Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מערכת שמעתי בעבר:

1. שמעתי דאבל סאב כפול .. (זאת אומרת שני תיבות ובכל תיבה שני סאבים.. ) במזדה 5 שמעתי .. הם של ROCKFORD אני חושב מהסדרה פוואר.. כל סאב 1000 וואט RMS ארבע הסאבים ביחד ... 4000 RMS.

4,000 וואט? במאזדה 5? יש לו את רידינג בתוך תא המנוע?

כל הרעיון ב(SQ (sound quality זה לשחזר את המוזיקה המוקלטת באופן הקרוב ביותר למקור. אם יש לך 4,000 וואט מאחורה (אולי בוואטים של FIRST AUSTRIA?) עם 4 סאבים שיוצרים ככל הנראה הפרעות אקוסטיות בינהם אין מצב שתוכל להגיע לצליל מאוזן.

2. הכי אהבתי הם הסאבים של רוקפורד..

שמעת עוד דברים חוץ מרוקפורד. יש סאבים מעולים במחירים אטרקטיביים יותר מהסאבים של רוקפורד (וחלקם גם עושים יותר רעש)

3. אני הולך לשים ברכב מזדה 323...

אם אתה מתכנן מערכת עם פוטנציאל לעוצמה במאזדה 323 אז תכין תקציב לשידרוגי חשמל משמעותיים

אתה נשמע מתלהב מאוד ממערכות שעושות הרבה רעש. יש משתמש בפורום הזה בשם תמיר שהראה כיצד הוא בונה תיבה יעילה לסאבים של PYLE.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=105032

תעתיק את התכנון הזה תקנה מגבר מספק וכך יהיה לך סטאפ שעושה הרבה רעש ובעלות סבירה. אני לא רוצה להעליב אבל באמת חבל על הכסף אם הכיוון שלך זה מערכת שעושה בעיקר רעש כי 9K המון כסף לפי הסטנדרטים של מרבית האנשים.

אם אכן אתה מתכנן להוציא 9K אז לפי התשובות שנתת עד עכשיו אני ממליץ לך להשקיע ב"תקופת למידה". בתקופה הזו תנסה לשמוע מערכות (מערכות SQ כמו שאתה טוען שאתה מחפש) וכן לקרוא קצת יותר על הנושאים הרלוונטיים.

לא כולנו נולדנו גאונים. המערכת הראשונה ה"מושקעת" שלי היתה בתקופת התיכון בתוך רנו 5. היו לי 2 זוגות 9*6 בבניית עץ זוועתית על המגש. כל זוג רמקולים היה מחברה אחרת והם חוברו ב2 אום למגבר 2 ערוצים, באותו זמן הייתי בטוח שהגעתי לנירוונה אודיופילית. עם הזמן הבנתי נוכחתי לדעת עד כמה המערכת שלי הייתה זוועתית.

בתחום האודיו יש גרף למידה מאוד תלול לכן תקנה בינתיים מערכת עם ציוד סביר מיד שניה ב2-2.5 אלף שקל. לאחר תקופה מסוימת שתדע מא אתה מחפש תוכל לשדרג בצורה מושכלת הרבה יותר.

עצוב לי לדעת שככה מתכננים להוציא 9K כאשר יש כלכך הרבה אנשים שחיים בדלות בארץ.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן למה לא ??

הסאבים הם SQ בתיבה אטומה... אני יודע שזה נשמע לא הגיוני אבל הם בתיבות אטומות זאת אומרת כולם SQ....

זה שסאב הוא בתיבה אטומה לא קובע שהוא מכוייל לSQ . זה נכון שמי שקונה סאבים של SQ , מעדיף לשים אותם בתיבה אטומה כי כך הם יותר מדוייקים . אבל תיבה אטומה שמים גם אם אין מקום לשים שני סאבים SPL בתיבה פתוחה או שבגלל בעיות במכונית יש בעיה של רעשי פורט .

לרוקפורד יש סאבים טובים שיכולים להיות SQ , אבל לבטח לא ארבע סאבים של 1000 W . בשביל לשמוע SQ לעיתים נדירות עוברים את ה1000W ולעיתים עוד יותר נדירות משתמשים בארבעה סאבים.

