Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי 45 אלף ככה ואני רוצה שתציעו לי את הרכב הכי מהיר שאני יכול לקנות במחיר הזה לא אכפת לי ממש איזה סוג וא אכפת לי שנניח הרכב יעלה במחירון 20 ולשים עוד 25 אלף תוספות העיקר שאהייה הכי מהיר שאפשר ואמין

פורסם

ולא בן אדם. אבל שיהיה.

תחליט מה אתה רוצה. אמינות או מהירות. רכב שנקנה ב 20K לא יהיה אמין. אם תשפר

אותו בעוד 20K הוא יהיה ועד אמין פחות ממה שהיה קודם.

גיא

פורסם

נו דורון אמרתי לך כבר מה אבא שלך יקנה לך לאוטו ראשון.

וולוו סטיישן שנת 75. אוטו זיונים משהו בן ז###

יש הרבה מקום ויהיה לך פול תקציב כדי לשפר :roflmao:

נ.ב: אין לך רישיון. אתה רק בן 16 להזכירך. (אתמול רק היה לך יומולדת)

פורסם
אז ככה יש לי 45 אלף ככה ואני רוצה שתציעו לי את הרכב הכי מהיר שאני יכול לקנות במחיר הזה לא אכפת לי ממש איזה סוג וא אכפת לי שנניח הרכב יעלה במחירון 20 ולשים עוד 25 אלף תוספות העיקר שאהייה הכי מהיר שאפשר ואמין

פורד מוסטנג 1996 מנוע 3800 48K

פולקסווגן קורדו 1991 מנוע 1800 47K

טויוטה סליקה 1992 מנוע 2000 46K

פורסם

תחפש 205 GTI עם מנוע גמור , תדחוף לה MI16 + חיזוקים ותהיה מהיר.. לא הכי ולא מאוד.. אבל תהיה מהיר מספיק כדי לעמוד עם גדולים ממך (V6 ?)

בהצלחה בדרכך אל הבטונאדה :twisted:

פורסם

לרוב אני מתקן כותרות כגון אלו, אבל מכיוון שמאוד משעשעת אותי העובדה שיש לך 45 אלך שקל ואתה אוטו ספורט משהו סגנון פיגו, אני אשאיר את זה ככה ואאפשר לשאר חברי הפורום לגחך עליך עד שתמצא את כפתור ה"ערוך" שיש מצד שמאל ותתקן את הביזיון.

ואם אתה באמת בן 16 - אז תעשה לכולנו טובה ותחכה שתגיע למצוות, אה, סליחה, זה לא מה שהתכוונתי :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תגיד ראית עכשיו את מהיר ועצבני 2?

אתה מנסה להיות הכי מהיר בארץ?

אתה הולך להתאמן לאליפות העולם בראלי?

תירגע עוד רישיון אין לך ואתה כבר רוצה "אוטו הכי מהיר שיש".

פורסם

איפה בחוק רשום שאם אין לי רישיון אני לא יכול לבנות לי אוטו מהיר ?

איזה חוצפן אתה, מי אתה שתגיד לו מה לעשות. הבנאדם רוצה לבנות , לבנאדם יש רצון , יש לו כסף , שיבנה ויעשה לרווחתו !

פורסם

איזה חוצפן אתה, מי אתה שתגיד לו מה לעשות. הבנאדם רוצה לבנות , לבנאדם יש רצון , יש לו כסף , שיבנה ויעשה לרווחתו !

הוא רוצה לקנות אוטו מהיר כדי שהוא יהיה הכי מהיר בישראל ויוכל אח"כ להתגאות לפני החברה שיש לו את האוטו הכי מהיר ואף אחד לא יכול עליו.

פורסם

הוא רוצה לקנות אוטו מהיר כדי שהוא יהיה הכי מהיר בישראל ויוכל אח"כ להתגאות לפני החברה שיש לו את האוטו הכי מהיר ואף אחד לא יכול עליו.

ויש בזה משהו רע ? זכותו המלאה!

כמו שאף אחד לא בא ואומר שיש לך פיאט זה עגלה בלהבלהבלה , אין לך זכות לבוא ולהגיד לו שהוא לא יכול לעשות את הרכב הכי מהיר בארץ..

ותאמין לי שעם קצת יכולת והמון כסף , כל אחד יכול לבנות לו את הרכב הכי מהיר בארץ.

בין אם יש לו רישיון או לא ... הכסף זה בעיה שלו. זה עדיין לא נותן לך זכות דיבור בעניין

פורסם

קודם כל אין לי פיאט אלא פיגו אבל זה לא משנה שתיהם עגלות :)

אני לא אומר שאין לו זכות לעשות את הרכב הכי מהיר בארץ אלא אני אומר שהוא עוד קטן מידי בשביל זה הוא בסך הכל ילד בן 16 שעוד רישיון אין לו אפילו.

פורסם

תקנה גולף GTI ישנה

תשים בה 1.8 טורבו ותשפר אותו קצת

או שתקנה את ה205 טורבו שיש למכירה במקס טיונינג

זה מספיק מהיר בשבילך??

פורסם

פורד מוסטנג 1996 מנוע 3800 48K

פולקסווגן קורדו 1991 מנוע 1800 47K

טויוטה סליקה 1992 מנוע 2000 46K

ברור איך לא חשבו על זה קודם , כל המכוניות הללו נמצאות בשלוף... :shock:

הוא בכלל אמר שהוא אוטו ספורט משהו סגנון פיזו , אז למה לשנות את הסגנון שלו

אולי תקנה סקסו?

:roll:

איזה תר"ד הזוי

לירן , אוטו ספורט ראלי משהו סגנון פיזו

פורסם

איזה קטע ענק!

גם לי יש 45 אלך וגם אני אוטו ספורט משהו בסגנון פזו!!!

איזה עולם קטן..!

מי היה מאמין שניפגש ככה?!

צירוף מקרים מדהים!

:loco:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...