Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב,

היום שוב נכבה האוטו כתוצאה מכך שאין דלק במיכל.

מדוע זה קורה? מפני שאמא שלי (גם אבא שלי, אבל בעיקר אמא) לא מביאה לי כסף לדלק, וגם לא שמה דלק בעצמה (אפילו שהיא נוסעת באוטו), וכתוצאה מכך, המנוע נכבה כי המיכל דלק היה ריק מדלק.

זאת הפעם ה-4 שדבר כזה קורה, ואני חושש מכך, שבפעם הבאה זה יהיה סיפור של משאבת דלק חדשה + מסנן דלק, ולא רק הליכה עד תחנת הדלק הקרוב ומילוי בקבוק של ליטר וחצי ב-8 שקל.

חוץ מהעיניין יש לי עוד בעיה, האוטו אוכל דלק בכמות שלא תתואר (כבר האמר אוכל פחות), בסביבות ה-1:5-6 אפילו. זה לא הגיוני. אני ממלא ב-100 שקל ולאחר יומיים הדלק נגמר ובקושי ונסעתי באוטו. אני לפעמים מריח ריח חריף של דלק בהתנעות או בעמידה ברמזורים, נזילה - אין (נבדק), היה בהתחלה שקנינו את האוטו בעיה בקרבורטור - שגרם לצריכה דלק אפילו יותר חמורה מהנ"ל, וזה תוקן. אבל אני עדיף מריח ריח חריף של דלק.

יכול להיות שהסיבה שהאוטו אוכל יותר דלק היא גם בכלל הממיר הקטליטי אשר לא הוחלף ב-5 שנים האחרונות? (ככה לפחות אני סבור). אם כן, ייעצו לי בבקשה. כמה אמור לעלות הורדת ממיר לגמרי (זאת אומרת את כל הממירים באוטו) האם זה ישפיע על המנוע מבחינת הדלק? (רעש לא מענין אותי), מפני שאני חושב שהצריכת דלק היא בגלל שהממיר לא תקין. חוץ מזה כאשר הייתי במוסך לצורך החלפת ברקסים, העלו את האוטו על ליפט ושמתי לב לכך שהממיר עצמו "מעוך" זאת אומרת יש בו פגיעה והוא מקופל כלפי פנימה. אני אמור להבין מזה משהו?

אז לסיכום, כמה עולה הורדת ממירים, והאם זה יגרום לבעיות? האם זה יתקן את צריכת הדלק המוגזמת?

כמה תעלה לי משאבת דלק חדשה + מסנן דלק + עבודה? (אני רוצה להסביר לאמא, שאם היא תמשיך במדיניות "הפסקת הזרמת דלק למיכל" היא תשלם על זה בהרבה יותר - אני מעריך שזה עולה כמה אלפים טובים, תקנו אותי אם אני טועה.)

סליחה, שחכתי לציין ברוב טיפשותי - הרכב הוא גולף שנת 94' CL עם מנוע 1800 בעל 90 כוחות סוס (לשעבר :))

תודה רבה, יוסי.

פורסם

(1)תבדוק תצרוכת דלק ע"פ אמת מידה מקובלת. מלא מיכל מלא, סע כברת דרך בינעירונית בנסיעה מנהלתית(רצוי כמה מאות), מלא שוב מיכל וערוך חישוב.

(2)ברכבך אין קרבורטור, זוהי מע' הזרקה.

(3)ברכבך יש רק ממיר קטליטי אחד וזהו הדוד הקד' במע' הפליטה. במידה והוא מעוך קיים סיכוי שהכוורת הקרמית שבתוכו שבורה כך שהוא הרוס טוטאלית.

(4)יש ריח חריף של דלק = יש נזילה. יש לבדוק היטב שוב.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עוברים על כל צנרת הדלק עם מצית :roll:

לא, לא באמת. פשוט מחפשים סימני נזילה או מוקד של ריח חריף.