SQ = איכות הסאונד = עד כמה הסאונד מפורט , נותן טונאליות נכונה , הפרדה בין כלים , ושומר על הענות תדר שטוחה עד תדרים נמוכים מספיק

SPL = כמות סאונד= רעש כמה רעש אפשר להוציא מהסאב/סאבים שיש בד"כ מודדים את זה בתדר מסויים, ולכן יש עדיפות לתיבות עם פורט (כדי שתוכל גם לשנות את התדר ), אבל לא תמיד . במיוחד אם יש יותר מסאב אחד ורוצים למנוע כול מיני בעיות כמו (התאבכות ותדרים שמבטלים אחד את השני)

אז דבר ראשון תחליט מה חשוב לך לשמוע כל דבר במוסיקה בצורה מדוייקת מאוד או לשמוע אותה בעוצמה גדולה . מכאן תוכל לבחור .

ולפני שתבחר אני מציע לך להגיע למפגשים של הפורום לשמוע כול מיני מערכות , זה יסדר לך את כול מה שקראת /שמעת בפוקוס המתאים . כי שם תשמע איך נשמעת מערכת SQ אמיתית ואיך נשמעת מערכת SPL אמיתית , ולא משהו בשכונה של מישהו שיש לו כסף ולא יודע

בברכת חג שמח ובהצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ולפני שתבחר אני מציע לך להגיע למפגשים של הפורום לשמוע כול מיני מערכות , זה יסדר לך את כול מה שקראת /שמעת בפוקוס המתאים . כי שם תשמע איך נשמעת מערכת SQ אמיתית ואיך נשמעת מערכת SPL אמיתית , ולא משהו בשכונה של מישהו שיש לו כסף ולא יודע

בברכת חג שמח ובהצלחה יהודה

לצערי, מנסיון אישי (אומנם לא רחב מדי) עם המפגשים של הפורום - יש מעט מאוד אנשים שבאמת מצליחים להשיג SQ איכותי!... והרוב הבולט של חברי הפורום הולכים על הבומים. (כן כן... אל תנסו לספר לי שסאב של רוקפורד 15" הוא סאב "SQ טהור"!)

בכל מקרה, מהמערכות ששמעתי, המערכת של ניר (green monster) היא מאוד איכותית ומומלצת להאזנה בתור אבן בוחן, וכן המערכת ברכב של רז (לא זוכר את הכינוי שלו אבל זה נראה לי "רמזי" או משהו כזה)... כפי ששמעתי אותו בפעם האחרונה... אבל שם גם יש עוד מקום לשיפור...

אני אישית מכיר עוד מישהו מהצפון, שלא כותב כמעט בפורום... אבל לו גם יש מערכת מדהימה! (בחור בשם בוריס). מבחינתי, אני שואף למשהו שיהיה דומה למה שיש לו.

ולגבי מה שאתה רוצה לאוטו - ממה שאני רואה מהתגובות שלך, באמת כדאי שתחכה עם ההוצאות הכספיות האדירות!... 9 אלף שקל, יכולים לסדר אותך מבחינת סאונד בצורה מאוד טובה! ואם תשקיע עוד 2-4 אלף שקל, תוכל לקבל כבר מערכת HI-END, שבידיים הנכונות תוכל להעמיד למבחן את רוב חברי הפורום השואפים לSQ! (ובטח שאת אלה המחפשים SPL).

אני מציע לך ככה - קודם כל:

תשב.... ותקרא!!!! תקרא המון! תקרא 2,3,4,5 עמודים אחורה, תעבור שרשור שרשור! גם האלה שנראים לך טפשיים, או לא מובנים!

תעבור על הנושאים הרלוונטיים לך באגף הFAQ...

תסתכל על המפרטים של אנשים - מה שכתוב להם בחתימות....

והכי חשוב (וזה קטע קצת מבלבל) - אל תיקח שום דבר כעובדה ברורה!

אף אחד כאן הוא לא גאון הדור, ולאף אחד מכל אלו ששמעתי המערכת לא נשמעת מושלמת!

לכן קח כל עצה בערבון מוגבל.

אחרי שתחכים קצת (ואני באמת מדבר ללא קטע של התנשאות, אז אל תתפוס את זה ככה), תתחיל לאט לאט לצמצם אפשרויות לקראת מערכת חלומותיך...

