Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל בין מדינת ישראל לבין מדינת ניו יורק היא שבניו יורק המכוניות עולות רבע ממה שמכונית עולה כאן, לא משנה אם היא חדשה או יד שניה, וכאן בנאדם שאפילו לא עבריין תנועה כפייתי אלא טעה, קורה, לפעמים טועים אתם יודעים, שגה פעם אחת - זו לא סיבה מספיק טובה לקחת ממנו את רכבו שבזבז עליו וחסך שנים על גבי שנים את מיטב כספו.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ההבדל בין מדינת ישראל לבין מדינת ניו יורק היא שבניו יורק המכוניות עולות רבע ממה שמכונית עולה כאן, לא משנה אם היא חדשה או יד שניה, וכאן בנאדם שאפילו לא עבריין תנועה כפייתי אלא טעה, קורה, לפעמים טועים אתם יודעים, שגה פעם אחת - זו לא סיבה מספיק טובה לקחת ממנו את רכבו שבזבז עליו וחסך שנים על גבי שנים את מיטב כספו.

לסוע שיכור זו לא טעות, לסוע מסומם זאת לא טעות, לדחוס 8 אנשים לרכב של 5 זה לא טעות, לסוע ברכב לא בטיחותי זו לא טעות, לסוע בלי רישיון זה לא טעות, לסוע עם רישיון פסול זו לא טעות. מה זה? פעולות שעשית ביודעין ומתכוון ועליהן מגיע לך לשלם את מלוא הדין, וטוב מאוד שהדין הזה קשה מאוד עכשיו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
ההבדל בין מדינת ישראל לבין מדינת ניו יורק היא שבניו יורק המכוניות עולות רבע ממה שמכונית עולה כאן, לא משנה אם היא חדשה או יד שניה
האמת? שבניו יורק הן עולות חצי אבל מי סופר בכלל....

והאמת? שאני ממש לא מבין את פשר התגובה שלך... הרי לטענתך כל מי שגר בניו יורק הוא מיליונר מלידה וגם אם לקחו לו את הרכב מבלי להחזיר לו אגורה שחוקה אז הוא יכול להרשות לעצמו לקנות ולהחזיק עוד 3 מכוניות....נכון? הבנתי נכון?

פורסם

זה יהיה כל כך מצחיק כששוטר יטעה בלי כוונה כמו שקרה כבר באחד התרדים פה ויחרימו לך את האוטו ותשלם 10000 ש"ח...טעויות קורות...

או כששוטר אחד פשוט יחליט שעברת באדום או לא עצרת בעצור אפילו שכן עצרת ותשלם את המחיר שציינתי.

תזכר בתרד הזה ותחשוב שוב עם החוק הזה טוב...

פורסם
זה יהיה כל כך מצחיק כששוטר יטעה בלי כוונה כמו שקרה כבר באחד התרדים פה ויחרימו לך את האוטו ותשלם 10000 ש"ח...טעויות קורות...

או כששוטר אחד פשוט יחליט שעברת באדום או לא עצרת בעצור אפילו שכן עצרת ותשלם את המחיר שציינתי.

תזכר בתרד הזה ותחשוב שוב עם החוק הזה טוב...

מה לא מובן בזה שהחוק לא חל על העבירות תנועה הללו?

הוא לא חל על עבירות מהירות, לא חל על עבירות אי מתן זכות קדימה, לא חל על נהיגה בקלות דעת. מה הבעיה כאן אם כך?

פורסם
רשום שם שבין העבירות שייאכפו יהיו :נהיגה תחת השפעת אלכוהול, פסילה או נהיגה ללא מלווה.

אז אם זה בין מה שאר העבירות?

הודעה ראשונה שלי בדיון, דף ראשון.

העבירות העיקריות בגינן יוכל קצין משטרה להחרים מכונית, כוללות נהיגה בשכרות או תחת השפעת סמים, נהג חדש הנוסע ללא מלווה או מסיע יותר משני נוסעים ללא מלווה, הסעה בשכר בניגוד לחוק, הסעת מספר נוסעים העולה על המותר ברשיון הרכב, עבירה על חוק שעות נהיגה ומנוחה, נהיגה ברכב שנאסר לתנועה בשל ליקויי בטיחות, נהיגה ללא רשיון ונהיגה בפסילת רשיון. כמו כן, שוטר יוכל להחרים רכב מסחרי אם נתפס עם משקל עודף, גם ללא נוכחות קצין.

