Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דני, עם כל הכבוד אליך (ויש כבוד), הכבוד ביני לבין ההורים שלי הוא גדול, אני מאוד מכבד את אמא שלי, אבל היא נותנת לי הקצבה לדלק בשבוע (חוץ מזה שאני שם דלק בכסף שלי - שאני עובד, ושהרכב נקנה בכסף שלי), אני נוסע בקושי באוטו, ובבקרים אני לא לוקח אותו לבית-ספר ומשאיר לה אותו, והיא גומרת את הדלק, אבל כאשר אני נוסע על הטיפות האחרונות היא באה אלי בטענות וצועקת עלי, כאילו שאני גומר את הדלק, כאילו שאני נוסע באוטו כל-כך הרבה.

היא מאשימה אותי, אומרת לי ללכת לתחנת דלק, ובעצם מי שגמר את כל הדלק במיכל - זאת היא!

בכל מקרה, אני מאוד מתחשב בכך שהמצב הכלכלי לא טוב, אני לא מבקש מהם שקל, עובד וגם לומד, חיי על הכסף שלי, מעשן סיגריות מהכסף שלי (בעוד אבא שלי גומר 3 קופסאות ביום), ועוד ממה זה? ממשכורת של 800 שקל בחודש. אז תעשה לי טובה, אני חושב שיש לי פה טענה מספיק טובה בעיניין.

אני מאוד מעריך את ההורים שלי, שלא יהיה לך ספק, אולי הם לא יודעים על זה (ותאמין לי - שאפילו שהיית ילד, בחיים שלך לא תוכל להבין את הבן שלך!) אבל זה נכון...

ותודה על הביקורת בכל מקרה, תמיד אני מוכן לקבל ביקורות.

יום טוב, יוסי.

יוסי,

כל יום, שתיים עד ארבע, יש תכנית עם ורדה רזיאל ז'קונט ב-100FM

עזוב אותך פורום טכני לרכב - לא נראה לי שפה נמצא הפתרון שלך.

[ואני מדבר בשיא הרצינות, לא צריך לעניין אף אחד מה היחסים שלך עם אמא שלך, עם הכלב או עם השכנה, יש לך בעיה באוטו ספר עליה, מספיק עם המגילות האלה שמלאות בזבל שלא קשור, תהיה ענייני ותקבל את המידע שאתה צריך]

אחר כך, כשאחרים עושים חיפוש הם מקבלים מליון תשובות שכוללות הכל חוץ ממה שהם צריכים.

למה?

כי אנשים כותבים את הקורות חיים שלהם ואת היחסים הבינמשפחתיים בשאלה על צריכת דלק של גולף [יש תשובה בחיפוש]

ועל הורדה של ממיר קטליטי [אם היה לי שקל על כל פעם שאיזה עצלן שאל את השאלה הזו במקום לערוך חיפוש]

רון.

-אגב, נוכחות בשיעורי "הבעה" ביסודי, או "ספרות" בתיכון אמורה לפתור בעיות כאלה, אני מציע להשקיע יותר בלשון העברית אותה אתה דובר ממילא-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...