Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גיא,

יוקרה, כפי שכתבת, היא אכן שם מותג.

אך גם שם המותג בונה את עצמו ממרכיבים מסויימים, כפי ששם המותג של הגולף נבנה עם השנים.

ואכן הגולף איכותית ברמת הגימור, ברמת החומרים, באבזור וביכולות המוצעות כיום לנהג ולנוסעים (בין אם זה במבחר המנועים הרב, ביכולותם ועוד ארוכה הרשימה).

ושוב, אני מסכים עם חלקו הראשון של המשפט שכתבת, אך אין זה נכון שאין שום דבר יותר מדי יוקרתי בגולף, כשמשווים אותה למכוניות אחרות בסגמנט.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

תקשיב טוב !

רוב רובם של אלה שלא מסכימים עם האיכות והקידמה שמציגה גולף זה פשוט כי לא היה להם גולף וכמובן המחיר שמתריע את רובם מלהשקיע 147K שקל ומעדיפים לקנות רכב ב-120K עם 4 כריות אוויר בלבד לא מערכת EDL TCS וכדומה.

מוניטין נבנה עם השנים ולא ביום אחד.

אתה מוזמן לנהוג על הרכב שלי גולף דור 5.

אל תשכח להביא בקבוק שמפניה בכדי להודות לי.

איזה כייף לי :)

פורסם
גיא,

יוקרה, כפי שכתבת, היא אכן שם מותג.

אך גם שם המותג בונה את עצמו ממרכיבים מסויימים, כפי ששם המותג של הגולף נבנה עם השנים.

ואכן הגולף איכותית ברמת הגימור, ברמת החומרים, באבזור וביכולות המוצעות כיום לנהג ולנוסעים (בין אם זה במבחר המנועים הרב, ביכולותם ועוד ארוכה הרשימה).

ושוב, אני מסכים עם חלקו הראשון של המשפט שכתבת, אך אין זה נכון שאין שום דבר יותר מדי יוקרתי בגולף, כשמשווים אותה למכוניות אחרות בסגמנט.

אפי.

אפי , הכול עניין של כסף.

מנועי הבנזין של הגולף 1.6 (102 כ"ס) ו1.6 (115) לא עשו עלי יותר מדי רושם. כל מה שאני רואה בהזרקה הישירה היא צורך לתדלק בבנזין 98/99 , כי הרי שלא מדובר בהספק מרקיע שחקים.

אין ספק שהגולף מציאה חבילות אבזור נאות, אך אתה משלם על כך ולדעתי לא בצדק. הגולף דור 4, נפלה די חזק הן מבחינת החבילה הכוללת שהיא הציעה ובעיקר בגלל אמינות ירודה.

מבחינתי רכב יוקרתי הוא לא אחד שיש לו ריפודי קטיפה בצבע קרם או בקרת אקלים דיגיטלית מפוצלת. רכב יוקרתי גם צריך להשאר שלם אחרי 4 שנים, ועם כל הכבוד לאיכות החומרים של הגולף, הדור הקודם לא הוכיח שטיב החומרים כל כך מדהים.

אני מציע לכם להעיף מבט בלינק הבא.

http://www.honestjohn.co.uk/index.php?url=/carbycar/index.htm

פורסם
תקשיב טוב !

רוב רובם של אלה שלא מסכימים עם האיכות והקידמה שמציגה גולף זה פשוט כי לא היה להם גולף וכמובן המחיר שמתריע את רובם מלהשקיע 147K שקל ומעדיפים לקנות רכב ב-120K עם 4 כריות אוויר בלבד לא מערכת EDL TCS וכדומה.

נכון, כי במחיר הזה עדיף לקנות מאזדה 3 , 2 ליטר

שתציע גם חדוות נהיגה ופחות תקלות.

ואת כל אביזרי הבטיחות הללו יש גם ברנו מגאן גרסת ליסינג.

פורסם
תקשיב טוב !

אולי הם לא נרתעים אלא פשוט אין להם את הכסף הזה, חשבת על זה? וזה לא משנה כמה מערכות אלקטרוניות יש בה או או כמה כריות אוויר.

אולי זה רכב ממש נעים לנהיגה ומפנק אבל....

לשלם על משפחתית 1.6 כמעט 150 אלף ש"ח?

לתדלק ב98 בגלל שפולקסווגן לא יכלו למצוא דרך אחרת להוציא 115 כ"ס?

לקנות רכב 2006 דנדש עם פגוש אחורי חצי שחור?

שלא יעבדו עליכם!!!

פורסם

וכל זה בלי להזכיר את הבוצה שנוצרה במנועים שלהם כתוצאה משמן לא מתאים שהיה בשימוש ובבהמלצת היצרן ,עד אשר גילו את מקור התקלה.

מוזר מאד שבשלב מסויים פשוט שינו את ההנחיות לשימוש בשמן, שגרם לבעיות.

אפילו במנועים מלפי עשרות שנים זה לא היה קורה , ואז לא היה מבחר שמנים איכותי כמו של היום.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
וכל זה בלי להזכיר את הבוצה שנוצרה במנועים שלהם כתוצאה משמן לא מתאים שהיה בשימוש ובבהמלצת היצרן ,עד אשר גילו את מקור התקלה.

מוזר מאד שבשלב מסויים פשוט שינו את ההנחיות לשימוש בשמן, שגרם לבעיות.

אפילו במנועים מלפי עשרות שנים זה לא היה קורה , ואז לא היה מבחר שמנים איכותי כמו של היום.

אתה כותב שטויות מבלי לדעת את כול הסיפור. גם המנועים ברכבים משפחתיים לפני עשור לא היו מפיקים 115 כוחות-סוס ממנוע של 1.6L נכון ?

