Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שאתה אומר נכון, כרגע.

השאלה היא מתי "ישדרגו" את החוק הזה כך שיכלול גם נהיגה במהירות מופרזת, אי מתן זכות קדימה ושאר ירקות.

לא ישדרגו אותו, המדינה מכניסה מספיק כסף מהעבירות הללו. על דברים כאלה זו תיהיה באמת הגזמה (וזה עוד מילה קטנה) לקחת את האוטו. תסמוך על כך שהסערה הציבורית שתיהיה סביב כך תגרום לביטול מהיר מאוד של הרעיון אפילו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לכל מי שחושב שהחוק הזה ירתיע צודק אבל יקום הגבר האישה השוטר שנותן לכם את העונש וינסע חודש באוטובוסים לקחת את אמא שלו או הילדים שלו לבית ספר או לגן ולאישה העצבנית שתחזור באוטובוס .

אני רוצה לראות את האדם שהציע את הצעה הזאת אחרי יקבל את העונש שהוא עצמו הגה (אל תשכחו הוא יקבל רכב חלופי מעבודה אה וגם יכסו לא את על חשבונכם.

אז בבקשה מיכם

זו לא הדרך זה בולשיט

יש להקים משטרת תנועה שבבסיסה אנשים שלא רוצים לדפוק לכם את החיים אלא חיים באותה גישה ספוריטבית אולי שתצמיח רעיונות אמיתיים ולא שטיות!

כן צריך אנשים אם חיבה אמיתית לתחום הזה מבלי להפוך לעוד אחד שבא לדפוק.

ועובדה ח"כ רצאבי הראה שאפשר ויש דרכים לשנות הכל!.

מוטו בחיים: חוץ ממה שלא טוב ,הכל טוב!

בכביש אל תנהג לאט ובעייפות, סע! מהר ובריכוז!!!!!!!!!!!! :evil:

פורסם
לכל מי שחושב שהחוק הזה ירתיע צודק אבל יקום הגבר האישה השוטר שנותן לכם את העונש וינסע חודש באוטובוסים לקחת את אמא שלו או הילדים שלו לבית ספר או לגן ולאישה העצבנית שתחזור באוטובוס .

אני רוצה לראות את האדם שהציע את הצעה הזאת אחרי יקבל את העונש שהוא עצמו הגה (אל תשכחו הוא יקבל רכב חלופי מעבודה אה וגם יכסו לא את על חשבונכם.

אז בבקשה מיכם

זו לא הדרך זה בולשיט

יש להקים משטרת תנועה שבבסיסה אנשים שלא רוצים לדפוק לכם את החיים אלא חיים באותה גישה ספוריטבית אולי שתצמיח רעיונות אמיתיים ולא שטיות!

כן צריך אנשים אם חיבה אמיתית לתחום הזה מבלי להפוך לעוד אחד שבא לדפוק.

ועובדה ח"כ רצאבי הראה שאפשר ויש דרכים לשנות הכל!.

עם כל הכבוד, קראת בכלל את הכתבה? את הדיון?

כי לא נראה שאתה מבין במה מדובר כל כך.

פורסם
לא ישדרגו אותו, המדינה מכניסה מספיק כסף מהעבירות הללו. על דברים כאלה זו תיהיה באמת הגזמה (וזה עוד מילה קטנה) לקחת את האוטו. תסמוך על כך שהסערה הציבורית שתיהיה סביב כך תגרום לביטול מהיר מאוד של הרעיון אפילו.

הסערה הציבורית תלויה בתקשורת.

אם התקשורת לא תעשה מזה מטעמים זה יעבור חלק.

מעל 1000 אנשים מתים בשנה כתוצאה מזיהום האויר בישראל. זה כמעט פי 2 מהרוגי תאונות הדרכים אבל אני לא רואה אף אחד שמתעסק עם זה כמעט.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
הסערה הציבורית תלויה בתקשורת.

אם התקשורת לא תעשה מזה מטעמים זה יעבור חלק.

מעל 1000 אנשים מתים בשנה כתוצאה מזיהום האויר בישראל. זה כמעט פי 2 מהרוגי תאונות הדרכים אבל אני לא רואה אף אחד שמתעסק עם זה כמעט.

נכון, מסכים איתך מאוד (בעיקר בתור מישהו שסיים לא מזמן ללמוד 5 יחידות תקשורת) שהסערה תלויה רק בתקשורת, אך אני לא מאמין שעיתונאים יפספסו דבר כזה שיכול להיות מאוד בעל רייטינג וסוער, כמו למשל החרמת האוטו אם נסעת 90 במקום 80. זה דבר שכולנו עושים ביום יום. אבל לסוע שיכור, מסוממם וכל שאר הדברים ברשימה, ואז לאבד את הרכב, אלה לא דברים שיש לעשות מהם סערה, אלה דברים שיש לברכם, והתקשורת יודעת על כך.