אם האוטו לא סוחב טוב, ייתכן והממיר סתום בגלל המכה ואז אתם נותנים המון גז להתגבר על זה ומכאן הצריכה הנוראית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לגבי הורדת הממיר אני חושב שזה לא חוקי ולא עובר טסט, לחבר שלי הייתה גם בעיה עם הממיר, ואכן זה סיפור לא זול, והוא היה צריך להחליף. בטסט בכל מקרה ללא ממיר לא תעבור.

אז אם החלטת לפרק וודא את הנושא שלא תגיע לטסט ותשאר עם התחתונים למטה...

פורסם
שלום לכולם וערב טוב,

היום שוב נכבה האוטו כתוצאה מכך שאין דלק במיכל.

מדוע זה קורה? מפני שאמא שלי (גם אבא שלי, אבל בעיקר אמא) לא מביאה לי כסף לדלק, וגם לא שמה דלק בעצמה (אפילו שהיא נוסעת באוטו), וכתוצאה מכך, המנוע נכבה כי המיכל דלק היה ריק מדלק.

.

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות............

אין דלק או כסף לדלק ?

סע באוטובוס!

לא מבין, כאילו אתה חושב שכשיגמר הדלק הרכב יעבור לצריכת אויר ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טוב אז ככה,

kompy - גולף שנת 94' לפי מה שהמוסכניק אמר היא עובדת על קרבורטור. (ככה הבנתי)

חוץ מזה, בדקו שאין נזילה.. יכול להיות שטעו.

Joni-R - רכב כמו שלי שהוא שנת 94' ועוד איך עובר טסט ללא ממיר.

elibaba - כנראה שבאמת הממיר סתום ובגלל זה הבעיות, זה יבדק עוד השבוע.

תודה לכולכם!

פורסם

תראה, האוטו שלך כבר לא צעיר....

במשך השנים בתחתית מיכל הדלק מצטברים משקעים, לכלוך וג'יפה.... כשאתה שואב את כל הדלק במיכל עד הטיפה האחורנה כל הזבלה הזה נכנס למערכת. במקרה הטוב, אחרי 4 פעמים, רק מסנן הדלק שלך גמור. במקרה הרע- הלילוך גם נכנס למרכת וזיהם לך את הצילינדרים.....

בכל אופן הכנס הרכב למוסך, ממיר מעוך ב99% לא עובד וחונק את המנוע. דלק מזוהם כבר בטוח סתם לך המסנן ואולי עשה יותר נזק....

ועכשיו לנזיפה: מה אתה משחק עם אמא שלך "מי יהיה זה שנעצר באמצע הנסיעה והולך לתחנת דלק להביא ליטר"?!?!?!

כשאתה תוקע את האוטו בלי דלק הבעיה הכי קטנה שלך היא ההליכה לתחנה עם בקבוק....הבעיה היא שאתה גומר את המנוע. אל תעשה שטויות.

אין דלק- שים!

אין לך כסף- לך ברגל!

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

ממיר אתה יכול להסיר אם תרצה- אני שנתיים בלי- ואין בעיות בטסט. ואני שנת 96 - דובר על זה באחד התרדים

תחליף פילטר דלק - אחרי שנגמר הדלק הפילטר נסתם.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
ממיר אתה יכול להסיר אם תרצה(רק תשמור בצד)- אני שנתיים בלי- ואין לי בעיות בטסט. ואני שנת 96 - דובר על זה באחד התרדים

תחליף פילטר דלק - אחרי שנגמר הדלק הפילטר נסתם רוב הזמן בליכלוך

קח בחשבון שברגע שנגמר הדלק המשאבת דלק מתחממת ואז ניפגמת

כאשר היא טבולה בדלק היא מתקררת ונשמרת..- את תסביר לאמא- היא תבין

5 תוים

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אתם יודעים כמה פעמים אני מסביר לה? פשוט לא אכפת לה.

אני אומר לך תקשיבי לי טוב, עיניין של 10-20-30-40 אפילו 200 שקל לדלק, זה כלום לעומת מה שתשלמי אם תלך המשאבת דלק ו\או המסנן, או בעיות במנוע עצמו. זה יכול להגיע לאלפיות רבות וחבל. והיא לא אכפת לה!