קח בחשבון, שאני התחלתי לחשוב על מערכת כעל משהו רציני - רק לפני כחצי שנה... אבל היום אני יודע ה-ר-ב-ה יותר ממה שידעתי לפני 4 חודשים!...

רק שתבין את ההתפתחות: לפני כ5 חודשים, קניתי מגבר של פרמייר (זבל סיני) ב700 שקל... אחרי שבוע החזרתי אותו לחנות והתחלתי לחפש משהו רציני.

עברתי למגברים בתחום ה1000 שקל... אחרי חודש, הבנתי שאני מחפש משהו שעדיין יהיה מעפן... אחרי עוד חודש, כבר התקדמתי לאזור ה2000 שקל, ובסוף החלטתי על מגבר שהערך שלו בשוק מגיע לכ5000 אלף שקל! (ואני מזכיר שהתחלתי ממגבר ב700 שקל).

גם לגבי סאבים - הסיפור היה אותו סיפור: התחלתי מסאב ששכן שלי נתן לי מתנה... וחשבתי שהוא מושלם... אחרי זה הבנתי שהוא דיי מעפן...

אחרי זה התחלתי לחפש סאבים בתחום ה500 שקל... ועכשיו שוב הגעתי לתחום שבו סאבים עוברים את תחום ה3000 שקל (יענו מחיר בשוק)...

כאן אנשים מתחלקים לשני סוגים: לכאלה שקונים המון ציוד, מתבאסים, משדרגים, מוכרים, קונים ציוד חדש, שוב משדרגים, משנים, בונים, מחליפים, ושוב מחליפים...

וכאלה שמוותרים על כל הבלאגן - וקונים מלכתחילה את ההכי טוב...

אני לא יודע מה הדרך הנכונה יותר... אבל אני עני מדי בשביל להחליף ציוד כל שבועיים, אז אני מנסה ללכת בדרך השניה, ופשוט ללמוד מנסיון של אחרים...

שוב... תנסה, תחליט, והכי חשוב... תלמד!!!!!! זה רק יהיה לטובתך, וכדי שלא תתבאס בעתיד המאוד קרוב!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני אין לי בעיה כספית.. אני חסכתי לעד 20 אלף שקל למערכת .. אז דבר מה שאתה רוצה אשים מה שאתה רוצה ..

פורסם

זה לא מה שהוא רוצה, זה מה שאתה רוצה.

כמו שאומרים לך לאורך כל הת'רד... תקרא, תלמד, תפנים, בוא למפגשים, תשמע מערכות ואז תחליט מה אתה רוצה.

מערכת רצינית לא בונים "כי אמרו לך". בונים כי לך היא נשמעת הכי טוב.

20,000 זה תקציב מכובד מאוד. בטוחני שתצליח לבנות לך מערכת נחמדה מאוד בחצי מהתקציב ואף פחות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני אין לי בעיה כספית.. אני חסכתי לעד 20 אלף שקל למערכת .. אז דבר מה שאתה רוצה אשים מה שאתה רוצה ..

אני רוצה שתשים 8 סאבים של פיוניר, מתי אתה שם ?

אני יבוא לבדוק את זה... :?

הרבה זמן לא ראיתי תרד כזה גרוע :roll:

פורסם

יש ת'רדים מטופשים, זה לא אחד מהם. לפי דעתי בת'רד הזה ישנו מידע בעל ערך לא מבוטל לכל מי שרוצה לשרוף הרבה כסף על מערכת ואין לו משג מה בעצם הוא רוצה.

הסיבה היחידה שאני עוד לא התייאשתי מהת'רד הזה היא שזה לא מקרה יחיד. יש לא מעט אנשים עם כסף נזיל (יש גם שרעבים ללחם אבל בפורום אודיו לא נוכל לעזור להם) אבל עם מעט ידע בתחומים בהם הם מוכנים להוציא סכומים לא מבוטלים.

