Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להוסיף כפתור הפעלה למאורר מזגן,אני יסביר את עצמי,הוונטה מחוברת וכשהחום מגיע ל שלושת רבעי הוונטה החשמלית מופעלת,אני רוצה שתהיה לי אפשרות להפעיל אותה בלי לפגוע בפיקוד הקיים,האם הוספת [+] חיצוני שיעבור דרך המפסק לא יכול לפגוע בפיקוד של המאורר?

נ.ב מדובר בסובארו 88 GL

ערב טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא פוגע בכלום.

המפסק הזה מומלץ בלי שום קשר, אם הרכב מתחמם או ישנה איזו תקלה(אפילו שזה סובארו), אתה פשוט מרים את המפסק שעוקף את כל מערכת החשמל\מזגן\יוניט חום, והמאוורר יפעל.

כמו כן יש מקום לפני הגריל לשים מאוורר חיצוני נוסף, ואפילו 2.

בהצלחה.

תוסיף פיוז לפני המפסק רק לייתר ביטחון.

פורסם
לא פוגע בכלום.

אם הרכב מתחמם או ישנה איזו תקלה(אפילו שזה סובארו), אתה פשוט מרים את המפסק .....

ותוסיף רדיאטור נוסף עם המקורי ינזל, ומערכת חשמל כפולה אם תהיה לך בעיית טעינה, וכו' וכו'...הבנת ת'תמונה?

כל התקנה, ביחוד חשמלית, היא מתכון לצרות. יש לך תקלה במערכת הקירור של המנוע, תבצע תיקון מידי ואיכותי ותתחזק את הרכב שלך בצורה הטובה ביותר...ותימנע ככל שניתן מהתקנות לא מקוריות.

אלו היו 30 שניות על למה כדאי לי להמנע מלתת תשובות באויר....

פורסם

אין קשר, בין תיחזוק נכון לבין הוספה של אלמנטים שרק יכולים להועיל בשעת הצורך ובכלל לייעל אלמנטים\חלקים שונים.

מתוך ניסיון אישי , זה רק מועיל.

ברכב שבסימלון שלי יש 4 מאווררים חשמליים,ומערכת קירור שונה לגמרי מהסטנדרט, אז...זה אומר שהוא לא מתוחזק כמו שצריך?

תאמין לי שלא.

פורסם

אתה מוסיף מפסק שמעביר פלוס דרך ממסר normaly open, שהמפסק בעצם מפעיל את הממסר, ולא את הוונטה ישירות.

אההה... וחשוב לשים פיוז לכל העסק.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לא צריך שום ממסר,מספיק פיוז,מפסק,וחוט עבה.

עשיתי את זה בעשרות מכוניות ישנות עם קרבורטור,באוטו עם הזרקה לא רצוי.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אם יש בעייה באוטו - תקנו את הבעייה , אל תתחכמו לה.

האמור אינו מתייחס למיני מיינור ושאר המצאות מוזרות של רדיאטור שמתחבא לאוויר.

פורסם

הרכב תקין,המערכת קירור תקינה והחום אינו עובר את החצי,יחד עם זאת אני במסגרת עבודה פרטית עולה לירושלים פעמיים בשבוע,ואני רוצה להקדים תרופה להיתחממות שלא יגיע למצב של שלושת רבעי חום,

אז ממה שהבנתי רק לחבר כבל עבה ופיוז הגנה? כמה אמפר הפיוז?

תודה רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני נוסע בכבישים אל ומירושלים לא מעט. ולא נסיעה רגועה.

מד החום לא עובר את הטמפ' אליה תוכננה מע' הקירור (טפו , חמסה, מלח , שום, בצל - שהאוטו לא ישמע).

מערכת תקינה לא מושפעת ממאמץ וטמפ' חיצונית (40 וקצת מעלות ביום שרב קיצי , לעומת 90 ברכב - אין מה להשוות).

עזוב את האוטו במנוחה.

• תוכן חדש...