Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אנשים יסעו ברכב בד"כ? ומקסימום?

מרחב פנים לנהג יש בכל מיני מכוניות, כולל אפילו סמארט, הבעיה שם היא שאין מושב אחורי...

לדעתי זה תלוי גם בסוג הנסיעה העירונית.

אם מדובר בפקקים כבדים, הטויוטה פריוס יכולה להיות הרבה יותר יעילה כי היא מסוגלת לנסוע על כח המצברים בזחילה במהירויות נמוכות (מקס' 40) וככה פקק זוחל של חצי שעה לא יצרוך דלק בכלל.

והמזגן מסוגל לעבוד על חשמל.

אם מדובר בסתם נסיעה עירונית רגילה וזורמת, אני חושב שעדיף רכב עם מנוע בנזין סטנדרטי, למשל הונדה ג'אז שהיא חסכונית במיוחד ובעלת מרחב פנים משופר יחסית למתחרות ואפשרויות מגוונות לקיפול מושבים וכו'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

וואלה איזה שאלות פה בזמן האחרון...

Gforce - המכונית משווקת בארץ בדיוק שבועיים ואולי יש שתיים-שלוש נוסעות על הכביש אז איזה "נסיון" אתה מחפש (אולי נוסח זה של שהמורה לנהיגה שרכש דצ'יה והופיע במודעה בעיתון בזו הלשון:

נסעתי 1500 ק"מ ואני מאד מרוצה מהשירות של המוסך... )

לשימושך מצורף מבחן דרכים מארה"ב:

http://autos.msn.com/research/vip/overview.aspx?year=2006&make=Honda&model=Civic%20Hybrid

Kobos - אם ברצונך לקנות תוספות אורנליות אז אין לך הרבה ברירות, גג לא אורגינלי לא מומלץ ברכב חדש. לפעמים אפשר לעמוד על המיקח ולקבל 1000 ש"ח הנחה, אך לא הרבה יותר מזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בהקשר הזה מצטרף לשאלה! סליחה!:-)

קיבלתי הצעת מחיר על הונדה סיוויק החדשה 4 דלתות.

דגם LS ב141 אלף שקל עם אגרת רישוי והכול 144 אלף.

אם ברצוני להוסיף מגנזיון זה תוספת של 5 אלף חלון גג עוד 12 אלף נשמע הגיוני המחירים הללו?

אני לא יודע אם זה נשמע הגיוני, אבל אם זה חשוב לך, קנה את הדגם המאובזר שם יש לך ג'אנטים (לגבי גג אני לא בטוח) וגם עוד כריות אוויר, שזה כבר יותר חשוב.

לפותח השירשור, אופציה נוספת אם רוצים מונטין אמינות + גובה, RAV4 חדש נכנס לתקציב גם כן.

פורסם

בקשר לצריכת הדלק, אולי אלה יעזרו:

1. http://www.spritmonitor.de/en/overview/49-Toyota/439-Prius.html

2. http://www.spritmonitor.de/en/detail/106655.html

על הונדה לא מצאתי יותר מרכב בודד.

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

נמכרו ונוסעות על הכבישים מעל 150 מכוניות כאלה כבר, לכן חשבתי אולי אחד מהם פה או מישהו התנסה או יודע נתונים. לא שאלתי על אמינות לאורך זמן כלפי הרכב, אלה נטו על צריכת הדלק, ואפשר לבדוק זאת גם אחרי שני מיכלים.

אתמול אגב לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן. בנסיעות איטיות הוא מתפקד סבבה, מעל 80 קמ"ש זה כמו לנסוע בטרקטור, רעש מאמץ עצום של המנוע וגם אי יכולת סחיבה מורגשת.

חוץ מזה רכב מאוד מרווח ואיכות חלקים טובה (ואיבזור מלא ומרשים), אך לא את זה חיפשתי.

חזרתי לבדוק דיזל ובנזין.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

אם אתה מחפש דיזל, אתה לא יכול להתעלם מצ'מפיון. הם היבואן עם ליין הדיזל הכי מקיף - ולעניות דעתי הכי מוצלח - בשוק המקומי.

אני לא בטוח שהגולף לא מצדיקה את המחיר שלה (כאמור, 170K).

סיוויק דיזל עולה עוד 39K (!!!), כלומר 209K, ומגיעה עם תיבה ידנית.

לרנו יש רק את מנוע ה1.5DCI בארץ, שהוא תירוץ עלוב ליחידת כוח - לפחות לעומת ה2.0TDI של פולקסווגן.

