Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

פעם נסעתי עם חבר בג'אסטי, ומסיבה כלשהי אחד המגבים נתקע באמצע השמשה. החבר רצה "לעזור" לו ונקש קלות על השמשה, וזו נסדקה.

שנים אחרי, אנחנו עדיין צוחקים על הג'אסטי בגלל הסיפור, עכשיו כנראה צריך לבקש סליחה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

וזה רק בגלל שאנשים מחפפים בקריאת ההגדה.

שימו לב: "שפוך חמתך על הגויים"

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ההגדרה המילונית לרגשות מעורבים - לראות את חמותך עפה מצוק ברכב שלך.
השאלה היא אם יש מקיף או לא... :wink:

גילי (שממש לא רוצה ליראות את חמותיו עפה מצוק, ובטח שלא עם המרצדס...)

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
רז - כל אדם שפוי שיודע מה עובר עלי איתם לא מבין בכלל למה אני טורח להרים את הטלפון.

1. אז למה אתה עונה? במיוחד בזמן נהיגה?

2. תעשה SIM נוסף לאותו קו עבור המכשיר השני, ככה שניהם מצלצלים בו זמנית ואתה עונה איפה שנוח לך. וגם משלם רק על קו אחד (השלוחה עולה, לפחות באורנג', רק 5 שקלים לחודש)

3. שימוש ברמקול פנימי של הטלפון הוא בינתיים "איזור אפור" מבחינה חוקית. הפאצ'ה פיצ'ר הזה די חדש ולמיטב ידיעתי עוד לא היה תיק בימ"ש בערכאות הגבוהות שדן בנושא.

דיבורית אישית (אוזניה)= חוקי לחלוטין.

רמקול פנימי ממש לא בטוח.

(מדובר בהתפלפלות משפטית, ועד שזה לא ידון במחוזי או בעליון אף אחד לא יודע מה תהיה התוצאה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הסיבה שהשמשה הקידמית חלשה מבפנים היא בגלל שבעת תאונה יהיה הנהג יכול לשבור אותה עם הרגליים מבפנים כדי שיוכל לצאת כנ"ל לגבי השמשה האחורית להבדיל מהחלונות הצדדיים שמורכבים אחרת השמשות מורכבות מבחוץ לבפנים כדי שיוכלו לשבור אותם בקלות מבפנים בעת תאונה שאחד מהנוסעים תקוע.

פורסם

גררררררר...

(לא, לא נתקעה לי המקלדת)

ויל - מה יהיה איתך?

יש לי 3 מכשירים סלולארים, אחד מהעבודה בסלקום ו2 פרטיים על אותו קו באוראנג', אחד נייד והשני נייח ברכב. לא עולה לי אגורה לחודש, אפילו על הסים לא שילמתי.

היא התקשרה לנייד. עניתי, העברתי לדיבורית ושמתי בצד.

שתי ידים על ההגה.

כשניתקתי לה - הטלפון היה בחזרה ביד. והושלך...

למה מצבת הטלפונים הסלולארים שלי קשורה לשמשה השבורה שלי?

איך זה קשור לפורום הטכני?

רוצה לדעת גם איזה כרטיסי אשראי יש לי?

כל התשובות ועוד, בפרק הבא של החתולים הסמוראים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...