Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

שלום.

כידוע אני בעל VW Polo שנת 2003 1400 סמ"ר 100 כוח סוס חד קרן.

מחר בלי נדר אני ניגש לטיפול 75 אלף ק"מ, הטיפול האחרון היה ב-60 אלף ק"מ.

יש משהו מיוחד שאני צריך להחליף?לעשות? לנקות?

האם כדי לעשות בדיקה ממוחשבת?(או שכבר הם עושים את זה לבד?)

האם כדי להוציא את כל המים שברכב לעשות ניקוי ואז להחזיר אותם עם הנוזל הורוד הזה של צ'מפיון?

אגב הטיפול יהיה בלי נדר בצ'מפיון.

שאלה קטנה ולא קשורה, איפה אני יכול להשיג מסגרת ללוחית רישוי כסופה או לבנה? (עדיף במקום זול).

שבוע טוב.

תודה רבה.

עוז.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קח את הלוחית שלך פרק אותה וצבע אותה בלבן

זול

והכי חשוב מחזיק אצלי כבר קרוב לחצי שנה בלי פת קילוף.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אהלן עוז...

כן, כדאי ואפילו חייב לבצע ניקוי למערכת הקירור זה יעלה בסביבות 150-200 שקלים אבל ימנע נזק לטווח הארוך! (קורוזיה במערכת שעלולה להרוס שאר חלקים במערכת הקירור וחבל על הכסף).

בדיקה ממוחשבת אם אני לא טועה עושים פעם ב- 30 אלף אבל כדאי שתשאל יש מוסכים שעושים כל טיפול ובלי תשלום.

מה לגביי צריכת הדלק שלך? התלוננת בעבר על צריכה גבוהה הלא כן? אני ממליץ לבדוק זאת.

במוסך שלי בודקים לי כל טיפול ברקסים ואם יש חופשים וכל מיני דברים, שהאוטו לא ייצא מהמוסך עם תקלה בטיחותית ואני מאמין שגם במוסך המורשה שאתה תלך אליו יבדקו.

ממליץ לך גם שתבדוק ביחד עם נציג השירות אם לא החליפו בעבר משהו ואם מומלץ להחליף כעת כגון מסנן דלק אויר מזגן, פלאגים, נוזל בלמים וכדומה.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

מסכים עם מר אסטרה פה..

ספר הרכב הוא האינדיקציה הטובה ביותר למה שצריך לעשות בטיפול?(כמובן כאשר הכל תקין).

בנוסף רענון נוזלים אף פעם לא מזיק.

נ.ב.

שמישהו יסביר לי מה פשר הביטוי המוזר "בלי נדר" בבקשה...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

1. אני לא כותב ב--ס"--ד כשאני כותב הבל הבלים.

2. איפה אני יכול לעשות גבות לרכב? שמעתי שזה 250 ש"ח?

תוך יום יומיים עבודה בלי נדר אני משיג את זה.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

הדבר היחיד שצריך לעשות זה להכין בוחטות של כסף :-D

כ1000 ש"ח לטיפול קטן.

ובקשר לגבות, ראיתי במקומון כאן מבצע גבות+שחי+שפם+מפשעה במחיר ללא תחרות.

אם אתה מעוניין, פנה אלי בפרטי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למה לא, מיליארד לירות סטרלינג.

טיפול קטן במוסך ריטס שנחשבים ליקרנים בבאר שבע עולה קרוב ל-600 ש"ח כולל מע"מ ועבודה ובמוסך ברע"מ עולה כמעט 400 ש"ח.

גבות מקוריות אני שאלתי במוסך אמרו לי שזה עולה בסביבות 1500 ש"ח, על הרכב של הוריי הילד המתלהב הרכיב כאלה מפלסטיק.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

ברע"מ שמרע"מ...

מדוע אני צריך לשמוע את השם הזה בכל שרשור טיפול בVAG?

