Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפו 1.4S מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ירדתי מטפרה כיוון שלא מצאתי אחת במצב טוב, לעומת זאת פיאט טיפו יש לא מעט.

מה דעתכם על טיפו במידה והיא מטופלת בזמן ושמורה?

לגבי המנוע האם הוא יהיה חלש מידי? לנסיעה רגילה+?

ואיך צריכת הדלק שלה כי לא נראה לי שהרכב כל כך קל ובטח ל1.4 לא קל והוא יצתרך טורים גבוהים

אני טועה?

קילומטראג' בין 120K ל160K

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

למרות שזה ישמע מפתיע,דווקא הטיפו 1400 היא "המוצלחת" יותר,מאוזנת,חסכונית ואמינה (קח את הדגם "הפשוט" ללא אלקטרוניקה מיותרת).

הרכב סוחב היטב,מרווח ואמין לאחזקה.

לחבר שלי היתה כזו ועד שמכר אותה עם כ 200000 ק"מ לא היתה לו שום בעיה אמיתית.

גם אם ילך מנוע,מנועי 1400 מפירוק ניתן להשיג במחירים מצחיקים (אונו...)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

זה מה שכתב BUKI חבר פורום זה לגבי הטיפו שהיתה לו :

"

בתור בעלים של טיפו 1400 מודל 94 כבר 12 שנה (כן , יד ראשונה) אני חושב שהיא כדאית לקניה ביחס למחיר המצחיק (מחירון כ 9000 ש"ח למודל 94) ועדיפה מבחינת אמיניות על רנו 19 , וזולה יותר לאחזקה, מכיין שרוב החלקים המכאניים חליפם עם אונו 1400 וזולים מאוד. דגם 94 (אין כמעט 95 ) בעל ההזרקה החד נקודתית עדיף על הישנים יותר עם קרבורתור, ובשנה זו הוכנסו מספר שיפורים אחרים כמו למשל מעבר לגלגלי 14 אינצי . למרות מה שכתוב במחירון , 1400 94 הגיע עם הגה כוח כסטנדרט , מזגן היה לא מקורי, של רסקור (הוא על הפנים), דגמי S לא כוללים שום איבזור חשמלי ויש לראות בזה יתרון במכונית בגיל ובמחיר כזה .גוף מגולוון לא מחליד , דלת אחורית עשויה מפלסטיק . המכונית שברשותי הפגינה רמת אמינות טובה , היו מסי תקלות חשמל, שנפתרו על ידי בעלות אפסית, מחשב הצתה הוחלף אצלי לפני כמה זמן , אך החלפתו ככול הנראה היתה מיותרת והתקלה היתה במחבר שלו.

רכב מרווח מאוד , היה בזמנו אחד המרווחים בקבוצתו , אין הרבה הבדל בהספק בין מנוע 1400 ל 1600 (71 ו- 76 כ"ס בהתאם ) , לא מסובך מבחינה מכאנית ושוב, לדעתי , כדאי לקניה בהנחה שמדובר במכונית שמורה ומתוחזקת. "

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

תוספת קטנה - המנוע לא חלש מידי לנסיעה רגילה , לגבי ה"+" - חפש רכב אחר . טיפו 1400 שוקלת 1050 ק"ג , קלה מרוב המכוניות המודרניות בגודל הזה, כבדה ב 200 ק"ג מהאונו עם המנוע הזהה. ביצועי מנוע סבירים , לא יותר מזה. הפעלת מזגן מכבידה לא מעט על המנוע ומורגשת מאוד. הילוכים לא ארוכים מידי (שני עד 75, שלישי עד 115 ) וזה עוזר.

צריכת דלק שהיתה לי - 12 ק"מ לליטר מחוץ לעיר .

