Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לבחור רכב ליסינג חדש ואני מתלבט בן המכוניות בעיקר בגלל הבעיתיות בחיבור סאונד איכותי ברכב.

יש לי כרגע פיוניר 5650 + מגבר פלאנט אודיו 4*50 וסאב 12 תיבה אטומה.

יש לי גם סט קומפוננט 6.5 של מאגנט.כל הציוד מורכב כרגע בניסאן סאני.

הבעיה: במאזדה 3 לא ניתן בפשטות להתקין את הפיוניר.

בפוקוס חדשה גם לא נראה לי שניתן לבטל. ונשאר לי רק טויוטה קורולה ששם כנראה לא מגיע הרדיו דיסק המקורי.

אגב למגבר יש כניסת היי פוט.

השאלה אני חייב אמ פי 3 ולא נראה לי שיש מה לעשות עם המאזדה והפוקוס. ואני ממש לא אוהב את את המראה של הקורולה.ואת איכות הנהיגה שם. פחות מתקשרת לנהג ופחות נוחה מהפוקוס.

מה עושים???

פורסם

בקרוב אני מתקין בפוקוס החדשה מערכת...

להשיג מתאם כדי לחבר רדיו דיסק רגיל עלה לי בבריאות ועלה לי ביוקר...

400 שקל...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

בתור בעל מאזדה 3 ליסינג קח בחשבון:

1. אתה יכול להזמין מתאם 1DIN למאזדה3 שנראה כמו חלק מהרכב בEBAY וכך תוכל להרכיב שם את הפיוניר שלך. הוא עולה 20 דולר. (אני מאמין שלפורד פוקוס הוא יעלה פחות בגלל הגודל)

2. תרכיב את המערכת כך שאתה יכול לפרק בקלילות את המגבר והסאב מכיון שכשאתה שולח את האוטו לטיפול הם זורקים אותו באיזה מוסך שאתה לא יכול לדעת מה קורה איתו.

3. אם אתה הולך בכיוון של חיבור למכשיר המקורי של הרכב - במאזדה 3 יש קופסא להתחברות ל HighPower בצד הימני של האוטו ליד הציר של הדלת. אין צורך לחתוך את החוטים מאחורי הרדיו!

4. אם חשובה לך הנוחות - קח את הפוקוס. אם חשובה לך הפוזה וסמל הסטטוס - קח מאזדה. אם חשובים לך הביצועים - קח קורולה.

תתחדש.

פורסם

לפי מה שהבנתי הכי פשוט יהיה לקחת קורולה.

מה לגבי גדלי רמקולים אפשרים בדלתות.

האם יש הכנה לטוויטרים באחת מהמכוניות הללו?

נראה לי שאני הכי רוצה את המאזדה אבל מבעס אותי הבלאגן של ההתקנה.

נלך כנראה על קורולה מעניין אותי לדעת אם היא קופצנית ומחוברת מבחינת הגה ושילדה או שהיא מנותקת לגמרי.

מה גדלי הרמקולים שאפשר לשים שם ואיפה בקורולה כמובן.?

תודה.

פורסם

בגלל רדיו דיסק אתה מתפשר ממאזדה 3 לקורולה ?

ולצורך העניין (לא מבין בתחום הזה) בגלל שזה ליסינג אסור לפרק את היחידה המקורית ולהחליפה ?

פורסם

לדעתי הקורולה זה רכב מדהים, נוהג באחת (שנת 96) גם אבא שלי נוהג באחת (שנת 2001 - הדגם הכי מוצלח לדעתי - הכי חסכוני והכי חזק וזריז) - יותר חסכוני מהמתחרות שלו באותה הקטגוריה וגם יותר חזק - הנדסת אנוש, אין מילים. אמינות - גם כן, עלות תחזוקה אין מה לדבר בכלל.

אבל מה לעשות - פחות יפה מהמתחרות - זה נכון.

מאזדה מתאפיינת בהתנהגות כביש טובה כשהטויוטה קצת יותר אנמית ממנה אבל מבחינה טכנולוגית (מנוע) יותר מתקדמת.

פורד פוקוס רכב מצויין - נוח בצורה יוצאת מן הכלל - אבל, ה1.6 כבבבבבדדדדד

כל הרכבים האלה טובים ולאמר את האמת, לפי הכותרת של הת'רד שלך - התאמה של רכב למערכת צליל ולא ההפך - אתה צריך לקבל מדליה בתור המשוגע הכי גדול בפורום, בחיי!

יש היום פתרונות להכל כפי שאתה שם לב - הציעו לך כאן כבר את כל מה שיכולתי לחשוב עליו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם הייתה קונה רכב אז אני מבין, אם אתה מקבל אותו מהחברה אז מה שה משנה כל כך איך הוא נירא. דרך אגב הטויוטה נראת יפה לדעתי. דבר שני בקורולה יש יותר מקום מאשר במזדה. קריאת שעונים נוחה יותר האור הלבן כמו בהונדה זה מואד יפה ונוח לדעתי. האוטו יותר מהיר. הייתי לוקח טיוטה!

פורסם

או קיי .נכנעתי לקחתי טויוטה.

איזה רמקולים אמורים להכנס לשם ?ואיפה?

להזכירכם מדובר במודל 2006 החדש.

יש מקום מקורי ןטוויטרים ליד המראה על הדלת?

יש מגש אחורי עם רמקולים מוכנים ? או שזה בדלתות? או אולי בשניהם ואם כן איפה כדאי להתקים ללא הגברה.ואיזה רמקולים ? התקציב לקומפוננט מקדימה בסביבות ה600 שקל. יש את הצהובים האלו שברח לי השם שלהם. יש לי אפשרות להביא סט ברמת כניסה במחירים טובים .

יש לי מגבר לא רע ויחידה ראשית גם טובה וסאב סביר בהחלט .

את הקומפוננט אני לא אפרק מניסאן שלי.

מבולבל....

• תוכן חדש...