Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון וואקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מישהו יכול להסביר או להפנות לאתר שמסביר איך משתמשים בשעון וואקום?מה הקריאות אומרות?ריצודים

במחוג וכו'

ואיזה שעון כדאי לי לרכוש? ומה המחיר?

(שעון קומפרסיה יש ברשותי)

תודה,ארז

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

מישהו יודע מה לגבי מחירים?והאם שעון רגיל הוא אוניברסלי? ז"א שהוא מתאים גם לקרבורטור

וגם לרכבים חדישים עם הזרקה?

פורסם

למיטב ידיעתי אין קשר בין מערכת הזנה לוואקום. הוואקום בא מהשאיבה של המנוע וזהו. (בודקים בדרכ על הצינור של מגבר הבלם)

פלוס מינוס 200 שקל כמו שעון קומפרסיה - אפשר להשיג במתחם יצחק שדה!

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
מישהו יודע מה לגבי מחירים?והאם שעון רגיל הוא אוניברסלי? ז"א שהוא מתאים גם לקרבורטור

וגם לרכבים חדישים עם הזרקה?

שעון וואקום הוא אוניברסלי, וברכבי קרבורטור, קימים בסעפת יניקה ( בעיקר בסובארו), יציאות וואקום רבות לשם חיבור השעון, וגם ברכבי הזרק רצוי לחפש יציאה הקרובה ביותר לסעפת היניקה, ויונתן נתן לך קישורים מצויינים לשם הסבר כיצד להשתמש בשעוני וואקום!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

רכשתי היום שעון וואקום(תמונה)

עלה לי 200 ש"ח בחיפה.

השעון הוא גם לבדיקת לחץ הדלק.קיבלתי איתו 3 מתאמים.מישהו יודע לאן הם מתחברים?

אני יודע שאת הוואקום בודקים בסקלה עד psi-74- ומחברים לסעפת היניקה, אבל יש גם סקלה חיובית(מעל האפס,רואיםבתמונה)למה הסקלה הזאת נועדה?

תודה,ארז

DSC01297.JPG

פורסם
רכשתי היום שעון וואקום(תמונה)

עלה לי 200 ש"ח בחיפה.

השעון הוא גם לבדיקת לחץ הדלק.קיבלתי איתו 3 מתאמים.מישהו יודע לאן הם מתחברים?

אני יודע שאת הוואקום בודקים בסקלה עד psi-74- ומחברים לסעפת היניקה, אבל יש גם סקלה חיובית(מעל האפס,רואיםבתמונה)למה הסקלה הזאת נועדה?

תודה,ארז

למישהו יש תשובה למה ששאלתי?

• תוכן חדש...