Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

New-York Auto-Show 2006

Chimpo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חזרתי אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי פעיל בפורום והייתי שמח לדעת אם עוד מישהו היה בתערוכת ה New-York Auto-Show.

תערוכה ענקית ומדהימה! , בקרוב התמונות (ברגע שאדע לאיזה שרת לעלות אותן).

עד אז, שיהיה לכולם יום מצויין! ;-)

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

טוב נו, למרות שרציתי לעלות את כולן (אבל סביר להניח שזה קצת בעייתי) , אני אעלה כמה כל פעם.

נתחיל באחד האירועים היפים, קונספט של הקאמרו החדשה - פשוט מדהימה!

img11302yi.th.jpg

הקונספט הבא הוא של חברת סאיון (Scion) שהיא חברת בת של טויוטה ועוד אי אפשר לראות אותה על כבישי ישראל, אבל יש דיי הרבה בארה"ב. החברה הזו מייצרת כל מיני מכוניות מוזרות לאנשים עם "סטייל" כמו שהם אומרים :smile: הקונספט שנקרא "פיוז" בעל כל מיני פיצ'רים כמו חלון אחורי מתרומם מעלה, אורות בג'אנטים, פנסים קדמיים מעוצבים בצורת מעגלים חשמליים עם אפשרויות לשנות את צבע התאורה דרך השלט שנמצא ברכב, סמל של החברה בקדמת הרכב שהוא בעצם מסך LCD שאפשר להוריד אליו שומרי מסך מהאינטרנט, חיבורי אינטרנט מהיר מובנה, אה - ואם שכחתי אז גם Xbox360, מסכים, דיוידי ועוד מיליון דברים שאני בטוח כבר לא זוכר כרגע ...

מבחוץ:

img1006large5wb.th.jpg

ומבפנים:

img1008large2lp.th.jpg

זהו לעכשיו, אני אוסיף עוד בהמשך.

יום טוב,

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

פורד ריפלקס:

img1046large3rk.th.jpg

img1050large7dt.th.jpg

• תוכן חדש...