Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MOREL DOTECH vs INFINTY KAPPA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים שיכול להיות שהמגבר שורף אותם אין לדעת זה נשמע הכי מציאותי ולכל מי שאומר התקנה לקויה אל תזרקו מילים באויר ותחפשו תמיד להאשים את המתקין אם אתם כל כך מבינים בהתקנות בואו תסבירו מה בהתקנה יכול לגרום לכך שטויטרים ישרפו ואל תגידו לי גיין גבוה או משהו בסגנון כי המערכת מכוונת מצויין ואני לא שומע מי יודע מה חזק לא שזה אמור להפריע לסט שיכול לקבל 150 RMS לפי הגדרות יצרן

HU-premier 770 AMP1-jbl gto 75.4

AMP2-lightning-audio 150.2 SUB-KICKER COMP 12

REAR- infinity refrence COMPONENT-morel dotek

פורסם

א. אתה חושב שאתה לא שומע מי יודע מה חזק - יכול להיות שמבחינת ווליום אתה לא מגביר יותר מידי אבל הגיין במגבר פתוח הרבה מעבר למה שצריך ומספיק שאתה קצת מגביר הטוויטר מתעוות ואתה לא מרגיש את זה.

ב. שמיעה מנסיון זה דבר מאוד מאוד "אישי", כן, כמו בדיסקונט! אז יכול להיות שאתה רק חושב שהמערכת שלך מכוונת היטב - תשב ברכב כזה שהמערכת בו אכן מכוונת כמו שצריך (רצוי עם רכיבים זהים או לפחות מאוד דומים) ותרגיש מיד בהבדלים כלשהם.

ג. אף פעם לא מזיק לקבל חוות דעת נוספת - ובתור מישהו שכבר שרף כמה פעמים טוויטר אתה יודע מה אומרים - מי שטועה פעם אחת - קורה, לחזור על הטעות זה עוד איכשהו נסלח אבל לטעות פעם שלישית זה כבר מראה שמישהו לא לומד...

לגבי הסטים - יש לי משהו לאמר

ישבתי היום ברכב וכיוונתי את הגיין במגבר ובקרוס דרך הHU וכיוונתי את המערכת ככה שהטוויטרים לא יהיו צורמים - אפשר להגיע עם טוויטרים של אינפינטי לצליל רגוע יחסית ועדיין לקבל מהם הרבה עוצמה ובמה בהירה - אני רק יכול לתאר לעצמי איזה שיפור יהיה כשאתקין את הMT22 שמראש מספקים אופי רך מבלי שיהיה צורך לתת להם "רגיעון" כמו שעופר אומר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
...ולכל מי שאומר התקנה לקויה אל תזרקו מילים באויר ותחפשו תמיד להאשים את המתקין אם אתם כל כך מבינים בהתקנות בואו תסבירו מה בהתקנה יכול לגרום לכך שטויטרים ישרפו ואל תגידו לי גיין גבוה או משהו בסגנון כי המערכת מכוונת מצויין ...

אתה צודק. המערכת כנראה מכוונת מצויין!

מורל בטוח אוהבים את המתקין שלך...

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...