכל לספר מי הביא אותו לשם.

ד"א, גם אני עם סטיקר על האוטו ועושה פרסומת לפורום כל יום בפקק של כביש 5.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תחפש פוקוס כסופה, יש לי את הסטיקר מאחורה.

ולפני כמה שבועות ראיתי מרצדס 190 מודל 84 בערך עם הסטיקר כנ"ל

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
כספר,

גילי גר בשוהם.

שטינקר....;)

(סתם....)

החוטים שהשלט הזה היה קשור בהם היו ניראים כמו החוט שיש בתוך רתכת CO... אני צודק?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מצאתי בשכונתי את האייטם הבא- וברצוני לוודא לאיזה מהמנהלים הוא שייך. לקחתי אותו הביתה, צילמתי אותו והשקעתי לא מעט זמן . אנא אנו בהקדם.

נ"ב:

כן. אני אוסף דברים שאני מוצא ברחוב ומנסה לשייך לאנשים. חופש גדול עכשיו.

tn_shakepoop.jpg

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ולפני כמה שבועות ראיתי מרצדס 190 מודל 84 בערך עם הסטיקר כנ"ל

המרצדס (כמעט בודאות) היא של אסף, האיש וההרצה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...