השם הזה לא רלוונטי למי שגר באזור המרכז , שזה רוב האנשים כאן.

דיברתי על מחיר אופייני לטיפול ברשת צ'מפיון, וכל מי שמטפל בחברה יודע שהמחיר לטיפול יכול לנשוק את האלפייה בכיף.

ותאמין לי שאני מכיר את המחירים, אני בעלים של VAG משלי ולא של ההורים כמו במקרה שלך

וזאת כבר למשך תקופה של מעל ל 5 שנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אחנו בעלי VAG כבר מעל 5 שנים, 8 שנים איביזה ו-5 שנים פולו ולאחי הגדול יש קורדובה 2001 ולפני זה היה לו איביזה 95'.

אני זה שלוקח את הרכבים לטיפולים ולכן אני יודע מה העלות- 400 ש"ח לטיפול קטן ו-750 לטיפול גדול (לא טיימינג).

אם היה לי את הקבלות של הפולו הייתי מראה לך שבריטס שנחשבים ליקרנים טיפול קטן עולה קרוב ל-600 ש"ח.

אתה יודע מה? תתקשר אליהם ותברר כמה עולה טיפול קטן. הם יגידו לך: 086900111 (ריטס).

אם טיפול קטן עולה 1000 ש"ח במרכז סע לב"ש, דלק יעלה לך בסביבות 100 ש"ח (תיצא בבוקר שאין פקקסים בסביבות 5:30 ותגיע למוסך ראשון), אבל אתה יוצא בנזק של חצי מחיר, גם אם תלך לריטס אתה תצא בזול משהו כמו 700 ש"ח עם דלק.

גם מוסך "ברק" בבאר שבע יותר זולים מריטס, אבל אין לי נסיון איתם אבל שמעתי עליהם דעות טובות.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אוקיי, 500 שקל זה כלום נכון, לחסוך 500 שקל זה שום דבר, הכסף גודל על העצים. סה"כ שעה נסיעה.

יש אנשים שמגיעים מאשדוד רק שתהיו בעניין.

תמשיכו לשלם כמו פראיירים על החלפת מסנן שמן ושמן 1000 ש"ח שפה בב"ש משלמים הרבה פחות.

רק אל תבכו אחרי זה שכל המוסכים של צ'מפיון יקרים ואל תשמיצו אותם!

איתמר ג'ורג'.

פורסם

עם כל הכבוד, הפראייר שמשלם על החלפת שמן ומסנן שמן זה אתה, אני עושה את זה לבד וחוסך הרבה יותר .:) אהה כן וכנ"ל על החלפת פילטר דלק אוויר ושמן ושומו שמיים גם נוזל קירור שזו פעולה מסובכת להפליא :\. בא לכם ללכת למוסך מורשה בשביל כל טיפול קטנטן, זכותכם המלאה, רק שתדעו פשוט ששוחטים אתכם במחיר.

ROOONEEYY

פורסם

מה לעשות, לא כל אחד יכול להחליף לבד (לי יש בעיות גב ואין לי ידע מקצועי) והמוסכים שהם לא מורשים ואני יכול לסמוך עליהם מבחינה מקצועית לוקחים אותו מחיר כמו מוסך מורשה ולא תמיד מעודכנים בשמן שצריך להשים ובנוזלים.

לאבא שלי יש חבר בעל מוסך (לא מורשה) שעושה לנו תיקונים בגרושים אבל אני לא רוצה ללכת אליו כי הוא עמוס בעבודה וכל פעם זה "תבוא מחר תבוא מחרתיים אין לי זמן" אז אני משלם קצת יותר, נהנה במזגן בשתייה ועוגיות שיש במוסך ויודע שהרכב מקבל טיפול הכי טוב וכן יש לי הסטוריית טיפולים מלאה וכן אני לא מעכב תקלות ומתקן אותן מייד במקום לחכות שיהיה לו זמן לטפל לי ברכב.

איתמר ג'ורג'.

• תוכן חדש...