Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים

לאחרונה רכשתי רכב אספנות מסוג פורד קפרי 1976 ללא מנוע כלומר מנוע גמור מפורק מחוץ לרכב

המנוע האורגינלי שלו היה 1600 cl ,בכל מקרה אני רוצה להכניס לרכב מנוע יותר חזק וכמו כן אני

רוצה להחליף את הגיר מאוטומט לגיר רגיל 5 הילוכים. בכדי להשיג מנוע וגיר אורגינלים של פורד קפרי

אני צריך ליבא אותם מגרמניה וזה נהיה קצת יקר ,האופציה השניה ופה אני צריך עזרה ביעוץ זה פשוט

למצוא פה בארץ מנוע של פורד אבל לא של קפרי אלא של סוגים אחרים

האים ניתן לעשות זאת? ואיך אני יודע איזה סוג מתאים לי לקפרי ? האים ניתן להכניס לרכב מנועים

של פורד מוסטאנג וכו למשל?

תודה

פורסם

אני חושב שמנוע ותמסורות של טרנזיט/סיירה יכולים להתאים, אבל תפרסם את ההודעה בפורום אספנות, ישנם שם כמה מומחים לפורדים בכלל וקפרי בפרט.

פורסם

היה לי חבר שהכניס מנוע של סיירה מהמודלים הראשונים

והרכב עבד יופי [אבל הוא השאיר את התמסןרת המקורית]

אם אני זוכר נכון המנוע של הקורטינה והסיירה היה אותו מנוע [75 כ"ס]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יש אחד שקוראים לו בכר ולחברה שלו קוראים בכר מנועים.

הוא מתעסק במנועים אך ורק במנועים מיובאים מחו"ל

הוא לא קונה מנועים\חלקים מהארץ.

הוא מתמקם בעמק שרה.

אם תרצה עוד פרטים תפנה אלי בה"פ.

שאני שאלתי אותו בזמנו מנוע לפיאט טיפו הוא אמר שהוא יכול ליבא לי.

אז אני מאמין שהוא יוכל ליבא לך מנוע של קפרי. יותר זול ממה שאתה מסוגל.

כי הוא מקבל את זה במשלוחים גדולים.

crazy... citroen ZX.

למכירה j-b weld יש לי שלוש חבילות.

פרטים בה"פ

• תוכן חדש...