Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעד רוב החוק.

אבל נהיגה ללא מלווה ונהיגה של נהג חדש עם יותר משני נוסעים.

זה כבר הגזמה!.

מה כל כך רע בזה שנוהגים עם יותר משני נוסעים? זה בכלל מתקרב למישהו שמשתמש בסמים או שותה?

לגבי נהיגה ללא מלווה, חודש ראשון ושני לקחת את הרכב, אין בעיה, אבל בחודש השלישי לדעתי, לא צריך לקחת את הרכב.

וגם שמעתי שמועה, שרוצים לבטל את החוק של: "נהג חדש מותר להסיע רק 2 נוסעים".

בגלל שזה מוסיף מכוניות על הכביש, וגם גורם למהירות גבוה בתחרות בין שני רכבים.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני בעד רוב החוק.

אבל נהיגה ללא מלווה ונהיגה של נהג חדש עם יותר משני נוסעים.

זה כבר הגזמה!.

מה כל כך רע בזה שנוהגים עם יותר משני נוסעים? זה בכלל מתקרב למישהו שמשתמש בסמים או שותה?

לגבי נהיגה ללא מלווה, חודש ראשון ושני לקחת את הרכב, אין בעיה, אבל בחודש השלישי לדעתי, לא צריך לקחת את הרכב.

וגם שמעתי שמועה, שרוצים לבטל את החוק של: "נהג חדש מותר להסיע רק 2 נוסעים".

בגלל שזה מוסיף מכוניות על הכביש, וגם גורם למהירות גבוה בתחרות בין שני רכבים.

שמועה. איך אני אוהב שמועות.

השמועה הזאת קיימת מהיום שהחוק אושר, ואין לה בסיס.

הדיון הבא בחוק הזה יהיה רק בדצמבר השנה, עד אז הוא תקף בצורה מעולה.

ולמה עבירה על חוק 2 נוסעים היא כל כך רעה? כי אז אין ביטוח במקרה של תאונה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
....
ליאור וכל בעלי דעתו בדומה:

אתם סובלים מתסמונת "הישראלי הרעב", שתמיד שום דבר לא מספיק טוב בשבילכם.

תמיד אתם אומרים - "הגיע הזמן שיישמו חוקים/תשתיות/תקנות מחו"ל" ושלל אמרות כאלה או אחרות.

אז בואו ואחדש לכם משהו....

הרעיון הזה נחת אצלנו בטיסה ישירה מהעיר ניו יורק, שנמצאת במדינת ניו יורק, שנמצאת בארצות הברית, מכירים?

ראש העיר דאז ג'וליאני התחיל ביישום התקנה הזאת, ואכן משטרת ניו יורק התחילה בהחרמת רכבים לתוך מגרשים שהוכנו מראש.

לאחר מספר חודשים הגיע מפקד המשטרה שבניו יורק ואמר לג'וליאני: "כל המגרשים מלאים, מה נעשה עכשיו?" ג'וליאני בתגובה - תמכור את המכוניות במכרזים לציבור.

ככה שלא רק העבריינים הפסידו את המכוניות שלהם, אלא גם מכרו אותם לכלל הציבור.

ואינשאללה ויאמרו אמן שכך יעשה גם במדינת ישראל! אחוזי העבריינים ירד בעשרות אחוזים בניו יורק ובעזרת אללה, השם, ורוח הקודש כך גם יקרה במדינת ישראל.

שבת שלום לכפויי הטובה חסרי שדה ראייה! לכו תעשו בדיקת עיניים!

אלעד

פורסם

איזה בכיינות ...

החוק החדש הוא מבורך.

נהג סמי או פול טריילר שנוהג כבר 14 שעות עם משאית עמוסה ומתחיל לזגזג בכביש זה אחד הדברים המפחידים.

בחור שנוסע תחת השפעת סמים אחרי לילה של קדיחות באיזה מסיבה ביער אפל, אני בכלל לא רוצה להגיב על שטות כזאת.

מי שעשה עם חבר שלי התערבות בפאב מי נופל ראשון על 10 שוטים של טקילה, מקומו במיטה החמימה על מנת להתעורר בבוקר עם כאב ראש ולא על הכביש.

ולגבי החוק של הנהג חדש והמלווה והחוק לגבי הסעת נוסעים, זה פשוט לגרום למודעות מגיל צעיר.

כנ"ל גם לחוק של המס' נוסעים מותר ברכב (מיותר לציין כאשר יש 2 אנשים אחד על השני במושב הקדמי או 5 ילדות בנות 18 בדרך למועדון בת"א זה "קצת" מסיח את הדעת מהכביש.

