Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט

יונדאי i10 שנת 2014

45K קילומטר ויד 2

אבל הרכב במצב טוב מאוד

הייתם נרתעים בגלל מספר הידיים/קילומטר?

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נוסע הרבה ומתכוון להחזיק ברכב 3 שנים (אבל אי אפשר באמת לדעת)

נאמר שרכב עם נתונים יותר טובים יעלה לי עוד 3K, אבל אין כרגע בשוק וצריך לחכות ולקוות למצוא אחד כזה.

הדאגה העיקרית היא שאני אהיה יד שלישית ויהיה לי אולי בעיה למכור אותו אפילו עוד 3 שנים (אחרי 5 שנים רוב הרכבים הם יד 2, בודדים יד 1 ובודדים יד 3).

פורסם

רכב שנת 2013. ק"מ נמוך ויד 2 מה שאומר שאני יד 3. מתכוון להחזיק את הרכב שנתיים-שנתיים וחצי. הרכב יחסית לא נפוץ בשוק ואני מחכה כבר הרבה זמן לאחד. כמה נורא זה שאני יהיה יד 3

פורסם
תלוי במה המחיר של הרכב ומה הביקוש שלו.

פיג'ו208

54 אלף שקל, יש מציאות מידי פעם, הבעיה שאני מחפש רק בצבע שחור

פורסם

היי אני צריך עזרה, מצאתי מזדה ספיריט שנת 2007 עם 80k אבל יד 4 (!) אבל הרכב נראה מושלם מבחינה חיצונית, פנעמית. הכי נקי שיצא לי בינתיים לראות, נוסע בסדר רק העניין של היד 4 מפריע.

מפריע בצדק ? ללכת על העסקה?

פורסם

מה בדיוק משנה לך היד של הרכב?

אני קניתי רכב בן שלוש שהיה יד 3 ומכרתי אחרי שנה.

תלוי מצב הרכב בלבד!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אלפא 147 ידנית.

מודל 2002 עם 120 כוחות סוס ועם 260,000 ק״מ יד שביעית שמתחייב על מנוע, גיר ושלדה ב9000₪

או

מודל 2006 עם 105 כוחות סוס ועם 185,000 ק״מ יד חמישית עם היסטוריית טיפולים מלאה ב16000₪

מה לדעתכם עדיף יותר?

drive like a LADY, shift like a BOSS

פורסם

הנתונים היבשים לא אומרים דבר. יש לבדוק את שני כלי הרכב ביסודיות - וזה לקבל החלטה. לו אני במקומך - הייתי הולך על החדש יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצאנו במחיר דומה (40K) רכב 09/2013 עם 100K ק"מ ורכב 11/2011 עם 45K ק"מ.

מה נראה לכם יותר חשוב? איזה מהם יותר כדאי לקחת לבדיקה?

שניהם יד שניה (שתי ידיים פרטיות) כשאנחנו נהיה היד השלישית

תודה!!

פורסם

שניהם ברמת גימור דינמיק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן

שאלה כללית - זה נתון חשוב? האם שווה לשלם קצת יותר על דינמיק? לא באמת מעניין אותי שליטה מההגה וכאלה, אבל כריות אוויר נשמע חשוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...