Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MOREL DOTECH vs INFINTY KAPPA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז כפי הכותרת ההיתי מעוניין לשמוע חוו"ד והמלצות מאנשים ששמעו את שתי האלמנטים הנ"ל..

בבקשה לא להגיד לי את הנתונים היבשים כי אני גם יודע אותם, אלא מישהו ששמע אותם וגיבש דעה לגבי מה הוא מעדיף ולמה... המחירים של שני הסטים הנ"ל הם בערך אותו דבר ואם אתה תוהים לגבי איזה אינפינטי קאפה מדובר אז לגבי ה 65.7 קיצר אשמח לקבל השוואות לגבי שני האלמנטים הנ"ל..

תודה, עידן.

פורסם

אני הייתי במצב שלך והלכתי בסוף על האינפיניטי קאפה אני מרוצה מהם מאוד !! זה צליל שונה מהמורל

המורל המום והאינפיניטי יותר חדים ..

פורסם
אני הייתי במצב שלך והלכתי בסוף על האינפיניטי קאפה אני מרוצה מהם מאוד !! זה צליל שונה מהמורל

תודה על התגובה גם אני חושב יותר בכיוון של האינפינטי,

אבל בכל זאת ההיתי מעוניין לשמוע אנשים ששמעו את שתי הקומפוננטים

ויש להם מידה להשוואה. מכיוון שלי יש בעיה לשמוע את שניהם נסתפק בגורם אחר

כך שאשמח לקבל עוד הצעות ממישהו ששמע את שתי הקומפוננטים הנ"ל, תודה.

פורסם

אם יצא בהזדמנות אז אתה צריך לשמוע את הדוטק אצלי, נשמע מעולה מיד באס אדיר(לדעתי),

את האנפיניטי שמעתי אבל בחפיף ועם הגברה פשוטה כך שאני לא ממש יודע אבל זה נשמע הרבה פחות טוב. בקיצר תשמע את שני הסטים עם הגברה שמתאימה להם.

מקוה שעזרתי

פורסם

המורל מאופיינים בצליל מאוד מעודן, אך מאוד מפורט ,מדוייק ונאמן למקור.

האינפינטי הוא סט טוב, קצת פחות מפורט מידי לטעמי וגם הטוויטר שלו קצת צווח לטעמי.

אני הייתי שוקל משהו אחר, לקחת מורל דוטק + זוג טוויטרים של MT22, היה לי כזה סט ברכב כמעט שנה, מרוצה מאוד ממנו, אני עכשיו משדרג למשהו טוב יותר ולכן אני מוכר את הסט שלי.

תכלס' עם הMT22 אתה מקבל סט מדהים בעלות יחסית נמוכה עם תמורה מלאה לכספך.

מחיר השוק של סט כזה יהיה באיזור ה1500 ש"ח.

שווה את התוספת היחסית פעוטה.

under construction..

פורסם

יש לי ברכב את הרפרנס ואני מכיר היטב את הדוטק

- בין הדוטק במקור לבין הקאפא לדעתי הקאפא יותר טוב - יותר מדוייק מהדוטק ויותר חד ממנו

הדוטק קצת יותר מפורט אבל אם אתה קונה דוטק אז באמת תשדרג את הטוויטרים לMT22.

הקאפא סט טוב - זאת הרמה הבינונית שלהם - מציע לך לשקול את הקאפא פרפקט

דוטק עם MT22 זאת האופציה היותר טובה כי אני דווקא אוהב את הצליל הרך ובגלל זה אני מחליף בקרוב ברכב שלי את הטוויטרים של הרפרנס לMT22.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המורל באמת המום...המום מהביקורת! :-( . במקרה זה, ההיפך הגמור!!

לקאפה יש מידבאס סביר. אבל הטוויטר ה"חד" שלו, חותך לי את האוזן כמו סכין.

חד, במקרה זה, פחות נעים לשמיעה. כמובן שזו דעה אישית.

אבל רובם יסכימו איתי, ודשו בזה עד אין קץ, שהמורל מאופיינים בצביון צליל זהה למקור ביחס לאחרים המושווים כאן.

זו דעתי, הכנה, משמיעת שני הסטים.