אם החוק הזה ימנע מוות של משפחה חביבה שנוסעת ביום שבת ב7 בבוקר לטיול בצפון, כתוצאה מילד שכרגע חזר מאחת המסיבות קיץ החביבות תחת השפעה של "גלגלים" או שבמקרה הוא החליט לעזור לחבר שלו לכתוב מכתב ו"ליקק את הבול", אזי החוק הזה מבורך בשנית והגיוני.

שבת שלום לכולם.

under construction..

פורסם

יש בדף הראשון תשובה של אחד בשם RX הוא רשם בהודעה

שנהג חדש הנוהג ללא מלווה..וגם מסיע יותר מ2 אנשים יוחרם ריכבו..

אבל זה לא רשום בכתבה..

"בין העבירות בגינן ניתן להחרים מכונית, נכללות עבירות דוגמת נהיגה בזמן פסילת רישיון או ללא רישיון כלל, נהיגה תחת השפעת סמים או אלכוהול או נהג חדש הנוהג ללא מלווה. את המכונית שלכם יוכל להחרים קצין משטרה, בהתאם לשיקול דעתו. בעל הרכב יוכל לערער על ההחרמה - לאחר שתתבצע"

לא רשום על נהג שנוהג עם יותר מ2 אנשים באוטו..

אז נכון שאם מישהו נוהג עם יותר מ2 נוסעים יש סיכוי להחרמת הרכב שלוו?

פורסם
שמועה. איך אני אוהב שמועות.

השמועה הזאת קיימת מהיום שהחוק אושר, ואין לה בסיס.

הדיון הבא בחוק הזה יהיה רק בדצמבר השנה, עד אז הוא תקף בצורה מעולה.

ולמה עבירה על חוק 2 נוסעים היא כל כך רעה? כי אז אין ביטוח במקרה של תאונה.

כי אם יש שלושה חברים שלי אצלי, ואני רוצה להקפיץ אותם הביתה.

יתפוס אותי שוטר יקח לי את הרכב?!.

נשמע הגיוני?

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם
כי אם יש שלושה חברים שלי אצלי, ואני רוצה להקפיץ אותם הביתה.

יתפוס אותי שוטר יקח לי את הרכב?!.

נשמע הגיוני?

כן.

לא רשום על נהג שנוהג עם יותר מ2 אנשים באוטו..

אז נכון שאם מישהו נוהג עם יותר מ2 נוסעים יש סיכוי להחרמת הרכב שלוו?

אסור להסיע יותר מ-2 נוסעים בלי מלווה, משמע הסעת יותר מ-2 נוסעים בלי מלווה = נסיעה בלי מלווה.

פורסם
אחי התכוונתי לזה שאם נגמר לי המלווה ואני נוסע עם 3/4 נוסעים..

אז אם שוטר יתפוס הלך האוטו לחודש חודשיים?

נעשה את זה יותר ברור - כן, אם נסעת עם יותר מ-2 נוסעים ללא מלווה (גם לאחר תקופת הליווי בשביל להסיע יותר מ-2 נוסעים צריך שיהיה אדם המוכשר להיות מלווה ברכב) - הלך האוטו.

פורסם

יאללה איזזה חוקיםם דפוקים זזה כבר מוגזם..

אבל בינינו המשטרה בקושי שמה על זה.

רק אם נהג נוסע על מהירות מופרזזת או בלי חגורות או משהו ומשטרה עוצרת אותו הם ינפחו את התלונה עם צירוף החוק הזה של ה2 נוסעים..

פורסם

החוק הזה למרות שיש בו עקרונות נכונים להענשת עברייני תנועה, הבסיס שלו כולו מוטעה!

כל הכבוד שמישהו מנסה לעשות משהו בשביל למנוע הרוגים בכביש ולתת עונשים יותר כבדים

אבל זאת לא השיטה ומתי כבר יבינו את זה?!?!

כאן, במדינה הזאת! כל מה שהם עושים זה רק להגדיל את הרווחים שלהם על האזרח התמים וזה לא הדרך!

לפי דעתי מה שצריך לעשות זה לא להחרים את הרכב אלא לעצור את אותו הבנאדם שעשה את העבירה, כמו שעושים בארה"ב למשל!

וככה זה עובד שאחרי זה אותו עבריין יחשוב טוב טוב אם לעשות שוב פעם עבירת תנועה ולשלם על זה בלהיות בכלא לתקופת זמן מסויימת!

