Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה שעשיתי

haim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בלילה ליד התחנת מישטרה באשקלון במהירות 65 בערך הכביש היה ריק ..כניראה שמאיזושהי פניה יצאה לה אישה בטנדר מסוג מגנום ..ועצרה בנתיב השמאלי של הכביש אני שבאותו רגע הראש שלי היה מופנה לצד לא הספקתי ליבלום וניכנסתי בא ...לאוטו שלה לא היה נזק ושלי מושבת..

היו איתי 2 בנות ברכב ואחת מהם יום אחרי הלכה לבית חולים ..ודיווחה למישטרה ממחוייבת של הבית חולים להודיעה ..

השאלה שלי מה קורה בהמשך ואם יש מצב לשלילה .??

הלכה הפונטו נחכה למשהו אחר

פורסם

מבחינה משפטית - לא בטוח שאתה אשם.

אם מישהו נכנס לנתיב שלך ואתה לא מספיק לבלום ומתנגש בו - מבחינה משפטית האשמה עליו (אבל לך תוכיח... זה תלוי גם במה שנהג הטנדר יגיד).

מבחינת נהיגה - זו היתה תאונה מיותרת שיכולת למנוע עם קצת יותר תשומת לב.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

בוקסר - לא מסכים איתך.

מה שבתכלס קורה בשטח זה: נגעת - שלמת, מניסיון.

חוסר תשומת הלב שלו זו הסיבה שהוא נכנס בה כי זה הוא שפגע בה, לא היא בו.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

1.לפי המישטרה אני אשם באי שמירת מרחק ..אז יש מצב לשלילה בעבירה כזאת ?

2.העניין יגיע לבית מישפט ?

פורסם

אין צורך להרחיק לכת, תאונה ולא יותר מזה. זה לא שיש נפגעים בנפש (מהצד של הבחורה עם המגנום לפחות).

תן לחברות הביטוח להאבק זו בזו.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אתה סתם מטעה.

לא צריכים להיות נפגעים רק מהצד של הרכב הנפגע כדי שהתיק יעבור למשטרה.

הבחור כתב בפירוש, שהבחורה שהייתה איתו באוטו הייתה בבית חולים, וגם הייתה במשטרה. זה כבר אומר שיש נפגעים. מה לעשות עם זה הלאה המשטרה ובוחן התנועה יחליטו.

פורסם

את זה אני כבר הבנתי וגם היום בחקירה הבנתי לחכות ..אבל העניין הוא רציתי לדעת אם יש סיכוי לשלילה או קנס ..ואם יש סיכוי שזה יגיע למישפט ...?

פורסם

עדיין לא עניתם לי על השאלה המקורית שלי ..מה הכי גרוע שיכולים לעשות לי ?

פורסם

הנה תסיק מזה את המסקנה שאתה רוצה.

שני רמזורים אחד אחרי השני. אחד התחלף לירוק את השני לא רואים. אני עומד בנתיב ימני. הרכב מלפני התחיל להאיץ אופל וקטרה. בגלל שאיזה ב* ז**ה על אופל טיגרה חתך את הנהג מלפניי הוא בלם בפתאומיות אני מאחוריו גם בלמתי אבל אין מה להשוות בין מרחק בלימה של אופל וקטרה לפיאט פונטו, נכסתי בו. הזמנו אמבולנס ומשטרה התסכלו שאין פגיעה בנפש ונסעו (רק פגיעות יבשות). יום למחורת פניתי לבית חולים וגם הוא. לקחתי אישור ממשטרה על התאונה. הרכב שלי הלך טוטאל (או שלא, אני לא יודע 60% נזק). הוא הצהיר שהוא תובע את חברת הביטוח שלי אני אמרתי לו שייהיה לבריאות. זהו נגמר הסיפור הזה.

אני מאמין שיש לך מקרה דומה פה.

אני חייב להוסיף שלא הייתה חקירה או גביית אדות במשטרה ממני או ממנו פרט לאישור המשטרתי.

פורסם

כשה הלכת לקחת אישור מישטרתי לא מילאת טופס של פירטי התאונה וכו' ...??

• תוכן חדש...