ציטוט מ-Ynet

פורסם
מזה בדיוק נהיגה ברכב שנאסר לתנועה?

זה לא יכול להיות למשל בגלל ג'אנט לא מאושר ברשיון או משהו כזה נכון?:|

אני מאמין שהכוונה לנהיגה ללא טסט בתוקף.

פורסם

עדיין נשמע לך הגיוני שאם בנאדם איחר בכמה ימים לעשות את הטסט לרכב שלו - הסנקציות האלו חלות גם עליו?

לי זה לא נשמע הגיוני, עם שאר הדברים שציינת כמו נהיגה בשכרות או נהיגה תחת השפעת סמים אני מבין, אבל אם בנאדם שכח למשל את רישיון הנהיגה שלו בבית? זו סיבה להחרים את רכבו?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

עדיין נשמע לך הגיוני שאם בנאדם איחר בכמה ימים לעשות את הטסט לרכב שלו - הסנקציות האלו חלות גם עליו?

לי זה לא נשמע הגיוני, עם שאר הדברים שציינת כמו נהיגה בשכרות או נהיגה תחת השפעת סמים אני מבין, אבל אם בנאדם שכח למשל את רישיון הנהיגה שלו בבית? זו סיבה להחרים את רכבו?

אתה באמת חושב שהקצין יחרים לך את האוטו אם איחרת כמה ימים מסכנים לטסט? לא מאמין.

אבל אם איחרת בחודש, חודשיים, חצי שנה, שנה... אז מגיע לך מאוד שהמכונית תילקח ממך.

פורסם

אני כמעט בטוחה שיעשו הפרדה ברורה ויחרימו רכבים רק אם באמת הייתה סיבה לכך.

לדוגמא נהגים אשר: " בין העבירות בגינן ניתן להחרים מכונית, נכללות עבירות דוגמת נהיגה בזמן פסילת רישיון או ללא רישיון כלל, נהיגה תחת השפעת סמים או אלכוהול או נהג חדש הנוהג ללא מלווה".

מוצדק לחלוטין מבחינתי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שיא החוצפה-הנהג יצטרך לשלם על הגרירה והאיחסון.

הנהג לא בוחר שיקחו לו את האוטו.למה שיצטרך לשלם? אם אני לא רוצה פלאפון, למה שאני אצטרך לשלם על מכשיר ועל דמי שימוש?!

אין לי בעייה עם החרמת הרכב על עבירות כבדות.נקודה.

אני רק חושש ממה שיקרה בעוד שנה בערך-כשמישהוא יחליט לשנות את הגדרות "עבירה חמורה" ויכליל אי לבישת חגורה(זה הורג!לא ראיתם פירסומות?!)למשל, או פרסה אסורה.

השיטה העדיפה היא לדעתי מעצר.לא צריך יותר מידי-שבוע יספיק.בהרבה מקומות עבודה דורשים תעודת יושר,ככה שזה ישפיע...שלא לדבר על נזק כלכלי לעבריין,שלא לדבר על בעיות נוספות שייגרמו לו.

רגע רגע...

נכון להיום אתה מחנה את רכבך במקום אסור בת"א למשל, אתה תקבל קנס על חניה וגם תצטרך לשלם על שחרור הרכב ממגרש הגרירה. לא מדובר על חגורה אלא מדובר על עבירות חמורות עם פוטנציאל לתוצאה קטלנית - רשלנות בכביש. ברגע שתופסים רוצח הדבר הראשון הוא לפרק אותו מנשקו לא? גם כאן, כשהרכב הופך לכלי נשק כנגד נהגים אחרים חפים מפשע צריך להחרים קודם כל את ה"נשק". מה יתן מעצר? יום...יומיים...שבוע...ומה אז? עובר חודש והרשיון חוזר לנהג המסוכן. אין רכב אין עם מה להוות סכנה. אתה גם מדבר על נזק כלכלי לעבריין!? נו באמת...

פורסם
מה לא מובן בזה שהחוק לא חל על העבירות תנועה הללו?

הוא לא חל על עבירות מהירות, לא חל על עבירות אי מתן זכות קדימה, לא חל על נהיגה בקלות דעת. מה הבעיה כאן אם כך?

מה שאתה אומר נכון, כרגע.

השאלה היא מתי "ישדרגו" את החוק הזה כך שיכלול גם נהיגה במהירות מופרזת, אי מתן זכות קדימה ושאר ירקות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...