Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

בקרוב אני קונה רכב (יונדאי קופה 2.0) חדש מהחברה, ובסוכנות הביאו לי כמתנה hd של סימנס VDO, מישהו מכיר ? אפשר לקבל עליו יותר פרטים ?

בנוסף לקח מקבלים עם הרכב עצמו 4 רמקולים+2 טוויטרים.

אני יודע שזה לא הולך להיות משהו מפוצץ ואיכותי, אבל השאלה שלי היא .. עד כמה חרא זה יהיה ? או שאפשר להסתדר עם זה ולשמוע בצורה נחמדה עד שאני אחליף למשהו רציני ?

אשמח לקבל פרטים על ה HD, כל מה שרשום בדף זה סימנס VDO.

בתודה מראש, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

לבריאות אחי, כי חוץ מהיופי (שהוא עיניין של טעם) כל פרט אחר באוטו..הוא לא מהמובילים בתחום בלשון המעטה

בכל מקרה...תתחדש

פורסם

הייתי שמח אם תפרט קצת, כי עד כמה שהבנתי בנפח 2.0 ל' הביצועים לא מפעילים את הבלוטות ומשגעים את החושים אבל בהחלט סבירים, חוץ מזה שרמת האיכות מאוד גבוהה.

קראתי המון וממקורות שאפשר לסמוך עליהם בעיניים עצומות ודווקא המבחנים היו בכלל לא רעים.

אשמח אם תפרט.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

כמו שגיא אמר, דיונים על רכב לא יתבצעו בפורום האודיו.

ל VDO DAYTON יש HU נחמדים אבל אני אישית הייתי מעדיף לקבל את הרכב ערום ללא מערכת ואז לשים משהו לפי בחירה אישית ולא לפי בחירת החברה.

תבדוק אם אולי אתה יכול לקבל מתנה אחרת.

פורסם

ומתנות לא מחליפים, מתוך נימוס.

הסוכן חבר טוב של אבא שלי ולכן נתן לנו כל מתנה אפשרית, החל ממערכת סטריאו דרך אזעקה עם קידוד דרך מרים חלונות ועד להנחה במחיר של הרכב.

אני מודע לכך שהמערכת לא הולכת להיות משהו מדהים באיכותה ובעוצמתה אבל כמערכת מתנה .. זה יהיה סביר ויהיה אפשר להסתדר עם זה תקופה מסויימת ?

מחשבה בוראת מציאות.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אתה תשמע לא רע בכלל. 4 רמקולים ו-2 טוויטרים זה בסדר גמור. לא תפוצץ את האוזניים של מי שיושב מאחורה אבל השמיעה תהיה טובה.

אתה יכול להוסיף סאב וופר ומגבר ואז תשמע הרבה יותר טוב גם בלי להחליף את הרמקולים.

ממישהו שהיו לו את כל סוגי המערכות ברכב....8)

ותתחדש על הרכב. אחד היפים שיש בקבוצה שלו.

פורסם

מישהו יודע אם שברנו שיא? זה מלפני 3 שנים השירשור הזה, לא? :lol:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...