אני מניח שהאדם שלפננו לא היה הולך לקנות מכשיר השקעה פיננסי כלשהו (קרן נאמנות, תעודת סל, מניה...) בסכום של 20,000 שקל בלי לבדוק מי נגד מי ולמה ולשמוע עצות רציניות ולעיתים קרובות אפילו לשלם על היעוץ. אבל במקרים רבים אנשים הולכים עם כיסים מנופחים לחנויות אלקרוניקה ומבקשים "תן לי את הפלזמה הכי טובה" ואז המוכר עושה עליהם סיבוב, כנ"ל גם בתחום האודיו לרכב. אני ראיתי X5 שהבעלים הוציא 50 אלף שקל על מערכת DVD עם מסכים אפילו במשענות ראש האחוריות - בשורה התחתונה זימברו אותו במחיר ובהתקנה כי לא היה לו מושג.

אני מניח שאם הבחור שלפנינו שיתכן מאוד שהתקציב שלו ריאלי לחלוטין יגיע לחנות התקנות ממוצעת ישנו סיכוי סביר שהולכים לעשות עליו קופה לא קטנה. אפשר לראות מה עשו למשתמש אחר בפורום שהוציא קרוב ל-9000 שקל על מערכת והמתקין עשה ממנו צחוק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=109462

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אני מתנחם בעובדה שהשקעתי את מלוא זמני וכוחותי להסביר לבן אדם שהוא צריך להבין מה הוא רוצה לפני שהוא מבזבז סתם כסף...

אני לא יכול לבוא ולהגיד לו אל תקנה כלום עד שתבין הכל... כי בינינו - אם הוא חם על מערכת, ומת לבזבז כסף - זה מה שהוא יעשה... רק במקרה כזה אני לא רואה טעם לפנות אלינו....

מקרים כמו שOOGEE הזכיר, קורים כל הזמן ובכל מקום... אין מה לעשות פראיירים באמת לא מתים אלא מתחלפים... רק שרובנו מעדיפים לא להיות אלה שיחליפו אותם...

בברכה!

יונתן.

פורסם
אני אומר לך משהו אחד . אני בנאדם כל כך רגוע עד שלהוציא ממני עצבים צריך כמעט רעידת אדמה . אבל אתה הצלחת.

ראיתי בפורום הזה תגובות שלך לאנשים שמוכיחות שלא אכפת לך שאתה לא יודע כלום אבל אתה מייעץ כאילו אתה מומחה .

כשבאים לעזור לך אנשים טובים , שיעוץ שלהם שווה הרבה כסף , אתה מתיחס בגאווה כי שי לך 20K ?

.

לא יודע ברכב אבל באודיו בייתי אני מכיר אישית אנשים שהוציאו 50-100K ובאו ואמרו וואו , ומערכת של בקושי 12K אכלה להם את המערכת לארוחת בוקר , ואתה יודע מה הקטש ? שהכרתי את המוכרים את הקונה ואת היועצים . וחלק לא קטן מהסיבה שלא אמרתי שום דבר , כי המטומטמים האלו ,אמרו לידי למישהו שהעיז לומר משהו מה אתה יודע ? רק אתמול למדת מה זה מערכת ועכשיו ידען ?!!!

אני אומר רק דבר אחד או שתשתנה או שאני מבטיח לך שאתה תאכל כל כך הרבה זימבורים שכשתרצה /אם תרצה מערכת כבר לא ישאר לך כסף לקנות אותה

בברכה יהודה

נ.ב באודיו ביתי בהיי אנד הגדול ,רק מגבר מתחיל בסביבות ה 20K

בברכה יהודה

פורסם
לצערי, מנסיון אישי (אומנם לא רחב מדי) עם המפגשים של הפורום - יש מעט מאוד אנשים שבאמת מצליחים להשיג SQ איכותי!... והרוב הבולט של חברי הפורום הולכים על הבומים. (כן כן... אל תנסו לספר לי שסאב של רוקפורד 15" הוא סאב "SQ טהור"!)

בכל מקרה, מהמערכות ששמעתי, המערכת של ניר (green monster) היא מאוד איכותית ומומלצת להאזנה בתור אבן בוחן, וכן המערכת ברכב של רז (לא זוכר את הכינוי שלו אבל זה נראה לי "רמזי" או משהו כזה)... כפי ששמעתי אותו בפעם האחרונה... אבל שם גם יש עוד מקום לשיפור...

אני אישית מכיר עוד מישהו מהצפון, שלא כותב כמעט בפורום... אבל לו גם יש מערכת מדהימה! (בחור בשם בוריס). מבחינתי, אני שואף למשהו שיהיה דומה למה שיש לו.