פורסם

תיקון קטן, אני בעל הרכב פיאט טיפו 1.6 89 דגם דיגטאלי. יש הבדל גדול בין 1.4 ל1.6 וזה לא 76 כ"ס זה 85 כ"ס האוטו יחסית אמין, אבל לפי דעתי ה1.4 יותר אמינים, אני בתור מוסכניק אומר לך שעם אתה רוצה טיפו אמינה לך על 1.4, אין לך את המודול הגדול שעושה הרבה כאבי ראש ועוד הרבה דברים.

גיא127

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

בדקתי במיוחד את נושא הספק המנוע בטיפו. יש לי בבית את ספר הרכב המקורי לדגמי 94.

1.4 הזרקה - 69 כ"ס

1.6 הזרקה - 76 כ"ס

1.4 קרבורטור - 72 כ"ס

1.6 קרבורטור- 83 כ"ס

גאי צודק לגבי הדגמים מלפני 94 .

פורסם

לגבי הטיפו, למשפחתי הייתה כזו חדשה (יד ראשונה) בשנת 93 1,4 במשך 3 וחצי שניים שהרכב הייה אצלנו ובמהלך 150K לא הייתה ולו בעיה אחת רצינית ומיוחדת. אחד הרכבים היותר אמינים שהיו אצלנו, בטח בהשוואה למכונית שקדמה לו 309. אל תדאג מביצועי המנוע, יש לו אופי פיאטי ובטורים גבוהים הוא מפגין ביצועים טובים מאוד. בנוסף הרכב מאוד מרווח ונוח. אני אישית ממליץ!

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
שלום ירדתי מטפרה כיוון שלא מצאתי אחת במצב טוב, לעומת זאת פיאט טיפו יש לא מעט.

מה דעתכם על טיפו במידה והיא מטופלת בזמן ושמורה?

לגבי המנוע האם הוא יהיה חלש מידי? לנסיעה רגילה+?

ואיך צריכת הדלק שלה כי לא נראה לי שהרכב כל כך קל ובטח ל1.4 לא קל והוא יצתרך טורים גבוהים

אני טועה?

קילומטראג' בין 120K ל160K

היה לי רכב זה (טיפו 1995) כ-4 שנים (2002 - 2006). רכב מצויין. לא רואה מוסך. קיבולת מיכל דלק - 51 ליטר. במיכל מלא הייתי עושה 550 - 600 ק"מ. עלות טיפול 10K כ-200 ש"ח (ועוד הייתי קונה רכיבים באוטודיפו). זמן הדרוש לביצוע טיפול - כשעה. רכב מקבוצה 1. עלות רשיון רכב (זה שמשלמים בטסט) - 780 ש"ח. בעיה יחידה של רכב זה - קשה מאוד למצוא אחד נורמלי יד שניה. אם יש לך שאלות נוספות לגבי האוטו - אתה מוזמן לפנות.

פורסם

יפה מאוד ולמה? יש לך ניסיון רע איתם? או סתם שמועות? היתה לך פיאט פעם? ספר לנו. ארבעה אנשים כתבו כאן מעליך שהרכב אמין וטוב , תוך הסתמכות על ניסיון אישי, אחרי שהחזיקו ברכב תקופה ארוכה. ועל מה אתה מסתמך ?

פורסם

לגבי אמינות, הכי טוב לשאול מוסך ולהתייעץ עימם בנושא לגבי דגמים וכו.

גש למוסך או כמה מוסכים ושאל דעתם בעניין.

תעלה ממצאים,יהיה מעניין לשמוע כמה חוות דעת נוספות.

פורסם

תודה.... אני כנראה אלך עליה, אם מישהו יראה טמפרה במצב טוב מאוד עם קילומטראג' מתחת ל160 מנוע הזרקה החל משנת 94 נא להודיע לי אני באמת אודה לכם

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
לי לא היה אף פעם.. וגם לא יהיה! אבל אני אומר את זה כי למשפחה שלי היה כזה אוטו.. רק צרות

תנסה בבקשה לקרוא את החתימה שלי.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...