Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מבינה שכבודו נהג חדש?

ל'

כן....

אם החוק הזה היה מבוסס זה היה משהו אחר.

אבל לפי דעתי החוק הוא חוק מפגר.

(של ה-2 באוטו).

ואל תתיחסו עכשיו לסטטיסטיקות... כי לתאונות דרכים יש הרבה מאוד גורמים נוספים.

זה לא משהו שאפשר להשוותת בין שנה לשנה!

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מספיק חוקים מפגרים..

מי שעובר על החוקים צריך לדעת שהוא עלול להתפס ולהענש על כך.

לכן יש משפט שאומר - "אל תבכה כמו ילד על עבירות שעשית כמו גבר".

זה לא משנה אם אתה מסכים עם החוק או לא.. המחוקק קבע את החוק - וכאזרח במדינה אתה צריך לציית לו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה שבאתי להגיד זה שיש עבירות שבאכיפתם כן צריך לנהוג עם השיטה של החרמת רכבים.

אבל עבירות קלות לא.

לפי דעתי להסיע יותר מ2 באוטו זה לא עבירה קיצונית כמו לנהוג שיכור.

ואני מאמין שהרבה יסכימו איתי בכך.

ההחרמת רכבים הזה נזק עצום לכיס. לא לכולם יש יכולת לעמוד בזה.

והמשטרה לפעמים צריכה שיהיה גם לה גבולות.

פורסם

"ההחרמת רכבים הזה נזק עצום לכיס. לא לכולם יש יכולת לעמוד בזה.

והמשטרה לפעמים צריכה שיהיה גם לה גבולות."

ולנהוג שיכור ולחסל אנשים אחרים זה בסדר? לא צריך להציב להם גבול?

ברוך הבא לישראל, המדינה שרק דרך הכיס מבינה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז מה שאני מבין ממה שאתה כותב שצריך להיות נגד נהג חדש שמסיע יותר מ 2 אנשים חוק אבל שהוא יהיה עדין מאוד ושהקנס הכספי יהיה נמוך, וזה כי למה, כדי שתוכל לעבור עליו ואם יתפסו אותך אז לא נורא מקסימום 250 שקל, כי אחרת למה אתה מתנגד כל כך נגד זה?

זה מה שאני מבין מדבריך ותקן אותי אם אני טועה

ההודעה מתייחסת לdj-niv

פורסם
"ההחרמת רכבים הזה נזק עצום לכיס. לא לכולם יש יכולת לעמוד בזה.

והמשטרה לפעמים צריכה שיהיה גם לה גבולות."

ולנהוג שיכור ולחסל אנשים אחרים זה בסדר? לא צריך להציב להם גבול?

ברוך הבא לישראל, המדינה שרק דרך הכיס מבינה.

ל'

אני בפעם השלישית אומר שיש עבירות שכן צריך להחרים את הרכב.

ואת יודעת מה..?

נהגים שיכורים\בשלילה\ללא רישיון צריכים גם לשבת בכלא!!! ואין פה שום טיפה של הגזמה.

אבל להחרים רכב לנהג חדש שלקח יותר מ-2 באוטו זה שטות לדעתי(אם משווים את זה לעבירות האחרות כמו נהיגה בשיכרות\ללא רישיון וכו').

נהג חדש שירצה לעשות "שטויות" עם הרכב לא צריך אוטו מלא בשביל זה! ראינו את התאונה שקרתה לפני חודש לנער "ליאור שריקי" שרק היה עם חבר 1 באוטו ונסע על 160(התאונה של האיביזה טורבו הצהובה).

אז מה שאני מבין ממה שאתה כותב שצריך להיות נגד נהג חדש שמסיע יותר מ 2 אנשים חוק אבל שהוא יהיה עדין מאוד ושהקנס הכספי יהיה נמוך, וזה כי למה, כדי שתוכל לעבור עליו ואם יתפסו אותך אז לא נורא מקסימום 250 שקל, כי אחרת למה אתה מתנגד כל כך נגד זה?

