Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והנה גם הסקורפיו שלי במפגש אמש
משה חבל לי מאד שלא הצגת את עצמך, משום שבוודאי ברור לך שהייתי שם, אבל לא ידעתי מי אתה, משום שלא הזהית בפני בתור" משה והרפורמים". אם כי ראיתי אותך ואת רכבך, ואתה כנראה גם אותי, אני מככב

כדוגמן ליד הקפרי הצהובה של אופיר!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תמונה גדולה.:grin::smile::grin:

בתור הבעלים של הקורטינה שבתמונה ביחד עם צביקה, אני יכול להעיד שתנועת הידיים זה סך הכול הסבר מפורט של צביקה על סתימות דלק וקרבורטורים.

היה מפגש מצויין,הרבה אנשים טובים.

כן ירבו.

דוד.

דוד כץ

פורסם
נהניתי מאוד להפגש (וגם אשתי אמרה שכולם כאלה נחמדים...) :-P
מי זה כולם. פרט נמק והסבר!

זה אתה עם האלפא נכון?

בברכת חג שמח

צביקה

פורסם
תמונה גדולה.:grin::smile::grin:

בתור הבעלים של הקורטינה שבתמונה ביחד עם צביקה, אני יכול להעיד שתנועת הידיים זה סך הכול הסבר מפורט של צביקה על סתימות דלק וקרבורטורים.

היה מפגש מצויין,הרבה אנשים טובים.

כן ירבו.

דוד.

המפגש יהיה טוב יותר אם תמצא מחר בוקסה אוקולון לידית ההילוכים, יש לך כבר שני מקורות מאירמן וחבר פורום נוסף שכתב שיש לו ידית שלמה קומפלט!

בהצלחה וחג שמח

צביקה

פורסם
המפגש יהיה טוב יותר אם תמצא מחר בוקסה אוקולון לידית ההילוכים, יש לך כבר שני מקורות מאירמן וחבר פורום נוסף שכתב שיש לו ידית שלמה קומפלט!

בהצלחה וחג שמח

צביקה

אכן צודק,

אני מקווה מאוד שמחר אני אשיג ידית.

אתמול בחזרה מהמפגש הידית יצאה ממקומה.תפסתי גל ירוק כמעט עד הבית...כמעט ולא הייתי צריך לעצור להחזיר אותה למקומה.

דוד.

דוד כץ

פורסם
אני יכול להעיד שתנועת הידיים זה סך הכול הסבר מפורט של צביקה על סתימות דלק וקרבורטורים.
ככה קוראים לגביית פרוטקשיין היום?

בזמני, (וזה לא היה ממש מזמן) קראו לזה: "לדפוק עם שסתומים"

נו טוב, כמו שאמרתי לבן: "מפגש פורד הוא המפגש היחידי שבו ללכלך את הידיים זו לא אופציה" זו דרך חיים.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
משה חבל לי מאד שלא הצגת את עצמך, משום שבוודאי ברור לך שהייתי שם, אבל לא ידעתי מי אתה, משום שלא הזהית בפני בתור" משה והרפורמים". אם כי ראיתי אותך ואת רכבך, ואתה כנראה גם אותי, אני מככב

כדוגמן ליד הקפרי הצהובה של אופיר!

בברכה

צביקה

הי צביקה

מצטער

זיהיתי אותך ואף דיברנו, חשבתי שאתה יודע מי אני...

נו שוין, בפעם הבאה

יובל

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

לצערי לא יצא לי ליהיות נוכח. עושה רושם שהיה מפגש מוצלח ביותר.

בפעם הבאה- count me in!

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

• תוכן חדש...