Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

כן, אני יודע. מדובר ברכב רגיל לחלוטין שנמצא 13 שנה על הכביש.

כן, גם אני יודע שיש כאלה בכל חור.

אבל... אין כאלו שמורות... :wink:

לרגל קניית המצלמה הדיגיטלית החדשה שלי, מסוג kodak c340 רחצתי את הרכב וצילמתי אותו.

אשמח להערות על איכות התמונות ועל הרכב עצמו.

חזית הרכב- תמונת חוץ.jpg

דשבורד ומע מיזוג.jpg

דשבורד- תקריב.jpg

סקאלה.jpg

מגש תא מטען.jpg

חלק אחורי- תמונת חוץ.jpg

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה, האם זאת תקלה או שככה זה אמור להיות העניין של המחוג מהירות אשר תמיד מורה על מהירות של כ5 קמ"ש? כי גם אצל חבר שלי הייתה אונו(לשעבר) והמחוג גם היה ככה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני אסביר למה עושים את זה...

שאתה על 120 קמ"ש בכביש 6, אתה בעצם על 115 קמ"ש. אם שוטר תפס אותך הוא מוריד עוד 5 קמ"ש, ויוצא שנסעת במהירות המותרת. (110 קמ"ש).

האיטלקים חשבו על הכל.. :wink:

פורסם

תמונות יפות, ואחלה עבודת ווקס :)

רק הצעה קטנה, אם אפשר כמובן. להבא, שאתה רוצה לצלם משהו מקרוב, נסה להשתמש במצב המאקרו של המצלמה. הוא מצויין ע"י סמל של פרח קטן. זה יעזור לשפר את את איכות הצילום בתמונות תקריב כאשר העדשה קרובה על העצם המצולם.

!AWDSOME

פורסם

זה מכיוון שיש לך מחט קטנה שבולמת את המחוג ב0. אם היית מסיר אותה הית רואה שהספידומטר כבייכול "מסתובב".

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
תמונות יפות, ואחלה עבודת ווקס :)

רק הצעה קטנה, אם אפשר כמובן. להבא, שאתה רוצה לצלם משהו מקרוב, נסה להשתמש במצב המאקרו של המצלמה. הוא מצויין ע"י סמל של פרח קטן. זה יעזור לשפר את את איכות הצילום בתמונות תקריב כאשר העדשה קרובה על העצם המצולם.

תודה רבה.

לתמונות של הלוח שעונים והתמונה של הסמל שמשה קדמית השתמשתי במצב המאקרו. בשאר התמונות החוגה היתה על מצב אוטומטי ללא פלאש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...