Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט בראבו 1600(אוטו מצויין) אבל ידני, אני צריך לקנות רכב אוטומטי שגם זוגתי תוכל לנהוג בו, מצד שני אני עדיין מעוניין להישאר באזור ה"כאילו ספורטיבי". אז עלו 2 אפשרויות מגאן או טיגרה, לדעתי שנייהם יפייפיות ופוגעות בול בתקציב שלי(30000).

אנא עיזרו לי להחליט או שתציעו משהו אחר(חוץ מזה שהיא תלמד לנהוג על גיר רגיל, ניסיתי, לא הולך...).

תודה

פורסם

טיגרה נראית חמוד, אבל קטנה ולא איכותית במיוחד. בחירה קבועה בתחתית הרשימה של סקרי שביעות רצון בעולם.

מגאן קופה נראית טוב מאוד והיא גם מרווחת ואיכותית יותר. האמינות לא בשמיים אבל אם תמצא אקזמפלר טוב, בהחלט תהנה ממנו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בתור לקוחות חוזרים פעמיים של רנו אני יכול להגיד לך שהנוחות ברנו זה משהו מיוחד

אבל!

האמינות בהן היא דבר בעייתי... הייתה לנו רנו סניק שנת 2000 שטופלה בהרבה אהבה אבל עדיין בעיות לא היו חסרות בה (וזאת עוד הייתה הגירסא הידנית, באוטומטית בנתי שיש יותר בעיות) מנגד לפני זה הייתה לנו רנו 19 עם 0 תקלות ב6 שנים...

הבעיה במגאן היא למצוא אחת שמורה, אם אתה מוצא.. בחירה טובה לפי דעתי

-אני חובב רנו, אולי אני לא אובייקטיבי-

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאתה מחפש "פוזה". קצת קשה לי להמליץ על מגאן אוטומטית ועל בראבה/בראבו אוטומטית בגלל אמינות מפוקפקת של התיבה האוטמטית. בגלל הדרישה של האוטומט אולי שווה לחשוב בכיוון של הונדה סיוויק דווקא.

אסף

פורסם

אף אחד לא הזכיר קולט כי אנחנו לא מנסים להרוג את פותח השרשור.

וסיביק "שפייייייייייץ" הוא רכב מיושן מאד והרבה מתחת לתקציב שלו.

לדעתי אם תמצא מגאן שמורה היא תספק את דרישותיך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ממליץ על הטיגרה מנסיון על אחת 1400 ידנית.

האמינות אבסולוטית אם אתה מוצא אקזמפלר טוב, (אוטומטיות לא קשה למצוא, כי לרוב היא לא נופלות לידיים לא סלחניות של צעירים שחושבים שהטיגרה חורכת אספלט, אלא הידנית).

הטיגרה לדעתי אחת המכוניות היפות שיוצרו.

ביצועים, סבירים, לא עגלתית מידי (לא יודע בקשר לאוטומט, ידני מספקת).

15pm.th.jpg

פורסם

כבעל(לשעבר) רנו מגאן כ 3 שנים

רכב מצויין , נוחות מדהימה, יושב טוב על הכביש, מבחינתי זריז ..

ובקשר ליופי.. הכל אפשרי

פרטים בחתימה שלי

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ניב זהו אחד הרכבים הלא בטוחים שאפשר לקנות...

חוצמזה הביטוח עליה יקר כי זה רכב של נהגים מגניבים (ראה בחתימה)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...