הA3 עולה יותר מהגולף, לא שווה את הכסף.

ל307 אין בארץ דיזל, כמו שאני רואה, וגם שהיה - מדובר בHDI עם 90 כ"ס. חלש מדי.

כלומר, לפולקסווגן יש את הדיזל הכי טוב בקטיגוריה (טוב, אולי זה של ההונדה עדיף, אבל היא מתומחרת בלי קשר למציאות), ואת הגיר הכי טוב בקטיגוריה, ובהפרש גדול כלכך שזה לא מצחיק.

האוקטביה החדשה עם אותה יחידת כוח מדהימה של הגולף TDI (כלומר 2.0, 140 כ"ס, DSG) עולה 187K.

לפני שאתה פוסל, אני מציע שתעשה נסיעת מבחן על מכונית עם DSG. אני לא חושב שתוותר בקלות כזו אח"כ.

את הגולף הקודמת לא אהבתי. היא באמת לא נתנה כלום מעבר למתחרות, מנוע השני ליטר היה בדיחה והגיר היה כמו של כולם. השלדה הייתה מחורבנת ובסיס הגלגלים כשל סופרמיני, מה שמשפיע על המרחב.

הדברים השתנו בדור החדש. השלדה שלה טובה לא פחות, היא מרווחת מאוד, יחידת ההנעה טובה יותר משל כולן - בין אם בנזין או דיזל - ומעל זה, אתה מקבל את היתרונות הרגילים שקסמו לאנשים בגולף הקודמת (תא נוסעים וכו').

קשה לטעות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אם לא מחפשים ביצועים, גם אוקטביה 1.9 ל' תעשה את העבודה (וגם היא עם DSG).
EL CHEAPO :roll::wink:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אפשר גם לקנות B4 עם הסבה לגז.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
בהקשר הזה מצטרף לשאלה! סליחה!:-)

קיבלתי הצעת מחיר על הונדה סיוויק החדשה 4 דלתות.

דגם LS ב141 אלף שקל עם אגרת רישוי והכול 144 אלף.

אם ברצוני להוסיף מגנזיון זה תוספת של 5 אלף חלון גג עוד 12 אלף נשמע הגיוני המחירים הללו?

חבר שלי רכש את ההונדה סיויק בנזין החדשה 4 דל' LS + כל התוספות האפשריות ב 165K (כולל אגרת רישוי וכולל מע"מ) כך שהמחירים נשמעים הגיוניים.

הוא אגב מרוצה עד הגג... והרכב אכן מדהים לנהיגה.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

ב165 אתה מקבל את הES עם ריפודי עור+סאנרוף+מגנזיום בקרות שונות,6 כריות אוויר ועוד.

לדעתי לא שווה.

חבר שלי רכש את ההונדה סיויק בנזין החדשה 4 דל' LS + כל התוספות האפשריות ב 165K (כולל אגרת רישוי וכולל מע"מ) כך שהמחירים נשמעים הגיוניים.

הוא אגב מרוצה עד הגג... והרכב אכן מדהים לנהיגה.

פורסם

רועי אני לא בטוח שהקביעה שלך "שהוא תירוץ עלוב ליחידת כוח" נכונה.

נסעת על הרנו הנ"ל? כנראה שלא אז אם אתה לא מדבר מניסיון השתיקה עדיפה.

לנו יש מגאן 2 ידנית עם המנוע הנ"ל והיא מתפקדת מצויין כרכב משפחתי ויחידת הכוח מספיקה בהחלט.

המחיר שלה 125K שקלים לא משאיר לה מתחרות, המתחרה הקרובה ביותר שאפשר להסתכל עליה היא האוקטביה דגם ישן שעולה 140K שקלים לגירסה הידנית עם מנוע ה1.9.

אם אתה כול כך מזלזל בדוק את הנתונים שלה מול הנתונים של האוקטביה הנ"ל ותראה שההבדלים לא גדולים כמו שאתה חושב.

ועדיין לא הזכרתי את רמת הבטיחות, והמרחב העדיף במגאן(למרות שהאוקטביה לא כזאת קטנה).

לפותח הדיון בתקציב שלך באמת כדאי לבדוק אופצית דיזל אוטומטית מבית VAG, מנועים אמינים חזקים וחסכוניים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

במבחן של מגזין "אוטו" הסיוויק ההיברידית לא בדיוק הבריקה...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...