האם קראת את המכתב ששלח היצרן לבעלי רכבים שאצלם התגלתה הבעיה ?

דרך אגב גם לטויוטה היתה בעיה עם בוצה במנוע.

פורסם

"אין ספק שהגולף מציאה חבילות אבזור נאות, אך אתה משלם על כך ולדעתי לא בצדק. הגולף דור 4, נפלה די חזק הן מבחינת החבילה הכוללת שהיא הציעה ובעיקר בגלל אמינות ירודה."

חה,חה,חה הצלחת להצחיק אותי.

6 שנים היתה לי גולף כזו ומספר התקלות 0, כן אפס תקלות אמינות מוחלטת.

חוץ מחלונות נופלים שהיצרן יצא גדול והחליף על חשבונו.

כמובן יש כאלה שיש לה בעיות מכיוון שחושבים שקנו מרכב עם מוניטין כמו גולף ולא צריך לטפל פה או לבדוק מה קורה מתחת למכסה המנוע.

חודש אחרי שמכרתי את הרכב הקונה מתקשר אלי ומודה לי על המכירה כן תתפלא הבנאדם מאושר.

פורסם

הי מרק, אם יש נתון כלשהו שלא נכון במה שרשמתי מקודם, אני אשמח אם תוכל להדגיש אותו בשבילי.

בכל מקרה,115 כ"ס לא אמורים להרשים כאשר היצרן מבצע שגיאה חמורה שהביאה לעוגמת נפש אצל לקוחות, כמו העובדה שאותם לקוחות אמורים לשלם על שמנים יקרים שמעלים גם את מחירי הטיפולים כמדומני. אם אתה מוכן ויכול לשלם על מקרים כאלו בעבור הערך המוסף שהרכב נותן לך , אז אין בכלל מה להתווכח, כל אחד והעדפותיו.

אשמח אם תתקן אותי במידת הצורך ,כי אני לא בקיא כמוך בנושא.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
תקשיב טוב !

שלום.

שמע ממני את השמפניה תישמור במקרר כי תיצטרך אותה כתרופה אחרי שתילמד להכיר מחירי תיקון גולף דור 5 .

לדוגמא אלטרנטור משופץ לרכב נורמלי לא גולף +- 500 ש"ח לגולף יש פרוטקציה +- 1000 ש"ח

בתנאי שלא הלך המצמד הצנקרפוגלי של האלטרנטור [תוספת של +- 600 ש"ח בלבד לא נורא בשביל גולף מאפן]

תקלה אופינית מנוע מקרטע ונכבה בסרק ברכבים נורמלים לא גולף בדרך כלל ניגמר בטיפול קטן יחסית .

אבל בגולף!!! החלף בית מיצערת לא ניתן לתיקון המחיר סכום סמלי של רק 2500 ש"ח בלבד.

למדה לרכב נורמלי +- 500 700 ש"ח אבל לא בגולף גולף הוא רכב מיוחד במיבצע למדה מקורית רק 2500 ש"ח.

שמע לי שמור את התרופה [שמפניה].

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

שמע ממני את השמפניה תישמור במקרר כי תיצטרך אותה כתרופה אחרי שתילמד להכיר מחירי תיקון גולף דור 5 .

לדוגמא אלטרנטור משופץ לרכב נורמלי לא גולף +- 500 ש"ח לגולף יש פרוטקציה +- 1000 ש"ח

בתנאי שלא הלך המצמד הצנקרפוגלי של האלטרנטור [תוספת של +- 600 ש"ח בלבד לא נורא בשביל גולף מאפן]

תקלה אופינית מנוע מקרטע ונכבה בסרק ברכבים נורמלים לא גולף בדרך כלל ניגמר בטיפול קטן יחסית .

אבל בגולף!!! החלף בית מיצערת לא ניתן לתיקון המחיר סכום סמלי של רק 2500 ש"ח בלבד.

למדה לרכב נורמלי +- 500 700 ש"ח אבל לא בגולף גולף הוא רכב מיוחד במיבצע למדה מקורית רק 2500 ש"ח.

שמע לי שמור את התרופה [שמפניה].

בני,

תיקון קטן, בית מצערת למנוע 1.6 (AKL) - גולף/לאון/ טולדו/ אוקטביה/בורה וכו'... מעל 4000 ש"ח בצ'מפיון.

פורסם
אתה כותב שטויות מבלי לדעת את כול הסיפור. גם המנועים ברכבים משפחתיים לפני עשור לא היו מפיקים 115 כוחות-סוס ממנוע של 1.6L נכון ?

האם קראת את המכתב ששלח היצרן לבעלי רכבים שאצלם התגלתה הבעיה ?

דרך אגב גם לטויוטה היתה בעיה עם בוצה במנוע.

נכון, בדכ לא היו מפיקים 115 כס, אבל בשנת 1981 (כן! 1981 ) הייתי מאוד צעיר, ואבא שלי קנה אאודי 1.6GLS .

האוטו הגיע (מצויידריפודי קטיפה, אמנם ללא נעילה וחלונות חשמלים וללא הגה כח), אבל המנוע היה מספק 90כ"ס כסטנדרט לדגם הזה. מדובר על לפני 25 שנים!

אז מה ככ השתפרו עם השנים,

במילים אחרות, כך את אותו אוטו מלפני 25 שנים במצב חדש שהיה מצוייד בקרבורטור (אמנם בעל 2 לועות, והצתה אלקטרונית בסיסית ביותר), תתקין לו הצתה בהספק של היום והזרקה ממוחשבת, והופה, את כבר כמעט בהספק של הגולף, חוץ מזה, ואני לא יודע למה, אבל האאודי ההיא סחבה הרבה יותר טוב מכל גולף 1.6 סטנדרטית של היום, והאמן לי, אני יודע מה אני כותב.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...