Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה שמן אתה מציע למלאות מעכשיו?

ואיפה אני יכול למצוא אותו בזול?

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

כן

לפי הספר הטיפול הבא שלך הוא ב 90K

ואל תחליף צמיגות שמן מנוע! תשאר עם 5W40 סינטטי מלא.

בעניין המחיר... אני לא מאמין שאנשים משלמים כל כך הרבה כסף עבור טיפולים שגרתיים ובסיסיים.

פשוט כואב הלב.

פורסם

הוספת את עניין הצלחות והרפידות בלם?(700 ש"ח לא כולל מע"מ והרכבה.).

וה-200 ש"ח שזה הלך על ניקוי המים? (הכלי של המים והביאו לי 2 בקבוקים הכי טובים לרכב שלי לפי מה ששמעתי).

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

שמע, עזוב ממה שאומרים, עשו לך עבודה טובה ויש לך ראש שקט... זה מה שחשוב...

פעם הבאה אם תרצה - תחקור, תשווה ואולי אפילו תעשה לבד...

ב-15K הקרובים תהנה מההשקעה...

...Carpe Diem

פורסם

לאיתמר - גם לי לא היה ניסיון קודם... מה עושים ? רוכשים HAYNES, מסתכלים על המכונאי בזמן עבודה במקום לאכול עוגייה, קונים כלים, מתחילים מדברים קלים ומתקדמים. לא אמרתי לך להחליף טיימינג אבל טיפול רגיל (שמן, פילטרים, פלאגים) בהחלט ניתן לעשות לבד.

הכל עניין של רצון... והנקודה של אייל מאוד נכונה - כאשר אתה משלם על האחזקה של הרכב זה שונה לגמרי מאשר לקחת את הויזה של אבא וללכת למוסך.

אהלן

אתם טוחנים מים!

אני לא מתכוון לעשות טיפולים לבד, כבר כתבתי את זה- יש לי בעיות גב רציניות והגב שלי והבריאות שלי יותר חשובים לי מכסף!

דבר שני כתבתי- חלק מהטיפולים גם אני שילמתי, והמצב הכלכלי שלנו לא כזה בשמיים.

אבל ההפרש בין לקנות את החלקים לבד ולבצע את זה במוסך של חבר של אבא שלי, לבין לעשות את זה במוסך מורשה שאני עשיתי סקר ובדקתי שהוא יותר זול, הוא יחסית קטן. לכן, תעשו סקר כמו שאני עשיתי ותלמדו לבקש הנחות ולהיות "חוצפנים" ותצאו בזול!

ולמי שחושב שלא ניסיתי את זה כבר אז הוא טועה!

בפולו שהייתה לנו, בטיפול 90 אלף קנינו הכל לבד ועשינו טיפול (כל שאר הטיפולים בוצעו רק בחברה מאז שהיא עלתה לכביש והיא הייתה בבעלותנו). סה"כ חסכון של 100 שקלים ורק כאבי ראש. למה ניראה לכם שחזרתי לטפל ברשת? כי הבנתי שכל הריצות האלה והדלק לא משתלמים! ובקנייה שבן אדם רואה שאוטו טופל בחברה הוא כבר מסתכל עליו יותר טוב וזה כמעט תמיד יהיה ככה!

המחיר שלקחו לבחור מעט יקר לדעתי, יכלו לוותר על חיוב של חיבור למחשב, מים למגבים, פירוק גלגל ועוד דברים קטנים ולעשות עוד קצת (הרבה) הנחה אבל אל תשכחו שהחליפו לו נוזל קירור וניקו רדיאטור, וגם החליפו בלמים שבצ'מפיון זה נורא יקר! ואל תשכחו שבחוץ הבלמים ששמים בצ'מפיון גם עולים יקר אז שלא יבלבלו לכם ת'מוח!

כמו שאמרו לאבא שלי, מה אתה פראייר, אתה משלם על ברקסים כ"כ יקר, בסוף דחפו לפולו רפידות קשות שדפקו את הצלחות ובסופו של דבר התעצבנתי וקניתי סט רפידות+צלחות של LUCAS 256 מ"מ מחנות של חבר של אבא שלי עלה לי 450 ש"ח+ 100 ש"ח עבודה- 550 ש"ח. מי שלא מכיר אותו היה קונה את הסט ב- 200 ש"ח יותר לפחות ואז הוא כבר מתקרב למחיר שמבקשים בצ'מפיון בחלק מהמוסכים!)

אגב השמן ששמו לך מצויין, הוא פשוט זה מה שדורש התקן של פולקסוואגן לרכבים מהשנים הנ"ל.

כמו שכתבו פה לפניי- תישאר עם אותו שמן וזהו! 5w40 בתקן vw502 סינטטי מלא.

אייל גם אתה כניראה לא הבנת אותי:

מי שיש לו יכולת פיזית וגם ידע למה לא, לטפל באוטו לבד זה טוב וגם כייף. אבל לטפל במוסך מחוץ לרשת סליחה, זה לא תמיד משתלם, זו הנקודה שהתכוונתי אלייה. והתכוונתי שאנשים לא יגידו שכל המוסכים קורעים במחיר של העבודה. חלפים אין מה לעשות בכל המוסכים זה אותו דבר. בעבודה יכולים לעשות לכם הנחה, פשוט תבקשו ותתעקשו! הם יעשו הכל כדי לא להפסיד אתכם ואתם לא מבינים את זה! לפני שמכניסים את הרכב מבקשים הצעת מחיר מודפסת ומתווכחים עלייה, ולוקחים את ההצעה למוסך מורשה אחר אם היא יותר זולה וכן הלאה. תהיו חוצפנים, תבקשו לדבר עם מנהל המוסך, תבקשו הנחה, לא להתבייש! וכן, אם יש לכם זמן לנסוע לעיר אחרת! אני לא מאמין שבאיזור המרכז אין מוסכים זולים כלל וכלל. לא חייבים לנסוע לב"ש כדי לטפל בזול.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אצלי הבעייה אחרת - כל מוסך מורשה שנוגע, עושה עבודה "עקומה". נשבר לי.

איתמר - לרוץ ממורשה אחד לאחר, לנסוע לעיר אחרת זה לא לשרוף כסף וזמן ?

Veni Vidi Vici

פורסם

זאת בדיוק הנקודה.

אם באמת הייתי יכול לסמוך על המורשה שיעשה את עבודתו נאמנה , ולא ינסה לרמות אותי (בכל דרך שהיא),

אז לא היה מפריע לי לשלם גם מחירים יקרים, בתנאי שאני מקבל תמורה לכסף.

לא משנה מה תגיד, בתור אחד שקונה את החלפים מקוריים בלבד בדלפק החלפים של צ'מפיון,

אינני יודע איך מחירי החלפים הסבירים שם, מתנפחים בתוספת עבודה למימד מפלצתי....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...