Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס ויטו - רכב בעייתי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

רציתי לשאול

אנחנו מתכוונים לקנות מרסדס ויטו מנכה לצורכי הסעות.

הויטו מודל 2005 וניראת די שמורה.

קראתי את כל התלונות שיש על הרכב הזה אבל התלונות בעיקר על מודלים ישנים יותר.

בתודה מארש.

אלכס.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
רציתי לשאול

אנחנו מתכוונים לקנות מרסדס ויטו מנכה לצורכי הסעות.

הויטו מודל 2005 וניראת די שמורה.

קראתי את כל התלונות שיש על הרכב הזה אבל התלונות בעיקר על מודלים ישנים יותר.

בתודה מארש.

אלכס.

אלכס מה בסוף הוחלט לגבי הקנייה?

במידה ורכשתם את הרכב הנ"ל אשמח לשמוע את חוות דעתך מבחינת אמינות ועלויות טיפולים..

Toyota Yaris T-Sport 2003

פורסם
לנו הייתה ויטו חדשה שנת 98 למשך שנה.

...בנוגע לבעיות אמינות\תקלות : לא נתקלו בבעיות כאלה.

שורה תחתונה, מהנסיון האישי שלי בלבד - אני ממליץ.

נו באמת!!! בשנת 1998 הרכב אולי היה אמין. אבל, רכב מסחרי בן 13 עם ממוצע של 350 אלף ק"מ? בדרגת הגימור של שנות התשעים? אני חושב שאתה הולך להקריב הרבה כסף, זמן, ועוגמת נפש על מזבח המשיכה למותג מרצדס ובייחוד למראה החיצוני, שלטעמך מושך.

מצד שני לא יעזור - משיכה זה דבר בלתי נשלט, ולא משנה איזה אזהרות תקבל: כנראה שאתה כבר סגור שזה הרכב שתקנה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
הויטו אמנם מרצדס אך מורכבת בספרד כך שגרמנייה היא לא ממש.

נן באמת...זה כל כך משנה? מרבית הגרמניות כלל לא מגיעות מגרמניה, לא ידעת? זאת תופה בין-לאומית מוכרת והגיונית.

פורד יכולה להגיע מאנגליה, ספרד, מבלגיה או מפורטוגל, בהתאם לדגם.

אאודי TT מגיעה מהונגריה, ה-Q3 החדשה שתשווק בקרוב, תיוצר בספרד.

רבים מדגמי פולקסווגן מגיעים מפולין או ספרד וגם מקסיקו.

דגמי ב.מ.וו מיוצרים בעיקר במולדת, אך גם באוסטריה ובארה"ב.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

עם כל הכבוד, יש קשר לארץ פס היצור. הרבה יצרנים עוברים לייצר במדינות בהם כוח העבודה זול יותר ובגלל שהם מקבלים מענקים ותמריצים מהממשלות המקומיות כדי לייצר מקומות עבודה. הבעיה היא שכוח עבודה זול הוא גם לא תמיד הכי איכותי בעולם בלשון המעטה ולא משנה שמנהל המפעל הוא גרמני או שוודי קפדן. המיצובישי שהיתה לי הורכבה בתאילנד ורואים על איכות הגמר שזה לא יפאני. אין מה לעשות. בהחלט צריך לקחת את הדברים בתשומת לב ולא להתעלם מארץ היצור. זה גם לא חייב להיות תמיד רע וכל מקרה נכון לעצמו. פעם (מזמן מזמן...) נכנסנו עם לאדה לתחנת דלק והמתדלק כעמט התעלף מרוב צחוק וסיפר לנו שהוא עבד בקו יצור פעם ואם היינו רואים איך מרכיבים אותם לא היינו נוגעים באוטו. :roll:

• תוכן חדש...