Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני מעוניין לקנות סט קומפוננט 4'' בלבד ( רק 4'' נכנס בלי חורים וכו') כאשר התקציב עומד על 1K+ ויכול לעלות אך לא בהרבה.

אני מכיר את הסט של מורל http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=T-Speakers&model_id=150299 .

רציתי המלצות לסטים אחרים אם יש (קיקר,פוקל ושות') רצוי מתוך היכרות.

אני שומע בעיקר האוס ושחורה והרבה עברית.

אריק

פורסם

אני מאוד ממליץ לך על הסט הזה,התקנתי כזה לפני שבועים באודי A4 הסט מנגן ממש ממש יפה,מה שכן הרמקול מתפקד יותר כ מיד ולא תוציא ממנו אפילו טיפת באס ולכן הדגש בסט הזה הולך יותר כל תדרים של מידים ותדרים גבוהים.

*עריכה*- הכוונה הייתה למורל DOTECH MK II 4

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הכוונה למורל ?

האמת שיש לי כרגע רמקול המתפקד כסוג של מיד, אבל באס זה מה שחסר לי מקדימה... לכן אני מעוניין להחליף.

כרגע זה http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PULSECOAX4&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=405&aff=Zap מורכב אצלי ועושה עובודה יפה עם הגברה אך חסר לי קצת באס ....!

אריק

פורסם

אני כבר אומר לך שמהתדרים הנמוכים ב דוטק 4 אינטש אתה יכול לשכוח.

אריק תגיד ביכלל על איזה אוטו מדובר פה? אולי שווה לעשות פודים וללכת על סט של 6.5 אינטש?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מדובר בפולו תוצורה 97 דגם 16V

ראיתי פה מישהו שבנה פודים מדהמים אבל אני מנסה להימנע מזה ואל בגלל תקציב,אני מעדיף לא לשנות וליגדוח חורים ולבסוף בזמן המכירה זה לא נראה טוב או שצריך להשאיר את הרמקול..

אריק

פורסם

ישנן מגבלות פיסיקליות ליכולת הפקת הבאס מדרייבר זעיר. דרייבר 4 אינץ יכול להפיק גם צליל של 20HZ אך בעוצמה אפסית ותוך גרימה אפשרית להרס עצמי.

אם חסר לך באס מקדימה הפיתרון לא יבוא דרך החלפת רמקול 4" אחד ברמקול 4" אחר. זה מה יש...

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לפותח השירשור גם לי היתה אותה דילמה כמו שלך..

חשבתי לעשות כול מיני בניות משונות כי רציתי להכניס קומפוננט 6.5

אבל אני לא מצטער שאין באס כי גם ככה אתה חותך את הצלילים הנמוכים

במידה שיש סאב כמובן...

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לי היו 4" טובים למדי של מורל.

עם זאת אני יכול להגיד לך לרדת מהרעיון של 4". הרמקולים שלי היו מצויינים, אבל אין תחליף לרמקול גדול יותר במיקום נכון. בנייה בדלת לא חייבת להיות סיפור יקר ומרושש כלכלית. לא חייבים בניית פיבר לתצוגה באוטומוטור. בהחלט ניתן להסתפק בבניית טבעת MDF מצופה בלבד \ סקאיי \ מה שתרצה פשוטה וסולידית.

האיכות הסופית שמתקבלת גבוהה בהרבה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...