Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור משעשע על אלבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל שלום בית (ובעיקר בשביל שלא תיקח לי את האוטו ליום, מה שחסר לי עכשיו זה נהג ספורטיבי ש-"יפתח" לי אותו כמו שצריך), בוא נסגור שבליאון של חבר שלך זה bug, ואצלי זה feature. אני עדיין חושב שהדרך הכי פשוטה לברר את זה היא בספר רכב ...

וואלה אין לי מושג למה VW החליטו שזה לא יהיה עם המתג באמצע, אולי בשביל שבמצב אמצע נגיעה מקרית לא תזיז את המראות.

אגב, בבורה כשנפלו לי שני (!) החלונות הקדמיים לא היה שינוי ב-feature. ועוד אגב, מכיוון ש-VW עשו כבר recall לכל המכוניות עם מנגנוני חלון דפוקים, וכנראה הפסיקו להתקין אותם ברכבים, אני חושד שמדובר בלאון משנתון ישן משהו ואולי זה מסביר את ההבדל.

ולגבי מראות מתחממות, אני מסכים איתך שבארץ זה שימושי בערך כמו המגבים לפנסים של וולוו, אבל זה בכל זאת סוג של "תקלה".

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
שמר, תסביר לי אם זה אתה או המקומות שאתה מסתובב בהם ???

איך זה יתכן שפרצו לך כ"כ הרבה פעמים לאוטו ??? במיוחד לגניבת הדלקן ???

אצלנו כבר 4 חודשים ולא התקרבו אפילו לאוטו, גם בחברה אמרו לנו שלא לפחד מכיוון שכמעט ולא פורצים לרכבים בשביל לגנוב את הדלקן :shock: ...

אז איך זה יתכן שפורצים לך כ"כ הרבה לאוטו ??? מה יש ללאנטאיכס שלך שכל הגנבים כ"כ אוהבים בה???

זה בטח לא אני כי לא הייתי ברכב בזמן שפרצו :roll::)

המקומות ?

בוא נראה:

כפר קאסם (פארק אפק בשמו העברי) - היית משאיר שם את ה-R שלך?פריצה אחת

רחובות - למרות התדמית הנקייה כאילו , אצלי בבניין פרצו כבר לכ-30 אחוז מהדיירים.2 פריצות.

חוץ מזה העיפו לי פעם את הדלקן כשהאוטו היה במוסך חוץ (לא בהרץ , התקלות שאני מייצר באוטו גדולות עליהם :roll: )

לא גונבים דלקנים ?

בתחנת דלק ברמלה בישרו לי במאור עיניים שאחרי 22:00 לא ניתן לתדלק בעזרת דלקן תודות לכמות הגניבות. הם פשוט חוסמים את הדלקן אוטומטית אחרי השעה הזו.

אה , ובשורה חדשה לגנבי הדלקן:

המכשירים החדשים באים עם צ'יפ קטן שבלעדיו המוח של הדלקן לא פועל. הצ'יפ הזה מודבק על מדבקה ומוסלק (סליק) אל גוף הרכב. נסיון להוריד את המדבקה מסתכם בחיסול הצ'יפ הנ"ל , כך שאם אין הנ"ל הדלקן מפסיק לתפקד.

אולי זה מה שיפתור את בעיית הגניבות. :?

פורסם

לא גונבים דלקנים ?

בתחנת דלק ברמלה בישרו לי במאור עיניים שאחרי 22:00 לא ניתן לתדלק בעזרת דלקן תודות לכמות הגניבות. הם פשוט חוסמים את הדלקן אוטומטית אחרי השעה הזו.

המכשירים החדשים באים עם צ'יפ קטן שבלעדיו המוח של הדלקן לא פועל. הצ'יפ הזה מודבק על מדבקה ומוסלק (סליק) אל גוף הרכב. נסיון להוריד את המדבקה מסתכם בחיסול הצ'יפ הנ"ל , כך שאם אין הנ"ל הדלקן מפסיק לתפקד.

אולי, אבל סביר יותר שזה יחמיר את בעיית זיוף המדבקות. :roll:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

רדרוז... יש לי גם מאזדה עם פזומט...

גונבים להם יותר דלקנים כי יותר קל לאפיין אותם כרכב חברה ( פעמיים הצליחו ועוד פעם היתה בתקופה שלא היה דלקן אבל פרצו בכל זאת )

ודבר שני ... יש במאזדה שיטה מאד פשוטה לפתוח בעזרת מברג את המכסה של הבגאג ( שמשם מגיעים לדלקן) בשתי שניות ואם תיהיה מחר בחיפה או שבוע הבא במפגש אני אשמח להראות לך ....

ככה שאחד ועוד אחד

שווה

הרבה דלקנים נגנבים ...

:(

ליביו ... שהדבר הכי טוב שיצא לו מהפריצות למאזדה היתה סיריון 1300 ידנית עם נתונים של ראלי :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שמר, תסביר לי אם זה אתה או המקומות שאתה מסתובב בהם ???

איך זה יתכן שפרצו לך כ"כ הרבה פעמים לאוטו ??? במיוחד לגניבת הדלקן ???

אצלנו כבר 4 חודשים ולא התקרבו אפילו לאוטו, גם בחברה אמרו לנו שלא לפחד מכיוון שכמעט ולא פורצים לרכבים בשביל לגנוב את הדלקן :shock: ...

אז איך זה יתכן שפורצים לך כ"כ הרבה לאוטו ??? מה יש ללאנטאיכס שלך שכל הגנבים כ"כ אוהבים בה???

זה בטח לא אני כי לא הייתי ברכב בזמן שפרצו :roll::)

המקומות ?

בוא נראה:

כפר קאסם (פארק אפק בשמו העברי) - היית משאיר שם את ה-R שלך?פריצה אחת

רחובות - למרות התדמית הנקייה כאילו , אצלי בבניין פרצו כבר לכ-30 אחוז מהדיירים.2 פריצות.

חוץ מזה העיפו לי פעם את הדלקן כשהאוטו היה במוסך חוץ (לא בהרץ , התקלות שאני מייצר באוטו גדולות עליהם :roll: )

לא גונבים דלקנים ?

קצת הפחדת אותי עם הקטע של המדבקה מכיוון שלפני חודש הורדתי מלא מדבקות מהאוטו, נראה לי שהחברת ליסינג רוצה שבכח יגנבו את הדלקן, הם שמו מיליון מדבקות בכל כיוון, כיום כמעט ניתן לזהות שמדובר ברכב ליסינג חוץ מהרמת גימור סאן שדיי מסגירה אותו והכיתוב מסביב למספר שבקרוב יודבק עליו מדבקות של הפורום בשביל לכסות ...

לביו, אתם לא מגיעים מחר לר"ג ??? אני כמעט בטוח אגיע לר"ג אבל אני לא יכול לנסוע לצפון כי אני נוסע בערב לאשקלון וזה קצת יותר מדיי ק"מ לרכב ליום אחד ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לא יודע בקשר לכלל האנשים ... אבל חלק נכבד יסע לחיפה ...

מתי אתם נוסעים ??? אתם לא עוברים בר"ג לפני היציאה ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...