Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפש בן אדם בעל ידע ושמיעה טובה אשר היה יכול לעזור לי לכוון את המערכת שברשותי.

אני מאזור הצפון,יכול להגיע עד חיפה.

אם יש מפגש ביום שישי הקרוב אז אפשרי להיפגש גם שם.

תודה מראש לכל העוזרים!.

סלבה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אתה לא צריך לחפש מישהו עם שמיעה טובה

אתה צריך לחפש מישהו עם מברג וסבלנות

אתה צריך שהמערכת תהייה כמו שאתה אוהב לשמוע

אני אומנם מרמת גן אבל אם יהיו לך שאלות אני אשמח לעזור

בברכה

טל קנופף

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

אני מסכים עם ההודעה האחרונה

כיוונו לי את המערכת לפני חודשיים וכל הזמן לא שמעתי כמו שצריך זאת אומרת מבחינתי זה לא נשמע טוב

ישבתי חצי יום מברג פיקרתי הרכבתי לבסוף ישבתי שעתיים וכיוונתי את המערכת שכוללת במה קדמית של זוג קומפוננט + טוויטרים + זוג טטוירים נוסף מאחור 9*6 וסאב שעל הכולל שולטים 2 מגברים ו HU

לקח זמן אבל התוצאה מדהימה כאילו המערכת התעוררה- מבחינתי יצא טוב פלוס והכל לפי השמיעה שלי

מאוד חשוב שמכוונים לך את המערכת במידה ואתה לא יודע איך שתשב במושב הנהג ותראה אם לפי דעתך אתה שומע טוב- זה הכל לפי השמיעה שלך

רק אל תשכח לנקות אוזניים טוב טוב לפני:wink:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תשמעו אני מסכים איתכם! הכוונה שלי הייתה שלכוון את המערכת על פי הטעם שלי! רק שהבעיה צריך לדעת איך לחתוך את הקומפוננט והסאב ובאיזה תדר ובזה אני לא כל כך מתמחה!,לכן ביקשתי עזרה ממישהו שכן מבין בזה ויש לו זמן לשבת איתי ולעזור לי בכיוונים.

תודה!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...