אם מציגים דעות שונות, אז אני מייצג את הדעה לצד הדוטק. מה גם שתמיד אפשר להזמין אותו עם הטוויטרים של ההייבריד, שבאמת. אבל לכל הדעות - לא רואים את הקאפה!! עם האלומיניום הצורם שלו.

טוויטרים ברמה אחרת לגמרי. וסט ברמה יותר גבוהה.

זו דעתי.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

זה ענין של טעם

אבל לדעתי עדיף INFINTY KAPPA רמקול הרבה אבל הרבה יותר טוב מהמורל דוטק

(~SoLiT~)

^Dragster - :evil: - Cerwin Vega^

פורסם
זה ענין של טעם

אבל לדעתי עדיף INFINTY KAPPA רמקול הרבה אבל הרבה יותר טוב מהמורל דוטק

אני מאוד אשמח לדעת במה הוא בדיוק :"יותר טוב".

מה זה יותר או פחות טוב, איך אתה בדיוק מגדיר את זה?

אני מסתכל על פירוט,דיוק,חדות,נאמנות למקור ובכל פרמטר כזה שנמדד- הדוטק עולה עליו בהרבה.

אני פשוט מניח שלא ממש יצא לך לשמוע את הדוטק מותקן מוגבר ומכוון כמו שצריך...

אני מזמין אותך להשמעה שכנראה בעקבותיה לא ממש הייתה כותב מה שכתבת.

ניר

under construction..

פורסם

גבר אל תלך על הדוטק קומפוננט מכה, הטויטרים נשרפים על ימין ועל שמאל לי נשרפו כבר שלוש טויטרים ב5 חודשים ושלא יזיינו תמוח שזאת התקנה לקויה ההתקנה מקצועית וחזרנו שוב ושוב על ההתקנה ועדיין הטויטרים עדינים והם נשרפים חופשי

HU-premier 770 AMP1-jbl gto 75.4

AMP2-lightning-audio 150.2 SUB-KICKER COMP 12

REAR- infinity refrence COMPONENT-morel dotek

פורסם
המורל באמת המום...המום מהביקורת! :-( . במקרה זה, ההיפך הגמור!!

לקאפה יש מידבאס סביר. אבל הטוויטר ה"חד" שלו, חותך לי את האוזן כמו סכין.

חד, במקרה זה, פחות נעים לשמיעה. כמובן שזו דעה אישית.

זו דעתי, הכנה, משמיעת שני הסטים.

.

אכן, מסכים עם הבחור פה, לקאפה יש טוויטר עם צליל מתכתי למדי,

למי שאוהב ומוכן לקבל - הם יתאימו כמו כפפה ליד [או לאוזן]

אבל יש כאלה שיימצאו את זה מעייף מאוד, ואפילו לא נעים באיזה שלב.

- אפשר לפתור את זה עם איזה תיקון בכיוונים של האקולייזר, אבל למי שלא אוהב לשחק בכיוונים ורוצה את הרמקול שלו "מוכן להגשה" אני חושב שהמורל, על הצליל ה"עמום" יותר שלהם יהיו נעימים יותר לאורך זמן.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
גבר אל תלך על הדוטק קומפוננט מכה, הטויטרים נשרפים על ימין ועל שמאל לי נשרפו כבר שלוש טויטרים ב5 חודשים ושלא יזיינו תמוח שזאת התקנה לקויה ההתקנה מקצועית וחזרנו שוב ושוב על ההתקנה ועדיין הטויטרים עדינים והם נשרפים חופשי
אם היה "הולך" טוויטר אחד, הייתי אומר ניחה, אולי פגם במוצר ונוצר נתק-קורה.

אבל אחרי שנשרפו לך 3 טוויטרים אתה צריך להסיק מכך את המסקנות...

זה לא תמיד בעיית התקנה:

1. יש לך מגבר מעוות , הJBL המגבר הכל כך אהוב בפורום הוא מגבר זול,פשוט,מעוות- ואולי כבר יבינו את זה מתישהו.

2 וזה יתחלק ל2 דברים:

2א-או שמי שכיוון לך את המערכת לא מבין כלום מהחיים שלו,אני כיוונתי\התקנתי עשרות מערכות עם סט-אפ דומה לשלך ולעולם לא נשרף טוויטר.

