Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה אירוע ממש יפה! פעם ראשונה שאני מגיע לאיורע כזה בארץ, מאוד נהנתי! לצערי עזהתי באמצע הקטגוריה השניה (עד 2000סמ"ק) ולא נשארתי לראות את המוגדשות, אבל ממש נהנתי. גם בעיקר בזכות זה שזה 5דקות מהבית שלי (ואני לא אשדודי):lol::wink:

אני מקווה להגיע גם לאירועים הבאים ומי יודע, אולי גם מתי שהו להשתתף.......

אין לי הרבה תמונות, כי לצערי נגמרו לי הבטריות באמצע כי שחכתי לטעון, חמור אני!!!:| אבל הספקתי גם להסריט קצת.....

לוטן

תמונה 006.jpg

תמונה 039.jpg

תמונה 009.jpg

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האיוו הזאתי פשוט משעשעת, היא יוצאת מהמקום בטירוף ומי שהסתכל מהסוף בצד שמאל של המסלול יכל לראות כמה שהאוטו הזה מקבל התעללות והוא פשוט לא רוצה לאבד את האחיזה

האוטו פשוט נדבק אל הכביש בצורה מדהימה.

כמו כן אני רוצה לציין דבר נוסף שמאוד התאכזבתי ממנו, באמת שעם כל הכבוד (ויש הרבה כבוד סה"כ האירוע היה מאורגן ברמה מאוד גבוהה) אבל מה שקרה בתצוגה עם ראם היה פשוט מועד לתאונה!

אז באמת יפה שאתם רוצים להציג, אבל תדאגו לבטיחות קודם כל.

בפעם הראשונה שראם כמעט נכנס עם האיביזה במיאטה החסרתי פעימה פעם אחת אבל לא נורא, בפעם השנייה שאחד מהצוותי צילום ביקש מהצוות במסלולים לקבל עצירה של 2 רכבים ביחד זה באמת רעיון יפה אבל הוא לא היה מספיק מתוכנן ההחלקה של האס2000 הסתיימה 3 מטר לפני הצלם שלא נדבר על שאר צוות הצילום וטעות קטנה בהיגוי הייתה גורמת לדבר מחריד.

באמת שאני לא בא לפגוע בכם או משהו כזה, סה"כ האירוע היה מאורגן ברמה מאוד גבוהה ומאוד נהנתי להגיע היום ולצפות ואני מחכה לחודש הבא לסבב הבא, אבל תקחו את הדברים האלה יותר לצומת הלב, מאחורה יש לכם משטח אינסופי להדגמות ויותר מרחב בטוח אבל מה שהיה היום לא מקצועי, לא בטוח ולא ספורטיבי.

אבי.

הארוע הראשון אכן היה מפחיד למדי, כל הקטע הזה של נסיעה של שלושה רכבים במסלול שאינו עגול אלא יש קטעים שרכב חוזר יכול לפגוע ברכב מגיע מועד לפורענות.

אני חושב שהקטע השני נועד במיוחד להראות שהכל כשגרה ...

אבל סך הכל היה נחמד למדי ואין ספק שהיה אפשר לראות איך ה S2000 יכולה לזרוק לכל כיוון בנסיעה אגרסיבית...

פורסם

כל מה שאמרתי בקשר לקטע השני זה שהוא לא תוכנן מספיק כדי להיות בטיחותי, זה מאוד יפה כל הניסיון של ראם ושל מנהל ההדרכה של מסלולים אבל עם כל הכבוד הם ממש הגזימו בהדגמה הזאתי.

אבי.

פורסם

היה ממש כיף, נהניתי לצפות

צילמתי מעל 150 תמונות (אם כי לא כולן טובות)... מחר אני אשתדל להעלות הכל

הנה דוגמית קטנה לבינתיים :smile:

t3filtered6un.jpg

t16ib.jpg

t23zq.jpg

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אני לא יודע מה תוצאות המקצים של המכוניות ה"קטנות" אבל ב 2000 סמק + ו/או טורבו היה מעניין מאוד , מותח ומרהיב ושמחתי שסוף סוף התאפשר לי להשתתף. ועוד יותר אני געה שהגעתי לגמר !!

אומנם סיימתי מקום חמישי עם זמן הכי טוב של 1:049 לעומת ה 57:00 שניות של אלי אבוחצירה - אני מאוד מרוצה מעצמי ומהמיציביצ'י שלי

אלי אבוחצירה (איוו 8) #1

ערן גומר (איוו 9) #2

אפי (פורשה) #3

ג'ון (סילביה) #4

אריק (3000ג'י טי) #5

smiley32.gif

אני כבר מתחיל להתכונן ל MDC #4 בחול המועד פסח

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

סיכום שלי....

תודה ל-"מסלולים" "ספוילד" ו-"סיאט" על

יום מושלם של ספורט מוטורי אמיתי ברמה גבוה....:mm_yeah:

יום שאישור החוק המוטורי הופך מברוקרטיה למציאות...:beerchug:

יום של נהגים עם יכולת מעולה ועתיד טוב...:smilecolr

יום שכולם עושים מה שהם באמת אוהבים,לרקוד סססתם לנהוג!!!

יום שמש מדהים ,עוד סיבה להתאמת הספורט המוטורי לישראל :ladysman:

ברמה האישית...

היה יום מדהים, לקחת גביע מקום ראשוןבקטגורית עד 2000 סמ"ק

וגביע אלוף האלופים גם מקום ראשון,

לא היה קל בכלל מול נהגים מצוינים!!!

נ.ב

חבר'ה מה עם תמונות וסירטונים,לא ראיתי תמונה אחת של הקליאו

ספורט המנצחת,באמת לא יפה :2gunfire:

רוני שטרן כתבינו התותח נהגת יפה,מחכה לכתבה אוהדת,לאלוף האלופים ולמארגנים :wink:

בברכה

קובי כהן

פורסם

לא הייתי וחבל עושה רושם היה מעניין וכיף -

אליה וקוץ בה - מהתמונות שצורפו נראה שהיו מעט צופים. האם אכן כך ואם כן מישהו יודע למה ?

פורסם

היו די הרבה צופים.

פשוט אתה לא יכול לראות את כולם.

כולם היו מפוזרים לארוך כל הגדר של המסלול,שזה בערך 300 מטר.

ובבקשה,לא להישען על הגדר :-)

• תוכן חדש...