Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז ככה יש לי 45 אלף ככה ואני רוצה שתציעו לי את הרכב הכי מהיר שאני יכול לקנות במחיר הזה לא אכפת לי ממש איזה סוג וא אכפת לי שנניח הרכב יעלה במחירון 20 ולשים עוד 25 אלף תוספות העיקר שאהייה הכי מהיר שאפשר ואמין

פורד מוסטנג 1996 מנוע 3800 48K

פולקסווגן קורדו 1991 מנוע 1800 47K

טויוטה סליקה 1992 מנוע 2000 46K

ברור איך לא חשבו על זה קודם , כל המכוניות הללו נמצאות בשלוף... :shock:

הוא בכלל אמר שהוא אוטו ספורט משהו סגנון פיזו , אז למה לשנות את הסגנון שלו

אולי תקנה סקסו?

:roll:

איזה תר"ד הזוי

לירן , אוטו ספורט ראלי משהו סגנון פיזו

פורסם
אז ככה יש לי 45 אלף ככה ואני רוצה שתציעו לי את הרכב הכי מהיר שאני יכול לקנות במחיר הזה לא אכפת לי ממש איזה סוג וא אכפת לי שנניח הרכב יעלה במחירון 20 ולשים עוד 25 אלף תוספות העיקר שאהייה הכי מהיר שאפשר ואמין

פורד מוסטנג 1996 מנוע 3800 48K

פולקסווגן קורדו 1991 מנוע 1800 47K

טויוטה סליקה 1992 מנוע 2000 46K

ברור איך לא חשבו על זה קודם , כל המכוניות הללו נמצאות בשלוף... :shock:

הוא בכלל אמר שהוא אוטו ספורט משהו סגנון פיזו , אז למה לשנות את הסגנון שלו

אולי תקנה סקסו?

:roll:

איזה תר"ד הזוי

לירן , אוטו ספורט ראלי משהו סגנון פיזו

וואלה. :idea:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...