2נ- או שאתה פשוט לא מסוגל להבחין בעיוות כאשר הוא נוצר ברמקול, גם בזה נתקלתי לא מעט פעמים.

under construction..

פורסם

קודם כל תודה רבה על כל התגובות וההצעות...

היום לאחר שראיתי את חילוקי הדעות לגבי ההתרשמות שלכל אחד מהסטים הנ"ל ניסיתי ללכת ולשמוע את שתי הסטים הנ"ל, הגעתי עד נצרת ,אבל בסופו של דבר אמרתי שהדרך הכי טובה בלבחור אלמנטים אודיו ובאיחוד עוד קומפוננט ולא איזה מגבר זה לשמוע בעצמך ולהחליט לטעמך מה עדיף...

לפני שאני אגיד לכם מה אני העדפתי אני רק אציין, שלא שמעתי את הסטים הנ"ל עם אותה הגברה בידיוק, פחות או יותר אותה הגברה, אבל גם במגברים שונים וגם במכוניות שונות שזה יכול להשפיע על דעתי מבחינת אקוסטיקה וכד'..

את האינפינטי קאפה שמעתי עם מגבר אינפינטי 4 ערוצים שבדיוטי בעוד שאת המורל דוטק (עם הטויטרים המקוריים שלו) שמעתי עם ה JBL שבדיוטי, בעיקרון המגברים הללו לא צריכים להוות הבדל, לדעת רבים אלה מגברים בערך באותה רמה.

לטעמי, ולטעמי בלבד - ראשית לפי דעתי שום קומפוננט לא נפל ממשנהו, לא היו הבדלים ניכרים בינהם למרות שאין לי שמיעה של מקצוען אני מדבר על השמיעה שלי, אני אישית יותר אהבתי את האינפינטי קאפה 65.7 מהמורל דוטק, במוזיקה שאני שמעתי (טראנס היהודים וסגננון rockell) הדוטק קצת אכזב. כאשר שמעתי שיר עם הסט הזה עברתי ישר למכונית השנייה לשמוע את אותו שיר עם הסט השני, יותר אהבתי את המנעמים שמוציא האינפינטי, הוא היה חד לא חתך את האוזן אבל כן הוא היה הרבה יותר חד, לעומת זאת הדוטק איך אתם אומרים קצת יותר רך, אני לא יודע בידיוק איך להגיד את זה הרי בסופו של דבר סאונד וכל אחד עם טעמו ואיך שהוא שומע, אבל הרגשתי כאילו הדוטק עשה טובה שהוא מנגן.. עוד פעם לא שהוא נפל מהאינפינטי בהרבה, ויכול להיות שהוא לא נופל ממנו בכלל, אבל לדעתי במכוניות שאני שמעתי מהם הסט של האינפינטי עלה על הסט של מורל, וזה גרם לי לבחור באינפינטי קאפה 65.7 .

ועוד פעם תודה רבה לכולם,

עידן.

פורסם

יפה עשית עידן.

בלי קשר לדעות השונות.

רק שתדע, שבכדי לשמוע באמת את הדוטק, צריך לשמוע אותו מותקן כראוי. אנשים פה משמיצים בלי שיש להם ולמתקינים שלהם מושג! ואני יכול ללמד הרבה מתקינים שחולקים עלי אם הם רוצים. אני כבר אומר לך שטוויטר לא נשרף סתם. מדובר במוצר איכותי, אבל מספיקות כמה טעויות התקנה פשוטות בכדי לשרוף אותו.

אבל בלי שום קשר, שמעת, השווית, בחרת.

טוב מאוד.

תהנה אחי

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

א. אינפיניטי מהדיוטי וJBL מהדיוטי - זאת אותה הגברת רק בשינוי הדרת - שינו כמה נתונים על הנייר תכלס אפשר לאמר שהם מגברים זהים - אותו היצרן וזה אותו הדגם...

ב. עשית בשכל!

ג. הצליל שאתה אוהב הוא לא הצליל המוראלי כי אם יותר לכוון פוקאל - מה שיפה באינפיניטי זה שהצליל שלהם הוא איפשהו באמצע בין פוקאל למוראל.

- אני בקרוב אשתמש במיד של האינפיניטי ובטוויטר של מוראל....

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...