ההודעה מתייחסת לdj-niv

אני מדבר על רמת העקרון.

אני נהג חדש ולא לוקח יותר מ-2 באוטו לא לנסיעה של שעה ולא לנסיעה של שניה.

ולא רק בגלל שלא תתפוס אותי משטרה ואני מפחד על הרישיון שלי, אלא בגלל הביטוח שלא תקף על שאר הנוסעים במצב של תאונה חס וחלילה!

פשוט לדעתי החוק של ה2 הוא חוק מטומטם מכל הכיוונים ולהחרים רכב על עבירה כזו זו בדיחה!

פורסם
האם תגיד אותו דבר כאשר יוסיפו לרשימה מהירות מופרזת?

יש חוקים, ואני יודע מהם, ואם אני יעבור אליהם ואני ייתפס, אז אני יודע שאני יישלם על זה

ואני לא אתלונן על זה, כי ידעתי מה אני עושה.

אז כל בנאדם שעובר על החוקים שיידע שהוא ישלם על זה, גם אם אנחנו לא מסכימים עם כל החוקים(אני לא)

אין מה לעשות , זה מה שיש.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

לנהגים שיכורים צריך לשלול את הרשיון, כדי שיפסיקו לסכן את שלום הציבור בנהיגה שלהם.

לא צריך להחרים רכב.

הרכב לא אשם בנהיגה בשכרות.

לנהגים שמעזים לנהוג בשלילה אחרי שנשללו (לא חשוב כתוצאה מאיזו עבירה) - מגיע לשבת בקלבוש.

כשאנשים ידעו שעל נהיגה בשלילה יושבים בכלא, לא ינהגו יותר בשלילה. וככה נהגים שיכורים יסעו שנתיים באוטובוס ולא יסכנו אותנו יותר.

החרמת רכב היא צודקת לדעתי אך ורק בעבירות בהן בעל הרכב ידע על העבירה מראש, כלומר נהיגה בשלילה/ללא רשיון מתאים בלבד. (אחריות בעל הרכב לבדוק רשיון בתוקף לאדם שהוא נותן לו את הרכב)

עומס יתר במשאיות זה מקרה פרטי נוסף בו ההחרמה צודקת, כי היא פוגעת בבעל המפעל שהוא בעל האינטרס בנסיעה בעומס יתר, כך שהחרמה כאן פוגעת בול.

וזה שבכלל הכניסו את עבירת ה-2 נוסעים המטופשת לאותה רשימה יחד עם נהיגה בשלילה, נהיגה בשכרות, נהיגה ללא רשיון - זו טפשות אדירה וחלק מה"עליהום" הכללי על נהגים חדשים. הרי זו בסך הכל עבירה מנהלתית בסדר-גודל של נסיעה ברכב שהטסט שלו פקע לפני שבוע, או נסיעה בנת"צ.

באותה מידה היו יכולים להוסיף עבירת חניה על המדרכה, אבל זה לא פוגע רק בנהגים חדשים אז לא עשו את זה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני עבריין.

מוצ"ש נוסע עם חברים לחברים,אוטו מלא חבר שסיים נהג חדש נוהג מרחובות עד גדרה שמה 2 ירדו מהרכב ויסעו עם חבר אחר.

יצאנו נהנו שתינו(לא אני כמובן) הגענו שוב לגדרה.

מי ינהג? אני או הנהג ששתה?

אני עבריין.

ובאמת לא משנה לי אם השוטר יתחשב או לא כי הם שיכורים, אני עבריין,כי המדינה החליטה.

עומר

פורסם

ברור שמי שעובר עבירה צריך לשלם עליה לפי מה שאומר החוק.

השאלה היא האם החוק שלך הוא הגיוני, ועומד בשורה אחת עם

זכויות בסיסיות של האזרחים במדינה.

אם מחר יחוקקו חוק שאומר שביום מסויים יוכלו לנהוג אזרחים ששמם מתחיל

ב- א'-ח', וביום אחר ט'-ע', וכך הלאה,

מה שבבירור יוריד את כמות התאונות בכבישים,

אז החוק שלך לא הגיוני ולא עומד בשורה אחת עם זכויותיהם היסודיות

של האזרחים במדינה.

