Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות שעוקבות אחריכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבולשת לא נוסעים בפג'רו ספורט

אצלנו בעיר יש פגארו ספורט לבן של הבולשת.

אממ.. , בינתים עוד לא קרה שעקבו אחרי.. :roll:

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

ניסו פעם לעקוב אחרי. נסעתי עם חבר באוטו וזה היה מאוד מאוחר בלילה אז כל פעם שהסתכלתי במראה האחורית לא היה בה כלום. פעם אחת הסתכלתי וראיתי מישהו מאחורי. סבבה. זכותו. כביש ציבורי. המשכתי לנסוע, והגעתי לרמזור שפונה שמאלה, הוא מאחורי, חבר שלי מעיר לי שאני אמור לנסוע ישר. אז עברתי לנתיב של נסיעה ישר והמשכתי לנסוע. פתאום הסתכלתי במראה שלי וראיתי שהוא מאחורי...

מכיוון שראיתי הרבה סרטי ג'יימס בונד הדבר הראשון שעלה לי לראש הוא "שיט. נראה שעוקבים אחרי. חייב לבדוק את זה ולאבד אותם..." נסעתי לעוד כמה סמטאות ופניות קטנות וצרות, הגענו בינתיים לעיר שלי, למזלי אני מכיר אותה מעולה. הגיע לשלב שבו הגענו לכיכר, ועשיתי עליה כמה סיבובים, והם היו מאחורי. פה כבר לא היה ספק אז החלטתי לאבד אותם...

נסעתי מהר ואחרי כמה פניות הם כבר היו הסטוריה.

נסענו לבית של חבר שלי בשביל להוריד אותו (מאוחר. זוכרים?) ופתאום אני שוב קולט את האוטו הזה ליד הבית של החבר... הוא שוב קפץ לאוטו והתחלנו שוב לברוח. הגענו לכיכר ממש גדולה (מי שמהוד השרון- הכיכר של בית הכנסת...) והתחלתי להקיף אותה שוב ושוב ושוב, הוא כמובן מאחורי, אבל בגלל שנסעתי כל כך מהר על הכיכר, באיזהשהו שלב נוצר מצב שאני ממש מאחוריו. כלומר הספקתי להקיף אותו ועכשיו זה אני שעוקב אחריו. הוא ניסה לאבד אותי אבל לא ירדתי ממנו, יצאנו מהכיכר ואני עדיין בעקבותיו... הוא שם פול גז, וטס. אני, לעומתו פשוט נכנסתי לרחוב צדדי אחרי שראיתי שהוא טס... ככה עד שהוא קלט שהוא איבד אותי אני כבר מזמן הייתי בבית של החבר...

בסוף קיבלתי שיחה לפלאפון ממספר חסום. חברים שלי צועקים לי "יא מניאק תן לעקוב אחריך בלי להתאמץ!" מיותר לציין שרציתי לשחוט אותם אחרי זה...

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

בקיצור, כולכם איששתם את מה שאמרתי קודם - עורבא פרח.

לשים משפריצי שמן אחורה או במקרה של הרנו הזקנה שלנו היא כבר עושה זאת לבד...

עצרו אותך ללילה? wtf על מה?

להיסטריים שבינינו - תנעלו דלתות וחלונות.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

ד"א..

אני לא מבין למה אתם אומרים בולשת.. ממתי יש "בולשת" בארץ ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

LOL רעיון גאוני. באמת צריך לקחת איזה אקורד או קארינה או קורולה ישנה, הכי טוב בכלל זה טרנזיט ולעקוב אחרי החברים שלך. הנאה מובטחת. :)

ROOONEEYY

פורסם
הבולשת לא נוסעים בפג'רו ספורט
נסעתי באחת, עם הבולשת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ל"בולשת", או בקיצור, למשטרה יש לא מעט פג'רו ספורט, דבר שני

צאו מהסרט/משחק מחשב/OTHER LIFE שאתם חיים, בסוף עוד יתברר לכם שאתם עוקבים אחרי עצמיכם.

פורסם

אני לא מבין את כל אלה שמסתלבטים פה על מי שאמר שעקבו אחריו.

הסיפור שסיפרתי שקרה לי, לא היה מעקב משטרתי אחרי עבריינים, סך הכל אוטו שנסע אחריי כמה דקות, כנראה עוד אחד מהסיורים של המשטרה לנסות לתפוס סוחרי סמים או משהו בסגנון.

הרבה קורה אצלי באיזור ששוטר עוצר אותי כשאני באוטו עם חברים, סתם לבדיקה שגרתית וחיפוש סמים ברכב.

פורסם

נראה לי שחלקכם פה פרנואידים. מרדפים,בולשת..

שיחקתם יותר מידי GTA.

האמת שקרה לי כמה פעמים שחשבתי שרכב עוקב אחרי, ואני לא מדבר על כבישים ראשיים

ודרכים עם תנועה של מכוניות, אבל לא כ"כ אכפת לי כי אני עם נשק והרכב הוא צבאי

אבל מפה למרדפים ברחובות הוד השרון/ת"א/חיפה....אולי רק אם אתם קרובים למשפחות הפשע הגדולות :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...