ולגבי מה שאתה רוצה לאוטו - ממה שאני רואה מהתגובות שלך, באמת כדאי שתחכה עם ההוצאות הכספיות האדירות!... 9 אלף שקל, יכולים לסדר אותך מבחינת סאונד בצורה מאוד טובה! ואם תשקיע עוד 2-4 אלף שקל, תוכל לקבל כבר מערכת HI-END, שבידיים הנכונות תוכל להעמיד למבחן את רוב חברי הפורום השואפים לSQ! (ובטח שאת אלה המחפשים SPL).

אני מציע לך ככה - קודם כל:

תשב.... ותקרא!!!! תקרא המון! תקרא 2,3,4,5 עמודים אחורה, תעבור שרשור שרשור! גם האלה שנראים לך טפשיים, או לא מובנים!

תעבור על הנושאים הרלוונטיים לך באגף הFAQ...

תסתכל על המפרטים של אנשים - מה שכתוב להם בחתימות....

והכי חשוב (וזה קטע קצת מבלבל) - אל תיקח שום דבר כעובדה ברורה!

אף אחד כאן הוא לא גאון הדור, ולאף אחד מכל אלו ששמעתי המערכת לא נשמעת מושלמת!

לכן קח כל עצה בערבון מוגבל.

אחרי שתחכים קצת (ואני באמת מדבר ללא קטע של התנשאות, אז אל תתפוס את זה ככה), תתחיל לאט לאט לצמצם אפשרויות לקראת מערכת חלומותיך...

קח בחשבון, שאני התחלתי לחשוב על מערכת כעל משהו רציני - רק לפני כחצי שנה... אבל היום אני יודע ה-ר-ב-ה יותר ממה שידעתי לפני 4 חודשים!...

רק שתבין את ההתפתחות: לפני כ5 חודשים, קניתי מגבר של פרמייר (זבל סיני) ב700 שקל... אחרי שבוע החזרתי אותו לחנות והתחלתי לחפש משהו רציני.

עברתי למגברים בתחום ה1000 שקל... אחרי חודש, הבנתי שאני מחפש משהו שעדיין יהיה מעפן... אחרי עוד חודש, כבר התקדמתי לאזור ה2000 שקל, ובסוף החלטתי על מגבר שהערך שלו בשוק מגיע לכ5000 אלף שקל! (ואני מזכיר שהתחלתי ממגבר ב700 שקל).

גם לגבי סאבים - הסיפור היה אותו סיפור: התחלתי מסאב ששכן שלי נתן לי מתנה... וחשבתי שהוא מושלם... אחרי זה הבנתי שהוא דיי מעפן...

אחרי זה התחלתי לחפש סאבים בתחום ה500 שקל... ועכשיו שוב הגעתי לתחום שבו סאבים עוברים את תחום ה3000 שקל (יענו מחיר בשוק)...

כאן אנשים מתחלקים לשני סוגים: לכאלה שקונים המון ציוד, מתבאסים, משדרגים, מוכרים, קונים ציוד חדש, שוב משדרגים, משנים, בונים, מחליפים, ושוב מחליפים...

וכאלה שמוותרים על כל הבלאגן - וקונים מלכתחילה את ההכי טוב...

אני לא יודע מה הדרך הנכונה יותר... אבל אני עני מדי בשביל להחליף ציוד כל שבועיים, אז אני מנסה ללכת בדרך השניה, ופשוט ללמוד מנסיון של אחרים...

שוב... תנסה, תחליט, והכי חשוב... תלמד!!!!!! זה רק יהיה לטובתך, וכדי שלא תתבאס בעתיד המאוד קרוב!

איזה תשובה, חבל על הזמן!

אני אם אפילו הייתי חושב על זה ככך אז לא היה לי כוח לירשום את כל זה אבל קראתי את התשובה שלך לבחור ו הבנתי פשוט אמרתה את המילים שהיו לי בראש כל הזמן זה בידיוק כך ו אצל רוב האנשים זה היה כך כש הם היתחילו אם זה! ו זה בידיוק המקום להגיד כי נמאס מכל התשובות הטיפשיות האלה.