אני מאמין שמחר או מקסימום יום ראשון תיהיה כתבה על הנושא של החרמות הרכב, והיא תיהיה אוהדת מאוד.

פורסם

עכשיו אני רוצה לראות מישהו אחד שלא מסכים שזוהי אחלה דרך לטפל בכל אותם רוצחים פוטנציאלים שעוברים על עבירות אלו.

כמו שאמרת, קנס+שלילה+גרירה+תשלום על החזקת האוטו במגרש.

בקלות מגיע ל-5 אלף הלא כך?

טוב מאוד. רק פגיעה בכיס תגרום להם לחשוב שנית.

לא עלעלתי בלינק מווינט ואף לא ראיתי או התעמקתי בחוק אך ע"פ הציטוט שהבאת "העבירות העיקריות בגינן יוכל קצין משטרה להחרים מכונית", מתבקשת ועולה השאלה מהן העבירות הלא עיקריות שבעטיין ניתן להטיל עלינו את הסנקציה/ות הנ"ל, שכן אני מניח שרובנו לא נופלים בגדר העבירות הקיצוניות שצויינו.
פורסם

אני מאוד מנסה למצוא את לשון החוק, אבל זה קשה מידי באתרים הממשלתיים הבנויים בצורה הכי רעה שיש למשתמשים.

אבל ההיגיון אומר, שאם גם נהיגה במהירות מופרזת הייתה חלק מרשימת העבירות שעליהן ניתן להחרים את הרכב, היו מפרסמים את זה. זו עבירה מאוד שכיחה כידוע.

פורסם

החוק הכי אפקטיבי שנחקק עד היום כי :בישראלי הממוצע ניתן לפגועה רק דרך הכיס או דרך הרכב(כיס) החוק פוגע בשניהם.

לדוגמא ההורים כבר לא יתנו את הרכב לבנם בן ה 18 כי הם ידעו שהוא יוכל לחזור בלי רכב הביתה(במידה שהוא יחזור שלם ובריא) ועם הוצאה כספית גבוהה מאוד. קודם שילמד לנהוג אחרכך שיסע לבד.

ורק להוסיף הערה לכל אלה שכותבים על לעצור את העבריין ולהכניס אותו למעצר.

לידעתכם בתי המעצר והכלא מלאים עד 0 מקום ומשחררים נאשמים די כבדים למעצרי בית.

בשביל להכניס אדם לכלא צריך בית משפט רגיל שהדיון בהם אורך חודשים אם לא שנים.

אז אם תשחרר עבריין תנועה עד למשפט והוא יוכל לחכות למשפט הנ"ל חודשים. אז מן הסתם הבן אדם ינהג ברכבו כרגיל. גם אם הוא בשלילה, במיוחד אלה שהיו בשלילה עוד לפני.

כך שההחרמה זה הפתרון האופטימלי. גם פוגע בעבריין וגם לא מעמיס על המדינה.

והיה פה מישהו שכתב למה שהעבריין יצתרך לשלם על הגרירה ואחזקה. אז אדוני : לא רוצה שיגררו את הרכב על חשבונך ושלא תצתרך לשלם על אחזקתו במגרש. אז על תעבור על חוקי התנועה .

פורסם

אודי עציון בעיתון ידיעות אחרונות היום: 30 אחוז מהמכוניות נכשלו בטסט מאז נכנסה לתוקף בדיקת זיהום האוויר החדשה. עלות התיקונים: 200-6000 ש"ח.

פורסם

החוק הזה פשיסטי לחלוטין ולדעתי לא מתאים למדינה דמוקרטית.

פוגעים פה בבעל הרכב שהוא לא בהכרח הנהג ובחלק מהעבירות גם אין לו שליטה על ביצוע העבירה.

לדעתי החוק מוצדק אך ורק לגבי עבירות בהן לבעל הרכב היתה אפשרות למנוע את ביצוע העבירה, והן בדיוק שתיים:

(1) נהיגה בשלילה או ללא רשיון (אחריותו של בעל הרכב היא למסור מפתחות רק למי שיש בידו רשיון תקף)

(2) עומס יתר ו/או שעות נהיגה במשאיות (בעל המשאית הוא הגורם והמרוויח בעבירות אלו, וחובתו למנוע מהן לקרות)

על נהיגה בשכרות ראוי לתת שלילה ארוכה (לתת את המינימום הקבוע בחוק, שכיום מקצרים ממנו עוד יותר - שנתיים שלילה). אם בעל הרכב יתן את הרכב לנהג הנ"ל כאשר הוא נמצא בשלילה - אין בעיה, שיחרימו את הרכב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצד אחד, החוק הזה ממש פוגע בבעלי רכבים.

אדם יכול להיענש על פשעים של אדם אחר.

אבל מצד שני, אולי זה יקטין את כמות השיכורים והמסוממים על כבישי ארצינו.

• תוכן חדש...