Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מעבירים בעלות על שם הקונה כשאין לו תעודת זהות ( נאבדה)

אבל יש לו בינתיים אישור מהמשטרה על האבידה ורישיון רכב כתעודה מזהה?...

פורסם

גם דרכון יכול להיות טוב לצורך העברת בעלות, או אישור על האובדן + רשיון נהיגה עם תמונה.

מעבר לכך אנו נמצאים לפני בחירות ומשרד הפנים מנפיק תעודות זהות חדשות תוך דקות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
גם דרכון יכול להיות טוב לצורך העברת בעלות, או אישור על האובדן + רשיון נהיגה עם תמונה.

מעבר לכך אנו נמצאים לפני בחירות ומשרד הפנים מנפיק תעודות זהות חדשות תוך דקות.

מניסיון של לפני כמה ימים , דרכון לא תקף, תעודת זהות כחולה בלבד.

פורסם

עד כמה שידוע לי לצורך הוצאת תעודת זהות חדשה ( פעם שניה )

יקח זמן כי היא תשלח בדואר לעומת בפעם הראשונה שמקבלים אותה במקום

פורסם

מצטער להיסחף ככה לת'רד

אבל אני עומד לקנות רכב וכרגע הרכב של הבן אדם רשום על שם של חבר שלו אך הוא בבעלותו...

והחבר שלו גר בחו"ל... חייבם את התעודת זהות שלו גם למרות שלזה שמוכר לי את הרכב יש ייפוי כח??

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם

רק עם ת.ז בלבד!!!! אפשר להעביר בעלות בדואר, לא עם רשיון נהיגה לא עם דרכון ולא עם כרטיס קופת חולים! ודרך אגב גם אני איבדתי את הת.ז שלי פעם, לך למשרד הפנים ייתנו לך תוך חמש דקות ת.ז חדשה בלי דואר ובלי נעליים!

פורסם
מצטער להיסחף ככה לת'רד

אבל אני עומד לקנות רכב וכרגע הרכב של הבן אדם רשום על שם של חבר שלו אך הוא בבעלותו...

והחבר שלו גר בחו"ל... חייבם את התעודת זהות שלו גם למרות שלזה שמוכר לי את הרכב יש ייפוי כח??

נשמע כמו סוחר.

פורסם
מצטער להיסחף ככה לת'רד

הרכב בבעלות האדם שעל שמו הוא רשום. קרי, הרכב בבעלות החבר מחו"ל.

אך ורק ייפוי כח שניתן לקחת ממשרד הרישוי. ייפוי כח נוטוריוני, מכתב של עו"ד, הצהרה בפני בעל המכולת השכונתית ועוד - כל אלו לא קבילים.

כמובן שיש לבוא עם הייפוי כח (שוב - רק של משרד הרישוי) חתום ובצירוף ת.ז. של המוכר ושל מיופה הכח.

עם אין את הנ"ל - אל תתפתה לרכוש את הרכב. נשמע יותר מדי כמו סוחר.

12345
פורסם

כל הרעיון בייפוי כח שהאדם לא בא בפני עצמו אלא שליח בשמו בא עם הת.ז. שלו או שלא הבנתי את שאלתך?

בכל מקרה - רק ת.ז. צילום לא תופס.

בלי שטיקים,בלי גאלות בלי כלום.

לסיכום: ת.ז. + ייפוי כח של משרד הרישוי.

מאוד פשוט.

רות, סוף.

פורסם

קודם כל תודה לכולם

דבר שני זה לא סוחר זה מישהו שאני מכיר לא בתור חבר אבל הוא גר

לידי והוא לא סוחר אז רק שיהיה מובן לכולם

ושוב תודה.

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם

ידידי - אם לא הובנו כראוי, וארשה לי לרגע לדבר בשם חברי הפורום, כולנו מאחלים לך בהצלחה ברכישת

הרכב ומזל טוב. נתנו כמה הערות כדי להסב את תשומת לבך.

אם אתה שקט - זה מה שחשוב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...