Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי בגמר רד בול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר'ה,

כל הדברים שאתם מעלים טובים להפקת לקחים למרוצים הבאים.

אבל כפי שאתם יודעים- בשנה הקרובה לא הולך להיות אירוע בסדר גודל דומה ולא בטוח שע"י אותם מארגנים ושופטים.

אני משוכנע שהמארגנים והשופטים עשו הכי טוב שהם יכולים בשביל האירוע, אז נכון שלפעמים יש טעויות שיפוט וליקויים בארגון ונכון שחשוב מאוד להעלות אותם בכדי ללמוד לפעם הבאה, אבל יש הבדל בין זה לבין בחישה בעבר כשהוא לא רלוונטי, אלא להפקת לקחים למרוץ הבא...

טעות השיפוט קרתה כבר, השופט הודה בה, הנהג סביר להניח שהודה בעבירה שעשה, אז מה? אפשר לקחת עכשיו את הגלגל אחורה?

הנהג הפוגע ייקח את הביקורת לתשומת ליבו והשופט והמארגנים ייקחו את הביקורת לתשומת ליבם, וזה הכי טוב שאפשר להפיק מהסיפור (סופר סתם- לשאלותיך). אבל לבוא ולחזור ולטחון כל פעם מחדש שהיתה טעות שיפוט והיתה עבירה וזה לא פייר וכו', שום דבר טוב לא יצא מזה.

היה אירוע מדהים. למרות הליקויים- שום דבר לא ישנה את העובדה הזו!

רק טוב לכולם,

יניב חקמן.

פורסם

יניב

בדרכך זאת ובגישתך לדברים אתה מנציח את הבנוניות.

כפי שאני מכיר אותך אתה רואה את החיובי בלבד ומתעלם לחלוטין מהטעות תיקון.

מספק תרוצים והצדקות לאנשים שתטעו.

בגישה זאת לא תוכל לתקן את הטעון תיקון לעולם!!

פורסם

"סופר סתם"- מי אתה?

אם אתה מכיר אותי כל כך טוב, אשמח לדעת לזהותך.

אז דבר ראשון- כנראה שבהבנת הנקרא לא הצטיינת בבית הספר, כי אם תבחוש בהודעה שלי לפחות חצי ממה שאתה בוחש בעבר תגלה שאני יודע בדיוק כמוך שהיו ליקויים שלא צריכים להיות ושאני מסכים איתך ועם כל מי שהעלה את הדברים.

אבל להעלות את הנקודות האלו בצורה בכיינית, טרחנית, מאשימה, מצטדקת (וכן- אם כבר זו גישה מצטדקת. גישה לא כל כך בוגרת שגורמת לך ולכל הנהגים האחרים להצדיק את עצמם בגלל טעויות של אחרים) וחפירה חסרת משמעות בעבר, ללא כל רצון להעביר ביקורת בונה או לנסות לשפר לפעם הבאה, זה משהו אחר לגמרי.

הרי האירוע כבר היה, לא? הבכיינות תחזיר את הגלגל אחורה? היא באמת תצדיק כל נהג שלא כל כך הלך לו ותוריד מערכם של המנצחים?! ושוב... ברור שיש הבדל בין להעלות את הדברים בצורה כזו, לבין להעלות אותם מתוך כוונה להסתכל קדימה ולשפר (מה שברור שפה לא היה).

"סופר סתם", אני לא יודע מי אתה ולמה אתה לא מזדהה בשמך, אבל בכל זאת קח עצה-

אל תראה רק את החיובי, אלא תנסה להנות ממנו ולתקן את הטעון תיקון לפעם הבאה. ככה לא תנציח את הבינוניות, ככה תנצח אותה.

יניב

פורסם

קודם כל ברכות על קיום ארוע ראשון מסוגו. אני גר לא רחוק אז באתי לראות את הפלא - סגירת מסלול מירוצים בטיילת תל אביב, "א-לה-מונקו". ואכן כך היה (רק עם הרבה פחות צופים). כמובן יש לי מעט ביקורת בונה, אבל אני רואה שהמארגנים בעצמם (און) בעלי מספיק ביקורת עצמית, דבר שמבטיח לנו ארועים עתידיים ברמה מקצוענית יותר.

רק שאלה קטנה, מדוע עשו מעין פנית שיקיין צפופה (בחלק הרחוק של המסלול איפה שלא היה כמעט קהל, בישורת לפני ה U-TURN המהיר) כך שהפניה לא מכריחה את הקארטים לסטות מהקו הישר, ובעצם אפשר להתעלם מהפניה ולחתוך אותה בקו ישר ? ראיתי שאפילו הסיאט די "יישרה" את הפניה הזו.

פורסם

לצערי לא הייתי יכול להגיעי לאירוע ,

אבל התרשמתי מהתגובות והתמונות שפירסמתם!

כל הכבוד לרד בול ובעיקר לאון וליאור מדרייב ארט

והלוואי שיהיו עוד כאלה ומה גם יעשו את אותו הדבר גם עם מכוניות ראלי:)

אמיר

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

סופר סתם מהכרותי את הספורט המטורי על דגש של קארטינג ולא יודע למה

תמיד אני יושב מול המסך וחושב כמה ישראלי מצידנו וכמה עד עכשיו הספורט המטורי לא מצליח לעלות מעל המים...

מה שניסיתי לכתוב הוא לא להסכים על בנוניות ולא להחליק תאמין לי שכל כך הרבה מרוצים אני סבלתי מטעוית שיפוט והתרגזתי בצורה שלא ניתן לשאר (אם אתה מכיר את ירון אדרי תשאל אותו)

מהטעוית של השיפוט בדר"כ למדתי

וגם שופט הוא בן-אדם ושום דבר לא יכול להיות מושלם..

הדעה שבאתי להציג פה היא רק בלי התיחסות לאירגון ולשיפוט הורדת הכובע בשביל רד בול וכל המארגנים און ליאור וכל השאר

שהפיקו דבר ענק

נכון היו כשלים..

אבל הם היו מחוסר ידע

ולא מרצון לדפוק

החול במסלול היה מחוסר ידע השוואת המשקלים בוטלה אחרי מקצה רבע גמר C בגלל שהיינו מסימים בקצב הזה את הארוע כנסראללה היה מת

אני מחזק את יניב ואת כל מי שמגנה את ה"בכיינות" את הגלגל אי אפשר להחזיר אחורה-עובדה!!!!

מה שכן אפשר לעשות זה להפיק לקחים נקודה!

ובפעם הבאה אני בטוח שיהיה יותר טוב

מעניין איך תמיד בפורומים של הקארטינג נגררים לויכוחים כל כך טיפשים ומלחמות מיותרות

אולי בגלל שזה ספורט של כ-ו-ל-ם ספור המוני שכל אחד כמעט יכול להיות טוב בו

אם דגש על יוהן

(אגב כל הכבוד הראת לכולם מאיפה משתין הדג

באת משום מקום וגנבת את האליפות סחטייש עליך) ובגלל שהוא ספורט המוני יש בו אנשים מכל הסוגים והמינים שלפעמים לא מסתדרים אם הדעות של כולם

בכל אופן רדו כבר מהויכוח הזה לפני שמספר הדפים בשירשור הזה הופך להיות דו ספרתי

ותתעסקו במה לשנות במקום במה לבכות...

זה רק ספורט דרך אגב..

• תוכן חדש...