Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ירדתי באיזו דרך בחיפה ובסוף הסיבוב החלקתי בלמתי כי כבר אי אפשר היה לתקן, והגלגל הקדמי ימני פגע במהירות של 20 קמ''ש במדרכה.

הג'אנט התעקם וגם המשולש, ג'אנט כבר קניתי היום, הרכבתי את הגלגל הרזרבי בנתיים, הרכב נוסע בסדר חוץ מרעשים איומים ורעידה בבולם, אין בעיית היגוי או בלימה.

כמה לדעתכם עולה משולש כזה? אני מדבר על הגדול מתחת לרכב שאליו מחוברים התפוחי הגה והבולם נתמך בו.

אני הולך מחר למוסך לקבל הצעת מחיר אז שאני אדע פחות או יותר מה הנזק.

תודה, כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני יודע שלטיוטה קורולה עולה אחד כזה 250 ש"ח, אני לא חושב שיהיה הבדל גדול בין טויוטה למיצובישי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

1. באיזה אוטו בכלל מדובר?

2. אנחנו לא אבא/אמא, אין מה להתבייש או לפחד מאיתנו!

רכב לא מאבד אחיזה ומחליק ב 20 קמ"ש וגם לא שובר ג'אנט+מעקם משולש+ שובר בולם.

אז אם אתה מעוניין בדיאגנוסטיקה מהימנה, באיזה מהירות נכנסת במדרכה?

סע בזהירות,

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה עכשיו שייך לקורס נהיגה מתקדמת?

הוא לא שואל איך נוהגים, הוא שאל שאלות מענינות למה באמת כיכר לא מואר ולמה המשטרה לא עצרה לעזור, כמה שאני נוהג מעולה ולקחתי קורס או שנים אני יכול להבטיח לך שמכתם שמן לא יוצאים בקלות בכלל.

אני מניח שזה היה כתם שמן... :roll:

מוטי

פורסם

מי אמר שהיה כתם שמן?

שאתה רואה מולך בן אדם אז שיילך הרכב ולכן העדפתי לפגוע במדרכה במקום לנסות לצאת מזה, אתה יודע מוטי יש גם כבישים מחוץ למסלול.

זה היה צפוי שתצטט את זה, טוב אני עדיין לא כמוך הדרך ארוכה לבטח.

מדובר במיצובישי כריזמה משנת 98, ולא אמרתי שאיבדתי אחיזה ב 20 קמ''ש, אלא הפגיעה במדרכה היתה ב 20 קמ''ש.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
זה עולה 520 :shock:

אל תקנה מקורי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מי אמר שהיה כתם שמן?

שאתה רואה מולך בן אדם אז שיילך הרכב ולכן העדפתי לפגוע במדרכה במקום לנסות לצאת מזה, אתה יודע מוטי יש גם כבישים מחוץ למסלול.

זה היה צפוי שתצטט את זה, טוב אני עדיין לא כמוך הדרך ארוכה לבטח.

מדובר במיצובישי כריזמה משנת 98, ולא אמרתי שאיבדתי אחיזה ב 20 קמ''ש, אלא הפגיעה במדרכה היתה ב 20 קמ''ש.

קורס נהיגה מתקדמת לא קשור לנהיגת מרוצים (או מסלול או איך שתקרא לזה).

הקורס מקנה לך יכולת לשלוט ברכב בצורה טובה גם במצבי לחץ. בקורס אתה מדמה כל מיני סיטואציות על מגרש סגור ועם מדריך צמוד. לא בטוח שהקורס היה מונע את הנזק שנגרם לך לרכב בוודאות אבל הוא היה משפר את הסיכויים שלך.

אסף (שכבר עבר 2 קורסים במהלך הצבא-לפני 5-6 שנים וחושב על לעשות עוד קורס)

פורסם

זה בסדר ידידי גם אני חטאתי ולקחתי קורס או שנים.

בקיצור, הלכתי לניורון מוטורס לברר מכ העולה משולש אמרו לי 1350, אני הייתי :shock: .

לפני כיוון פרונט ולפני עבודה ולפני מע''מ.

ברחתי משם, נכנסתי למוסך אחר, שמו לי חלק תחליפי חדש כולל עבודה ומע''מ, ואחר כך כיוון פרונט לסרן הקדמי וגם לאחורי.

יצא לי לשלם 1000 שקלים לבסוף.

ג'אנט אני מחפש של כריזמה מקורי...

• תוכן חדש...