Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוק מחייב ישיבה בהתקן ריסון המתאים לגבהו ומשקלו של הילד (מתחת לגיל 14).

כלומר, אין התייחסות לגיל הילד ובלבד שישב בכסא/התקן אחר מתאים.

סער.

פורסם
החוק מחייב ישיבה בהתקן ריסון המתאים לגבהו ומשקלו של הילד (מתחת לגיל 14).

כלומר, אין התייחסות לגיל הילד ובלבד שישב בכסא/התקן אחר מתאים.

סער.

החוק זה דבר אחד. מבחינה בטיחותית, מומלץ מאוד שלא להושיב את הילד במושב הקדמי.

גם מבחינת הוראות השימוש של כסאות הבטיחות, רובם (מלבד סלקלים וחלק מהבוסטרים) מציינים בפירוש שמותר להשתמש בהם רק במושבים האחוריים.

דבר אחרון: אסור (ומסוכן מאוד!) להושיב ילד במושב קדמי שבו מותקנת כרית אויר ללא אפשרות ניתוק.

פורסם

יש לי אח קטן שהוא מאוד גדול!.

כניראה הוא אכל טוב טוב והוא עוד מעט מגיע לגבוה שלי (1.72) הוא בערך 1.65, והוא כבר שוקל יותר ממני באיזה 10 ק"ג.

מותר לו לשבת מקדימה נכון? אגב הוא בן 12 ורבע ככה.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

בעל אוהב,

השאלה המקורית הייתה מה החוק אומר ותשובתי התייחסה לחוק.

ד"א,

החוק אינו מתייחס לכרית האויר.

לא המלצתי להושיב ילד במושב הקדמי, ה"חברה" שלי יושבים מאחור בכיסאות בטיחות.

סער.

פורסם
סער

לא התכוונתי לתקוף אותך.

אבל כשמישהו שואל שאלה כזו, חשוב להציב בפניו את כל המשמעויות, לא רק החוקית.

טעות.

כמישהו שואל שאלה, עונים תשובה נכונה ומדויקת על השאלה שנשאלה.

וסער עשה זאת בצורה מופלאה.

:puzzled:
פורסם
גם מבחינת הוראות השימוש של כסאות הבטיחות, רובם (מלבד סלקלים וחלק מהבוסטרים) מציינים בפירוש שמותר להשתמש בהם רק במושבים האחוריים
לא נכון.

בכל כיסאות הבטיחות רשום שאסור להושיב ילד מול כרית אוויר. אם אין כרית אוויר במושב הקדמי- אין שום מניעה להושיב שם ילד.

(כי מה יעשו אלו שיש להם טנדר, לדוגמה? )

אני מושיב את הילד במושב הקדמי- לידי, כשרק שנינו נוסעים באוטו (כמובן- אין כרית אוויר). ככה אני לא צריך לעשות תמרונים מסובכים בשביל כל דבר קטן שהוא אומר/ מבקש ולכן אני מוסח פחות בזמן הנהיגה.

המקום הכי בטוח באוטו הוא כנראה המושב האחורי המרכזי, אבל מה זה שווה אם בשביל לתת לילד מים אתה במשך דקה או שתיים לא מרוכז בנהיגה??

כל הפרטים לגבי מה מותר ומה אסור- כאן:

http://www.beterem.org/download/files/165-_%F2%E9%F7%F8%E9_%E4%F0%E5%F1%E7_%E4%E7%E3%F9_%EC%FA%F7%F0%E4_83%E0_%E1%F2%F0%E9%E9%EF_%E7%E5%E1%FA_%F8%FA%E9%EE%FA_%E9%EC%E3%E9%ED_%E1%F8%EB%E1.pdf

וכאן:

http://www.beterem.org/download/files/374-_%E3%F3_%EE%E9%E3%F2_6537.pdf

אסף.

פורסם
אני מושיב את הילד במושב הקדמי- לידי, כשרק שנינו נוסעים באוטו (כמובן- אין כרית אוויר). ככה אני לא צריך לעשות תמרונים מסובכים בשביל כל דבר קטן שהוא אומר/ מבקש ולכן אני מוסח פחות בזמן הנהיגה.

אסף, אין שום סיבה לשים את הילד לידך. אם ילד צריך מים לא יקרה דבר אם הוא יחכה דקה או שתיים עד שתמצא מקום לעצור בניחותה כדי לתפעל את הפעוט, בלי תמרונים ובלי הסחות. המושב הקדמי הוא משמעותית יותר מסוכן מהאחורי, בייחוד לילד, ואין שום סיבה מוצדקת לקחת את הסיכון הזה בשביל נוחות גרידא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
טעות.

כמישהו שואל שאלה, עונים תשובה נכונה ומדויקת על השאלה שנשאלה.

וסער עשה זאת בצורה מופלאה.

טעות

זוהי דוגמה ל"ראש קטן" אפילו ראש סיכה.

כשמדובר בחיי אדם, אין מקום לגישה הזו.

פורסם
טעות

זוהי דוגמה ל"ראש קטן" אפילו ראש סיכה.

כשמדובר בחיי אדם, אין מקום לגישה הזו.

אנחנו לא באים לחנך פה אף אחד.

בנאדם שאל שאלה, וקיבל תשובה; שאל מה החוק אומר, ולא מה דעתנו האישית על בטיחות בדרכים.

שמור בבקשה על מוצא מקלדתך, ותן קצת כבוד לאנשים שאינך מכיר.

:puzzled:
פורסם

בנאדם שאל שאלה, וקיבל תשובה; שאל מה החוק אומר, ולא מה דעתנו האישית על בטיחות בדרכים.

עם כל הכבוד הראוי, כשמדובר בחיי אדם, מותר ורצוי לחנך.

שנית, אשמח אם תראה לי היכן בשרשור הזה "לא שמרתי על מוצא מקלדתי"...

פורסם

אם "אנחנו" לא באים פה לחנך אף אחד, אז למה אתה מחנך אותו (ואחרים בהזדמנויות שונות) על מה לענות ובאיזה היקף ? :lol:

פעם אחרונה שבדקתי בכללי הפורום לא כתוב שמישהו צריך לשים להתחשב במה שאתה חושב וכן, למרות שאנחנו לא מכירים, אני לא נותן לך כבוד ושם קצוץ על ההנחיות שלך. אם קשה לך עם זה - תתמודד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...