אז אם הם רוצים לתפוס באמת את העבריינים זאת הדרך ולא לגרום להם לשלם, כי במקרה הכי גרוע הם יתחילו לגנוב בשביל להשיג כסף יוציאו את המכונית שלהם מהמגרש שהיא הייתה בו, והכל חוזר חלילה!

אבל זאת הדרך שלי לראות את הדבר, ואני חושב שעוד הרבה חושבים ככה!

מה שאני מנסה להגיד זה!!!

שהמדינה תפסיק לרצות רק לעשות כסף על תושביה!

מקווה שאתם לוקחים את הדעה שלי לא בצורה קשה מדי, כי ככה אני מרגיש

יום טוב לכולם.

פורסם

קוטרים נמאסתם! תפסיקו כבר!

אביתר אתה בכלל קורא את ההודעות שקודמות לך לפני שאתה מגיב?

זאת בדיוק השיטה בארה"ב!

מספיק להתלונן כבר! עד שמכניסים חוק אחד נורמלי אתם לא מסוגלים לסתום ולחייך?! זה כן יפתור חלק מהבעיות! בהחלט, אין ספק, לאבד את הרכב זה כבר "טיפה" יותר מדו"ח, ואני,בתור עבריין תנועה סדרתי מברך את החוק הזה ואומר פן ירבו! באמת יוזמה מבורכת...

וחוץ מזה אביתר, מה אתה חשוב שמה שאתה רואה ב-"the world's most amazing police chases" ב-AXN זה מה שבאמת קורה בארה"ב..? אתה חושב שיש להם שפע מקום בבתי המעצר שם? המצב לא יותר מזהיר מאשר אצלנו...

בארץ - עשית בדיקת אלכוהול ויצאת חיובי - שלילה. סירבת? אין כזה דבר לסרב,זה כאילו יצאת חיובי. כנ"ל בארה"ב(אלא אם כן כבר דרסת איזה ילד או שניים בדרך ואז אוטומאטית עוצרים אותך).

תתחילו לקרוא בין השורות.

מצעד איוולת...

פורסם

אני מתאר לעצמי את הפרצוף של הנהג שיבואו להחרים לו את האוטו בראשון באפריל.. :lol::twisted:

"מה?! זאת בדיחה?! אני יודע שזאת בדיחה... לך מפה..." :roflmao:

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

יש לי הרגשה שהפורום הזה מלא עברייני תנועה רציניים שמפחדים מאוד מהחוק.

תגידו לי, אתם נוסעים שיכורים? מסוממים? בלי מלווה? עם יותר מ-2 אנשים בלי מלווה לצידכם? עם אוטו דחוס ב-8 אנשים כשיש מקום רק ל5? במשאית קרוב ל-14 שעות ונרדמים על ההגה? באוטו שאסור לו לסוע מכיוון שהוא מהווה סכנה בטיחותית? בלי רישיון? עם רישיון פסול?

אם אמרתם על אחד מהם כן, מגיע לכם שיקחו לכם את האוטו, ושאתם תשלמו על זה. גם בפגיעה בכיס, גם פגיעה ביכולת שלכם להמשיך לעשות את הדברים האלה.

אם אתם לא עושים שום דבר מאלה, למה זה מפריע לכם? שאותם רוצחים פוטנציאלים יקבלו את העונש, ואם לא ילמדו, אז יעבור חודש שלם עד שהם יוכלו לעלות על הרכב שלהם ולהוות סכנה על החיים שלכם.

פורסם

טוב אז ככה אני לא רוצה להפוך את השירשור הזה לסיכסוך בין שנינו

אבל אני רק רוצה להגיד כמה דברים..

1.אני לא קורא את ההודעות אני סתם אוהב להגיב לשירשורים ולקבל עוד כמה קסדות מתחת לשם שלי... (בציניות למי שלא הבין)

2.אני לא מבסס את הטענות האלו על תוכניות טלויזיה ואתה לא מחדש לי שככה זה באמריקה!

3.אני גם ממש לא עבריין תנועה אז ממש לא אכפת לי מה יעשו, מה שנכתב היה בשביל לנסות להראות קצת זוית ראיה שונה, כי לפי דעתי החוק הזה יכול להיות יותר טוב בתנאים שונים ובניסוח שונה!

אז בוא לא ניתווכח כי ממש אין לי כוח לזה

שיהיה לך ולכולם יום יפה.

• תוכן חדש...