Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה] מחשבים - EMULE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם עכשיו דרך אגב אתה יכול להתקשר לתמיכה הטכנית של הספקית ולסדר את זה.

יש צורך לפתוח פורטים מסויימים. למשל מ-5773 עד 5783. הנציג ייעשה את זה תוך דקה.

אחרי שהפורטים הללו יהיו פתוחים, תגדיר אותם באימיול.

Veni Vidi Vici

פורסם

תלוי מאוד.

אם הרשת אינה רשת שנקנתה אצל ספקית האינטרנט, הם לא יעזרו לו

הם ישלחו אותו למי שמכר לו

אבל בוא נשאיר את נציגי הספקית בצד לשניה,

איזה ראוטר יש לך?

פורסם

אתה אומר להם "יש לי אי- מיול ובעיית Low ID, אני רוצה לפתוח פורטים לאי-מיול בנתב שלי, איך אני עושה את זה?"

אם זה ציוד שלהם או שהם נותנים לו תמיכה - יסבירו לך.

אם לא - תצטרך להסתדר בעצמך. רמז : חיפוש שם הנתב שלך + המילים port forwarding או virtual server יכול לעשות פלאות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה הקשר בין ספקית האינטרנט לראוטר !?!

ואיך ביכלל עלה לכם לראש שיכולים ליפתוח לו את הפרוטים מירחוק ?

ומאיפה התמיכה אמורה לדעת באיזה פורטים האימיול שלו מישתמש !?

תפעיל את האימיול

תוריד את הפליקציה הזו:

http://rapidshare.de/files/21004352/CurrPorts.rar.html

תפעיל אותה, סתכל שם באיזה פורטים האימיול מישתמש.

אמורים להיות בערך 3 פורטים TCP ו UDP שאתה צריך לפיתוח בניפרד + טווח מסויים של פורטים ששיכים ל CLIENT

פתח אותם בראוטר שלך, אם אתה לא יודע לעשות זאת אז סתכל בחוברת, אם אין לך אותה אז תחפש אותה באינטרנט ע'פ הדגם שלו.

זהו, מה שיגעתם אותו עם הספקית אינטרנט שלא יבינו ביכלל מה הבנאדם נפל עליהם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הנה כיצד לפתוח פורטים בראוטר שלך:

http://www.trendnet.com/kb/kbp_viewquestion.asp?ToDo=view&questId=412&catId=309

לגבי איזה פורטים לפתוח תולי בגירסת ה-eMule שברשותך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במקרה תחום העבודה שלי.(אחמ"ש בתמיכה בISP)

1.נתב של חברת האינטרנט- אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. רק כך בחשבון שהכניסה לנתב תעשה רק על ידי הנציג. אלה אם כן בא לך לחתום על טופס וויתור ואז תעשה לנתב מה שבא לך.

2. נתב פרטי - ספקית אינטרנט לא תעזור לך בתמיכה, אלה אם אתה מסכים לתמיכה חד פעמית בתשלום. - בה תוכל לבצע הכל החל מפתיחת פורטים ועד לשיתוף קבצים מדפסות ויצירת חייגני VPN רלוונטים.

ולבחור ששאל איך הם יכולים להיכנס לנתב שלך בבית - זה די פשוט מעלים אותו לWEB מאפסים ססמא נכנסים משנים מה שצריך מאפסים שוב את הססמא לחדשה ומוסרים אותה ללקוח.

רוצה לצאת יותר קשה (נתב גרוזיני מעירק)- פשוט מפעילים אימולטור אחד לאחד כמו מה שאתה רואה, ובקשר לפורטים UDP, TCP זה עיניין של שניות ורוב הזמן הן אותם פורטים , חוץ מלינקסיס וכאלה(וגם זה נתבים ספציפים).

גם בפיירוול של SP2 ישנה אופציה לפתיחת פורטים (לאלה שמחוברים ברשת כבילה בין מחשב למחשב).

אלו היו 60 שיניות על ....

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

טוב.. תגיד לי לאיזה ספקית זה עבד אצלך מניסיונך האישי.

אני מבטיח לימצא חבר עם מנוי אצלהם וליראות באמת איך זה הולך כי אני לא מאמין.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...