אתם מבינים? אני לא נוסע באוטו כשאין דלק, אבל גם המחוג המסריח הזה מזייף ודופק אותי כל פעם מחדש.

אני חייב לעשות איזשהו קומבינה להביא מנגנון של מד דלק, מאיזה גולף 2000 או משהו, רק ככה אני ידע באמת כמה דלק נשאר במיכל!

חוצמיזה, בקשר לממיר? הוא באמת הולך לעוף מתישהו השבוע שאני ילך למוסך.

ויש לי עוד שאלה, האם מוסך רגיל יכול לעשות זאת? או שאני צריך ללכת "לאגזוזן" (מכון אגזוזים)?

פורסם
מה הדרכים המקובלות במוסך לחפש נזילת דלק כאשר לא רואים אחת , אבל כן מריחים?
אם מדובר על האסטרה, תבדוק את צינור הנשם הצמוד לצינור מילוי הדלק - הוא בדר"כ נסדק בחלק המתעקל בתחתית הרכב.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עם כל הכבוד לכל העונים משהו כאן מפריע לי וזה שסימנתי באדום.

1. אני לא נכנס לעניינים משפחתיים, אבל מפריע לי איך שאתה מתאר "שאמא שלך לא מביאה לך כסף לדלק"

אתה יודע מה, יש לי בן אמנם קטן בהרבה ממך, אבל משום מה לא נראה לי שאני חייב מתישהו ל"הביא" לו כסף לדלק, יתכן וגם לך לא חייבים להביא כסף לדלק ותחשוב על זה!

ועוד דבר:

2. אם אין לך דלק באוטו, אז אל תסע בו, להתקע בטח לו זו הדרך לפתור את הבעיה שלא מביאים לך כסף לדלק.

באמת שהכוונה היא לא להרגיז אותך, אבל ממש , הלו, איפה הכבוד לאבא ואמא, ומתי הדרישות נעצרות, או שאף פעם לא? (דרך אגב, יום אחד גם אתה תהיה אבא, והעולם עגול,האמן לי, מנסיון)

אנא ממך, קח זאת כביקורת בונה בלבד!

מנהלי הפורום: סליחה על התשובה שאינה בתחום הטכני, אבל אני מקווה שתקבלהו בהבנה, נראה לי שלפני שעונים באופן טכני , צריך להיות בסיס מכובד לשאלה, בטח טרם עונים עליה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני, עם כל הכבוד אליך (ויש כבוד), הכבוד ביני לבין ההורים שלי הוא גדול, אני מאוד מכבד את אמא שלי, אבל היא נותנת לי הקצבה לדלק בשבוע (חוץ מזה שאני שם דלק בכסף שלי - שאני עובד, ושהרכב נקנה בכסף שלי), אני נוסע בקושי באוטו, ובבקרים אני לא לוקח אותו לבית-ספר ומשאיר לה אותו, והיא גומרת את הדלק, אבל כאשר אני נוסע על הטיפות האחרונות היא באה אלי בטענות וצועקת עלי, כאילו שאני גומר את הדלק, כאילו שאני נוסע באוטו כל-כך הרבה.

היא מאשימה אותי, אומרת לי ללכת לתחנת דלק, ובעצם מי שגמר את כל הדלק במיכל - זאת היא!

בכל מקרה, אני מאוד מתחשב בכך שהמצב הכלכלי לא טוב, אני לא מבקש מהם שקל, עובד וגם לומד, חיי על הכסף שלי, מעשן סיגריות מהכסף שלי (בעוד אבא שלי גומר 3 קופסאות ביום), ועוד ממה זה? ממשכורת של 800 שקל בחודש. אז תעשה לי טובה, אני חושב שיש לי פה טענה מספיק טובה בעיניין.

אני מאוד מעריך את ההורים שלי, שלא יהיה לך ספק, אולי הם לא יודעים על זה (ותאמין לי - שאפילו שהיית ילד, בחיים שלך לא תוכל להבין את הבן שלך!) אבל זה נכון...

ותודה על הביקורת בכל מקרה, תמיד אני מוכן לקבל ביקורות.

יום טוב, יוסי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...