אם המדינה מצאה לנכון לטפל בנהגים שיכורים, מסוממים(יוזמה מבורכת)

אז ניתן לעשות זאת ע"י קנסות, עונשי מאסר, או כל דבר אחר שפוגע ישירות

בעבריין, ולא במעסיק שלו, בהורים שלו, או בחברים שלו.

לגבי רשימת העבירות, הרי זה ברור שזו רק רשימה התחלתית, ואנחנו יודעים

כמה קל לעדכן אותה, כך שב 70-80 אחוז מהעבירות יוכלו להחרים לך את

הרכב. אין לי בעיה עם משאיות שנוסעות עם מטען חורג, או נהג שיכור או מסומם,

שהרכב הוא רכבו האישי, אבל זה לא המצב, ולכן זה חוק לא הגיוני ולא מוסרי.

פורסם

אני עבריין.

מוצ"ש נוסע עם חברים לחברים,אוטו מלא חבר שסיים נהג חדש נוהג מרחובות עד גדרה שמה 2 ירדו מהרכב ויסעו עם חבר אחר.

יצאנו נהנו שתינו(לא אני כמובן) הגענו שוב לגדרה.

מי ינהג? אני או הנהג ששתה?

אני עבריין.

ובאמת לא משנה לי אם השוטר יתחשב או לא כי הם שיכורים, אני עבריין,כי המדינה החליטה.

עומר

איזה מן תרוץ עלוב זה? מי שצפוי או שאפשר להניח כי ייצטרך לנהוג ,שייקח אחריות ולא ישתה מלכתחילה :drinking:.
פורסם

אני אלכוהוליסט

אתה גם מצחיק לא ציינת את זה.

אני לא יכול לשלוט על כל מי שנוסע איתי נכון?

וזה קטע קטן מגדרה עד רחובות.

אבל נחמד, אהבתי את זה שהצדקתם את החוק המתסכל הזה שרק גורם לנו (לנהגים החדשים כמובן) לסבל.

וכי מה כבר אכפת למי שעבר את זה?

שחבר צריך להתלבט כל בוקר את איזה חבר להסיע למכללה במקום לקחת את כולם.

מי שיש לו נהג חדש אצלנו יכול להביא רכב ללימודים ואלה שכבר סיימו עם הנהג חדש לא.

ומה ההבדל ביננו? כמה חודשים?

זה מגוחך.

עומר(צטטו קטעים נבחרים והריצו עליהם דחקות)

פורסם

ההודעה מתייחסת לdj-niv

אל תבינו לא נכון, אני מסכים בהחלט לחוק של ה2 אנשים ברכב. ברור שהחוק הזה עוזר למנוע תאונות דרכים (מונע רעש ושטויות מיותרות ברכב של צעירים ובכך מונע הפרעה לריכוז של הנהג) או לפחות לצמצם נזקים (בוא נודה נהג חדש בחיים לא יהיה מיומן כמו נהג ותיק ולכן כל תאונה שנהג חדש עושה היא הרבה יותר קטלנית ומסוכנת. אז עדיף כבר שיהיו כמה שפחות באוטו).

אבל מכאן ועד להחרים רכב על העבירה הזו זה מוגזם לגמרי!!

ולדני, למה לא להושיב בכלא אנשים שחונים על המדרכה? למה לא לשלול רשיון ולהחרים רכב למי שנוסע 52 קמש בעיר?

התשובה היא: כי יש חומרות, עבירה של 2 ברכב לא חמורה כמו נסיעה בשיכרות או בשלילה. ולכן אין שום סיבה שבעולם שיחרימו רכב על עבירה שכזאת.

כן, עונשים צריך לתת במדד! ולא, זה לא בגלל שאני נהג חדש, אני לא מבקש שיורידו את חומרת העונש בגלל זה אלא בגלל ההיגיון הבריא.

• תוכן חדש...