Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב , הקיץ מגיע .

הוא עוד לא התחיל והחום כבר בלתי נסבל בשעות הצהריים .

לא "חראם" על האוטו , שעומד לו מדי פעם גלמודו בשמש הקופחת ונתון לחלוטין לחסדיה

(בים למשל...) ?

פשוט חבל !!!

להלן סיטואציה :

נכנסים לאוטו לאחר זמן ממושך שעמד בחוץ - פשוט כבשן !!! מחפשים את הכפתור הדמיוני

שפותח את הגג לרווחה ובסוף מסתפקים בהורדת כל חלון שקיים+סאנרוף ...

טוב , ידיים על ההגה ... :twisted: אאוץ' :!: לוהט ...כוויות מיידיות ...

ולחשוב שהאוטו עמד כך כבר כמה שעות , הלך וניצלה ... :cry:

אין ספק שלאחר שהסיפור הנ"ל חוזר על עצמו כמה עשרות פעמים במהלך קיץ בודד אחד , מרכיבי הפלסטיק למיניהם ברכב הולכים ומתבלים . אחד האביזרים הרגישים ביותר , לדעתי , הוא ההגה וכבר יצא לי לראות לא מעט הגאים בלויים/מתפוררים/סדוקים .

אז אם עוד לא הובן הכיוון שאליו אני חותר :wink: ...: אילו דרכים קיימות על מנת לשמור על ההגה ואיכותו בזמנים קשים אלה , מלבד כיסוי הרכב וכיסוי ההגה עצמו ???

האם ישנם חומרים מומלצים המיועדים במיוחד להגה ? אני יודע שכל החומרים המיועדים לפלסטיקים אינם בריאים כלל וכלל לשימוש גם על ההגה (לפי הוראות השימוש...) .

בנוסף , שמעתי שניתן "לחדש" את ההגה . מה ידוע על התהליך ? האם מומלץ , היכן ניתן לברר , מחיר משוער , האם מצריך פירוק של ההגה , בלה בלה בלה ...

אולי קצת נסחפתי עם הסיפור בשביל לשאול שאלה אחת מיניאטורית ופשוטה לחלוטין... אבל יאללה , לא נורא . אם מישהו ציפה לפתיחת ת'רד מעמיק עם דעות לכאן ולכאן אשר יילך ויצבור עמודים - אני מתנצל מראש (פשוט כל פעם שהסיטואציה שציינתי מתרחשת אני "נכווה" :wink: מחדש... , ואולי אני סתם משועמם :lol: ) .

אז ... זהו .

ביי ותודה .

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם

יש את הכיוי שמש, או קרטון או כסוף כזה..

אבל ניראה לי שעדיין חם באוטו..

הכי טוב, קנה כיסוי להגה, יותר יפה, נוח, והידים לא נשרפות.

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

ניסיתי כבר כל מיני תכשירים לשימוש אחרי חשיפה לשמש (ד"ר פישר וכדומה...) אבל לא עזר , ההגה עדיין נשרף כל פעם מחדש - הוא כבר השחיר :lol: .

יאללה , אנשים ... מה עם כמה תשובות רציניות ???

הייתכן כי בזבזתי 3 דקות ו-47 שניות בכתיבת ההודעה לחינם ?

אה ו... כיסוי הגה ???

NOT . רק מפריע לנהיגה ...

בקשר לכיסוי שמש - אני כבר נעזר בזה אבל לא בטוח שזה ממש יעיל . האוטו עדיין מתחמם נורא וההגה בכל זאת יתייבש , בין אם הוא חשוף לקרני השמש ובין אם לא .

לדעתי צריך להיות הגה נתיק כמו בפורמולה וכך נוכל לקחת אותו איתנו הבייתה ... אם יתווסף להגה גם מתאם ייחודי (כמו לגלגלים) זה גם יקשה על גניבת הרכב ואפילו ימנע .

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם

סוככים לשמש וטיפול תקופתי בעזרת חומרים המיועדים לכך (ל ARMOR-ALL יש לא מעט מוצרים, בתצורת נוזל או קצף, לטיפול ושמירה על הסקאי וההגה - כדאי !). זה הכל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חומרים: סוככים (כסופים כאלה, 10 ש"ח ליחידה). מתלי ואקום לאמבטיה.

סוכך אחד שמים על השמשה הקדמית ותופסים במקום עם סכי השמש - כולם מכירים.

עכשיו... שני סוככים נוספים חותכים בצורה של החלון ומצמידים עם הואקום. נועלים עם הציר של הואקום. מהשאריות אפשר להכין חתיכה על מנת לכסות את הדשבורד עצמו.

פורסם

סוכך פשוט עושה את העבודה.

אמנם חם בתוך האוטו אבל הדאשבורד, ההגה וידית ההילוכים לא חמים .

מומלץ גם לסגור את החלק הפנימי של הסאנרוף שלא תיכנס שמש משם.

אגב, לא הייתי מפרק הגה שיש בו כרית אוויר... עסק מסוכן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...