Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

עקב מכירה של המגבר שלי ל אסף מהפורם נאלצתי לעבור למונובלוק אחר,התיכנון היה מעבר למונובלוק של JBL 600.1 או קיקר 600.1 אבל לאחר כמה בירורים עם היבואנים היתברר לי שהמחירים שלהם ממש גבוהים אפילו בישבילי כשאני משיג אותם ישירות מהיבואן ואז הגיע היזדמנות לידי לבחון את המגבר של CUTTING EDGE ולבסוף יצא שאני קניתי גם אחד כזה לעצמי.

המגבר הזה הוא קלאס AB והוא ממש ממש חזק! אז מי שמחפש מגבר חזק אני מאוד ממליץ עליו כי מקבלים הרבה תמורה ביחס לכסף שהוא עולה לצרכן.

הנה עוד כמה פרטים עליו: http://www.caraudiomag.com/testreports/0201cae_cuttingedge1/

10042006(001).jpg

10042006(002).jpg

10042006.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חדש דנדש+אחריות לשנה של ניופאן מחירו עומד בערך על 2000 ש"ח.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סלבה,

יהיה נחמד אם תוכל לפתוח את המגבר, לצלם אותו מביפנים, ולעלות את התמונות.

תודה מראש, שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלב יש את כל התמונות של גם מבפנים בלינק שצירפתי.

פורסם

אני רואה שהחלטת ללכת עליו:)

תתחדש ואני מקווה שהוא עושה את העבודה כמו שצריך

מה אתה מגביר איתו אם אפשר לשאול?

וגם האם אפשר לבוא להתרשם ממנו באיזה שהוא זמן?

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אכן אליקו שמעתי בהמלצה שלך והלכתי לבדוק אותו למרות שהמגבר היה מיועד לבחור אחר מהפורם,תודה על ההמלצה!

המגבר מרים סאב של סאונדסטרים 600 רמס ב שתי אוהם כשהמגבר עצמו מוציא 700 רמס ב 2 אוהם,יש הבדל משמעותי בין המונו של סאונדסטרים שהיה לי למגבר הזה,המגבר הזה פשוט מפוצץ לי את הסאב ורמת הבאס והתדרים הנמוכים שהסאב יכול להפיק עלתה פי כמה וכמה לאומת מה שהיה לפני.

אני ממש מרוצה וממליץ גם לאחרים לבדוק את המגבר הזה אם אתם מחפשים מונו חזק.

אתה וכל אחד אחר מוזמנים לבוא לשמוע ולהתרשם מהמונו מתי שנוח לכם.

פורסם

יש לי את המגבר הזה 5 ערוצים כבר 3 שנים ואני מבסוט ממנו עד השמים ,עם היציאה של הסאב אני לא משתמש כי הסאב שלי מחובר על מונובלוק נוסף של קאדנס.

מרים לי 2 זוגות קופוננט יציאה אחת הולכת לזוג הקדמי מורל הייבריד,

והיציאה השניה את זוג האינפיניטי האחורי.

לפותח השרשור מאיפה רכשת את המגבר?

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

סלבה ,תתחדש.

אני שמח שמהר מאד מצאת תחליף ופתרון הולם כמחלים לסאונד סטרים שכעת מותקן אצלי ברכב .

באמת מעניין איך הוא מרים אצליך את הסאב,ולכל מי שמתעניין ורוצה לשמוע אצל סלבה את המגבר ,קחו בחשבון שהבחור גר במעלות[אחרי נהריה] ככה שלאנשי המרכז הדבר קצת מעיק [אבל אם אתם אוהבים ומכורים לתחום עד לעצם ,אז אני מניח שנסיעה מרובת ק"מ לא תעפיל עליכם

סלבה ידידי,אני אשמח ליותר פרטים אודות העיסקה,והמגבר וכמובן המחיר ששלימת וכמובן הכל כולל הכל בה"פ [כדי לא למסחר את התרד]

בכל מקרה תתחדש ,ומקווה שאיזה אירוע אודיו עתידי יפגיש שוב בנינו בזמן הקרוב כדי שאני יוכל להתרשם בשטח מהמונו הזה.

חג שמח.:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...