כל הכבוד JMG, באמת לא בצחוק. יש ים הצעות ו מה לילמוד לבחור שפתח את התרד ו תור זה שרק מתחיל את הדרך הקשה הזאת!

בהצלחה!

פורסם
איזה תשובה, חבל על הזמן!

אני אם אפילו הייתי חושב על זה ככך אז לא היה לי כוח לירשום את כל זה אבל קראתי את התשובה שלך לבחור ו הבנתי פשוט אמרתה את המילים שהיו לי בראש כל הזמן זה בידיוק כך ו אצל רוב האנשים זה היה כך כש הם היתחילו אם זה! ו זה בידיוק המקום להגיד כי נמאס מכל התשובות הטיפשיות האלה.

כל הכבוד JMG, באמת לא בצחוק. יש ים הצעות ו מה לילמוד לבחור שפתח את התרד ו תור זה שרק מתחיל את הדרך הקשה הזאת!

בהצלחה!

רומן, תודה רבה על הפירגון!! :-D (ד"א השם שלי זה יונתן, כמו שכתוב בחתימה).

אני רק מקווה שהבחור שפתח את הת'רד באמת יבין על מה אני מדבר, יפנים את העצות שלי ושל כל חברי הפורום שניסו לעזור לו פה, ויפעל בחוכמה ובשיקול דעת...

אם זה יקרה, אז זה באמת שווה את זה...

בברכה!

יונתן.

פורסם

מכיוון שנאמרו פה כבר הרבה דברים חכמים אז אני לא אוסיף יותר מידי

אבל אני רק אציין משהו אחד, סטריאו לרכב זה לא תחרות "למי יש יותר גדול".

החוכמה הגדולה היא להוציא מקסימום תוצאה במינימום השקעה (כספית)- או לנצל את המקסימום מכל דבר לפני שמשתדרגים.

ראיתי כבר יותר מידי אנשים שמודדים את המערכת בכסף ולא באיך שהיא נשמעת.

כמו שיונתן כבר אמר לפני ואני רק יחזק את זה.

צריך לדעת,להבין,לחקור,להתעניין ובאמת ללמוד מה מאחורי זה.

עם תקציב גדול השמיים הם הגבול, אבל אף אחד לא אומר שכדי להנות מהסאונד שאתה אוהב צריך לשפוך עשרות אלפי שקלים, מתחילים לאט לאט,לומדים ומתקדמים הלאה.

תמיד יהיה משהו יותר טוב,תמיד נשאף להגיע למשהו חדש.

אני אישית יודע שאני אף פעם לא יהיה מרוצה ב100%, תמיד אני יחשוק במשהו אחר.

under construction..

פורסם

לפי איך שאתה מדבר יש לי הרגשה שאתה חי על המוטו

שמה שעולה יותר טוב יותר ושתדע שבמערכות זה דבר לא נכון לחלוטין.

אתה בטח כבר יצאתה מהפורום כי כולם פה אמרו לך כמה שאתה טועה וכל

זה ולא מבין אבל שתדע שמי שפה רק רוצה לעזור לך ולהגיד לך

שכרגע , בשבילך לקנות מערכת זו תיהיה טעות.

למרות שאתה חם על מערכת ומרגישים את זה, אבל מערכת

זה דבר אינדיבידואלי לכל אחד יש דעה אחרת לאותה מערכת

כל אחד עם טעם אחר.אחד יכול להגיד שמערכת ב 5k לוקחת מערכת

ב 20k כי "על טעם וריח אין מה להתווכח", ומאחר שכפי הנראה לא גיבשתה את

קווי העיצוב של המערכת שלך הדרך הטובה ביותר

שתוכל להשקיע את הכסף שלך במערכת זה לשמוע כמה שיותר

מערכות עד שתדע את הצליל ואת הבאס שאתה הכי אוהב רק

אז תרכיב מערכת לפי הקריטריונים שמתאימים אך ורק לך ולא

על כאלה שהימליצו לך, ולבסוף אולי תבין שמה שעולה יותר לא טוב יותר.

פורסם

עם הוא מחפש הרבה בומים

למה שלא יקנה

קיקר L7

15 אינץ אני מאמין שזה יספיק לו...

מי שלא בוכה, לא גודל!

• תוכן חדש...